Ми има речено и многу му се налутив потоа ми викаше извини срцеееее моееее немој да ми се лутиш, тоа траеше една вечер.... јас памти па врати
Ако ми го згреши ќе си добие клоца во меѓу ножјето, па ќе си заминам и ќе бидам лута, ден два зависи од расположение
Не знам искрено што би сторила никогаш не сум размислувала сигурно дека многу би се налутила и би го прашувала која е таа и би посумнала дека или ме изневеува или некоја друга сака 3 нема и кога ќе ми признае би го оствила ама пред тоа би го исплукала во фаца бидеќи такви лицомерни личности најмногу мразам ми се гади од такви
Ме има измешано со внука му и сестра му и секако дека не се налутив, цел ден беше со нив тој ден Е сега, ако ме измеша со некоја бивша или некое име што прв пат го слушам, секако дека ќе се замислам и ќе истражувам Нему ќе му се правам на мутава
леле мене ми се има случено такво нештоо ама беше почеток на врска и некако ме заболе ама не толку мн ,, збореше дечко ми со една моја другарка и наместо моето име го кажува името на негова бивша ауууу.. сеа ми доаѓа после 2 год да го убијам излегов од кола и си отидов дома, не му дигав на тел, и др ден цвекиња, чоколади , молење и некако ... преминав покрај тоа ..
Досега ова ми се нема случено но ако некогаш ми се случи прво ќе сакам да верувам дека е рассеан , а кога ќе се вратам во реалноста би се запрашала дали тој е вистинскиот
Оправдано е само ако глумиме во сапуница, он Диего, јас Долорес, па да ме згреши за чистачката Хуанита. Или ако има 90 години, ама тогаш и јас би имала отприлика толку па нема ни да го чујам дури ни со Супер Ухо. А вака за везден си наоѓам фраери со добра меморија.
ц.ц.ц мене ми го има згрешено името со неговата бивша , јас не изреагирав никако он само се смееше а 2 год сме заедно но неговата бивша се омажи можеби затоа не изреагирав бурно .Уште тогаш можеби требаше да прекинам а не сега пред една недела да му дозволам пак да си поигра со мене , однемал чувства спрема мене и други ред работи шо ми искажа .Не знам како може и уште да го сакам и да ми недостига , ама кога ги читам вашите совети секогаш ми е подобро .Можеби самата треба да се срамам од тоа што го сакам сепак тие 2 год. ке ги преболам не е малку ама не можеш со сила никој да натераш да биде твој тешка е вистината кога ја дознаеш криво ми е што ја гледав иднината со него
Сите слатко ќе се изнасмееме. Се греши де, кој ненадејно, кој надејно... јас од трапавост „Мамооу“ сум викнала по професорка на факултет, а не за дечко... мислам...?! Не од толкава љубов, туку заради несреќен случај. Некој едноставно има потреба или е создаден за да се најде во лоша ситуација. Ако ми го згреши името - никому ништо. Сепак најважно е да се оѕвивам на неговото ословување. Нели? Спојлер Па и да ме вика „крава“ не ќе згреши.
Промаршувањето на името не можи да е чиста случајност или грешка како што многу машки би можеле да се оправдаат. Ако дечко ми би ми го промаршил името со друга девојка особено да е негова бивша значи дека се уште мисли на неа.Исто така има влијание и моментот кога се случило тоа.Ако сме правеле муабет за бивши или пак конкретно за неа би можела да ги разгледам можностите да му простам но ако сме на средина од некои романтични и интимни моменти може слободно да се прости од мене! Бајдавеј тоа чувал господ ми се нема случено!
Тешко нему...И верувајте, не може да стане збор за грешка или случајност во никој поглед Бегајте од оние што не се трудат ни името да ви го запаметат, дека името на секој човек, е нему најслаткиот звук
И мене еден бивши ме нарече со името на неговата предходна девојка не обрнав внимание баш , бидејќи имињата ни беа слични, а он ме нарече со нејзиното име коа се каравме нешто, онака во брзање и нервоза ваљда