ne ve razbiram Devojkii!! Shto ima tolku losho vo toaa!! A i vie malku preteruvate so toa deka kje go udrite a ne razmilsuvate deka mozhe doj da vi vozrtai treba da sedneete i ubavo da razgovarate pobarajte mislenje od nego razberete pa posle udirajte go shto sakate pravete mu no jas mislam deka i e najsigurno privn treaba da sedente da porazgovarate pa potoa da go udite ili sl!! Pozzdrav <3
Море че га пука со пушката че га види он убаво мангуп еден Шала на страна ке има бушавење коси без ветер
Хахахахаахахах му се има десено И? Ништо. Само го погледнав ми се извини објасни и толку. За едно име карање ракинување итн -.- ГЛУПОСТИ
Ајл кик хис фет ес! Појма немам, ми се нема случено. Веројатно ќе си останам со подзината уста. Поубаво за него ќе биде да ми даде некое убаво и логично објаснување, инаку.. црно му се пишува
Ако верувате ми се има случено. Да. На НГ зборевме нешто и он таков целиот за да ме умеди ми вика: Аа види Маре.. И јас Секако имаше мала кавга ама сватив дека така му излета а и бев сигурна дека нема друга Маре и ај му простив Срцка сум знам
Познавајќи се ќе направев една голема кавга и после ке му простев. Ама на секое карање ќе му го спомнував тоа
Мене ми се случи летоска вакво нешто, со дечкото (X) се каравме и ме нарече по неговата поранешна. Секако бурно изреагирав се лутев се мрштев дури и си отидов дома и не попуштав, но го проголтав тоа и отидовме на одмор каде што се утепавме од играње карти. Кога се вратив од одмор раскинав, па се видов со друг мој поранешен имав прилика и да играм со него карти (а него сеуште го обожавам ) Ми подели три дупли и му реков," аааа X мораш да делиш пак". сето тоа несвесно се случи што неможев да поверувам дека сега јас се наоѓам во таква ситуација да му го згрешам името и да го кажам X што воопшто не ни помислив на него вечерта. Него иако ја вртеше ситуацијата на шала, му беше многу незгодно но немаше право да ми се налути, сепак не бевме ништо! сепак Freudian slip е дел од класичната психоанализа, и многу често се случува!
Се зависи од ситуацијата. Ако е поинтимен момент би го оставила, пауза , да си размисли дали сака да биде со таа или со мене, па потоа и јас би размислила не можам да речам однапред дека би прекинала .. зависи дали е од навика, дали расчистил со себе што сака и дали јас мислам дека заслужува она што го имаме за да му простам или не... А ако е насред разговор обичен или караница би го свртела тоа на шала како ( аааа таа те збори ) и би го баталила тоа иако е тешко можеби да заборавам ( за жал имам јака меморија ) ама не би си ја расипала врската ради тоа.. Не вреди, а и сите сакаме кога сме со некој да ни биде убаво ... Уууфф не сакам кавги без потреба и бегам од такви личности ... сакам се да е розово и насмевки околку мене
До сега не ми се случило... а и не би сакала Инаку ако се деси тоа нема да го оставам така, ке барам оправдание , но се надевам дека нема да дојде до тоа
Тоа е знак дека некој друга мисли и дека сака да е со неа ..........а реакцијата да не си кажувам .......
Ништо. Се случува. Тоа не значи дека ме изневерува и сл. Можеби во моментот баш помислил на нешто па му излетало само онака . Многупати ми се има случено да наречам некого со друго име. Тоа не е показател за ништо.