Јас имав такво искуство ми требаа месеци за да се вратам у нормала пиев апчиња за смирување идев на доктор трауми преживеав ама живот иде даље
Луге мои во градот немаше струја а дечко ми само што ме остави и си замина дома....му звонев утредента но тој не беше достапен....и по неколку дена отидов кај него дома кога отидов што ке видам тој имал сообраќајка накај дома и ногата и раката му биле скршени потрес на мозокот и триста др повреди...Во тој момент ми се идеше да се онесвестам....од таму викнав такси и во болницата со него бев се додека не се опорави и до ден денеска кога ке го прашам што ке правев без тебе..тој само ми вели ке продолжеш да живееш..Не гледај Утре Гледај Денес
Ќе умрам од болка од жал, гнев, бес дека го изгубив некој кој ми значел повеќе од животот. Ќе се чувствувам осамено и тажно и никогаш повеќе нема да верувам во љубов зошто сум ја имала со тој што сега не е повеќе со мене
Не дај Боже! Уууф темава бе! Не знам што би правела, ама „животот продолжува понатаму“ сигурно нема да биде утеха!
нема да го преживеам ова .. тоа ќе биде огромна и преголема болка за мене.. само не дај боже да го осетам на своја кожа .. НИКОГАШ! поубаво мене да ме нема отколку него!
Само што отворив на темава да напишам мислење и веднаш ми најдојдоа солзи. Инаку, сериозно и озбилно, нема да останам тука сама, ке одам со него.
леле темава уф морници ми пролазија незнам не би издржала не дај боже тоа мене да ми се случи не знам што би направила НИКОГАШ не сакам тоа да го осетам на своја кожа подобро јас да умрам отколку мојата љубов. Ни на непријателот не би му посакакала вакво нешто премногу е болно
Ова ми е најголем страв во животот, се би можела да издржам, но ова... Аххх недај боже да ми се случи... и на никого да не му се случи, да си доживееме длабока старост покрај нашите сакани ни партнери...
jas go doziveav toa ama pomina ne bese nekoja vrska poveke mi znacese vremeto pominato so nego i momentite zaednicki.eve denes se cudam koga letnaa 4godini a mislam vcera bese [mod-kirilica:117ktxst][/mod-kirilica:117ktxst]
би залела, би тазела, би плаЧела и секогас би го имала него со своето срце...али зивотот мора да иде далје. во најтеските моменти Човек мора да остане црвст. секој сто има изгубено татко ја знае и ја видел таа болка во оЧите на својот најблизок, мегутоа кога едниот партнер би поЧинал, другиот мора да презеде поголема одогорност за сите обврски во куката и семејството... теска тема стварно....сега ке станам да си го гуснам срценцето мое и да му казам дека го сакам најмногу на цел свет
Женски нема да се потрудам да мислам на тоа. Бидејќи сум мислела неколку пати и се вознемирив многу, а замисли тек ако се случи тоа. Не неее нема да размислувам Бидејќи во рок од 5 месеци изгубив две многу битни личности во мојот живот, мојата надобра другарка и бабами. Затоа повеќе од доволно ми е таа помисла... Извинетее ама на ова прашање не сум способна да одговорам
Неможам ни да го замислам ова, не би можела да издржам такво нешто. Он ми е се во животов па и него да го нема...баш и мене ќе ме нема.
уууу, немојте вакви морничави теми ! не сум размислувала, некам ни да размислувам! Сигурно не би поминала лесно преку тоа, но не е крај на животот нели?! ке се најде некој и после тоа кој ке не почитува, а ние ке останеме со спомените до крајот на животот! Сега ако е дечко, нема да биде поминувањето околу тоа толку тешко, сепак излегувања ова-она.. ке се најде некој.. али ако е маж, е тогаш друга прича, малку потешко !
Сум размислувала за ова и си викам со ако нешто му се случи не би можела да го поднесам тоа он ми е најголемата подршка во животот секогаш е покрај мене и му дава сила за понатаму ако таа подршка некогаш (не дај боже) згасне ке зганам и јас...
Ова ми е најголем страв. Смрт на блиско лице! Знам дека сум млада и цел живот е без мене, ама НЕДАЈБОЖЕ да се случи нешто такво не би издржала. Премногу го сакам, ми фали само еден ден да не го видам а не цел живот! Незнам како би го поднела тоа навистина, он е секогаш покрај мене во се и не ни сакам да помислам на загуба. Не би го поднела тоа дефинитивно..
Ако се случи такво нешто скраја да е нема да можам да го поднесам тоа..ДОсега имам изгубено една важна личност во мојот живот и тоа тешко го поднесив.Според тоа како го поднесив и колку тешко ми беше мислам дека нема да можам да го издржам тоа да се случии