Што ако партнерот се осмели да ви залепи шамар?

Discussion in 'Врски' started by lady19, Mar 30, 2013.

1. Puflice

Puflice Истакнат член

Ќе го убијам на спиење :devil:

2. sadangel

sadangel Популарен член

Не ја оправдувам постапката на девојката но дечкото во случајов излегол тежок сељак. Далеку од тоа дека ако си женско треба тоа да го користиш за да го шамариш партнерот под изговор дека си лута, изнервирана и сл но типот несмеел да си дозволи да крене рака на девојка. :fubar:
    Можел поштено да си замине и да даде до знаење дека не е тој боксерска вреќа за истурање нервоза.
    Јас никогаш не би преминала преку ова.
    Нека бега подалеку од вакви "мажишта" и нека си ја контролира нервозата друг пат...
    И да, помалку нека гледа филмови каде девојката го шамари момакот а овој ја сака двојно повеќе после тоа... :|

3. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

А афектот на дечкото не го броите овде , не бил тој нервозен во караницата ? Па и шамар добил реакцијата може не можел да си ја контролира , да добијам шамар без разлика дали боли или не понижувањето останува ...

И во караница ги бирам зборовите , не да се осмелувам да удирам шамар на некој ...
    Најпаметно и двајцата да си фатат свој пат , очигледно не функционираат заедно ...

tessie likes this.
  4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Незнам за вас ама и ја му имам врзано шамар ама не толку јак и само ме погледна зш знае дека не можеме еден без друг (а тој ден многу ме изнервира) ама си се смиривме одма,многу се изгушкавме и уште сме си заедно :inlove:
    Знае дека го сакам,ама тој ден не можев да се контролирам ме погледна како тажно ма4е и ја го погледнав и го гушнав и ми вети дека нема да ми прави повеке така

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

не е дожевеал да ме удира . Мене како мала од дома не ме тепале не пак тој. Ке биде к р а ј.

tessie likes this.
  6. lady19

lady19 Истакнат член

Не изигравам јас портпарол, туку другарка ми нема акаунт на фемина и јас пишувам во нејзино име да барам совети. Впрочем и за тоа е форумот, за дискусии, не?? "Нека не бара потврда за исправноста на своите постапки од тука." А што правиме сите на форумов ако не споделуваме искуства, бараме и даваме совети, а? Ако не ти се коментира не мораш, ама не се понашај неубаво.

7. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Малце и сфаќам како му било на дечкото, да му удри шамар, и баш и не ја оправдувам таа постапка, ама :!: кога веќе биднало тој во НИКОЈ случај не требал така да враќа! Во никој значи, тоа ми е постапка на типични сељаци, ама баш сељак тежок незнам како да ви опишам.
    Среќа не ми се десило тоа, ( не верувам и дека ќе се деси ) инаку :punch:

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Си имам ветено.
    Ако некогаш и некаде дојде до тој чин,типацот го отпишувам засекогаш од животот.
    Ни сенката да не му ја видам.
    Кој кренал рака еднаш,ќе крени и по втор пат.
    Такви луѓе ги дефинирам како селани-во метафорична смисла.

9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Не го оправдувам дечкото „ако имаш дете јас ќе ти го земам“.Сељак, прост, кој речник, не сака да преземе одговорност,епа да заслужил шамар.

10. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Ако се осмели на такво нешто, се докажува неговата машкост!
    Тој што удира жена, не е маж, педер е!
    Истовремено е и слабак, човек без карактер, без свои ставови и цели.
    Вистинскиот маж, не удира жена.

11. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Шамар и крај е.. ЗАСЕКОГАШ!!

tessie and Elena69221 like this.
  12. slavica999

slavica999 Популарен член

Ќе го завртам и вториот образ да ме удри а потоа ќе завртам грб и ќе си заминам.

anichka94, tessie and Sweetheart87 like this.
  13. ang246

ang246 Истакнат член

Да ми удри шамар дури не сме во брак... ами што потоа? како ќе ни биди во бракот кога ќе си мисли дека можи да прави што сака ?
    никогаш не би му простила...ќеможи после тоа само во неговите соништа да ме бара... :rofl:

14. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Јас и дечко ми - од сега бившиот :| имаше некои моменти кога за нешто ќе се скараме, на пример ќе дознаам јас нешто што ме излажал и ќе се караме и јас ќе изгубам контрола од што ми е тешко и ќе почнам да го мавам силно силнооо и он секогаш е мирен пошо сфаќа дека го правам тоа од болка, ама кога скроз ќе изгубам контрола и тогаш почнувавме да се тепаме :tmi:
    А еве вчера кога дознав уште нешто од што силно го мавав и без контрола (буквално како лудачка некоја :tmi: ) си ја преметнав жилата на раката и сега си ставам ациди борици, а он не ме удри ни еднаш пошо знаеше дека он е крив.. и ете раскинавме (не ради тепање туку од други причини).. Си почнав да си пишувам баш и несоодветно за темава. Извинете :)

15. ocila

ocila Истакнат член

Ако немало кој да му каже дека жена не се удира ,не се може ништо тука...
    Ке му залепам еден ама онака колку ме држи сила..и ке си завртам грбо и си одам...

16. psychic

psychic Популарен член

и јас би му влепила една со сета сила, ќе си се свртам и ќе си заминам

Elena69221 likes this.
  17. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Ќе му залепам и јас, ќе ја треснам вратата, и повеќе нема да ме види. ]:)

18. leighton23

leighton23 Истакнат член

Ќе си заминам, нема да ме види никогаш повеќе.

kaRRma likes this.
  19. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Сум му кажала и на дечко ми, само нека се осмели да ја крене раката, ќе зажали што се родил... Па мене татко ми што ме израснал ме нема допрено, па да дозволам некое г*мно да ме удри - нема шанси.
    Ако тој во врска крева рака на мене, па тогаш ако дојде време за брак значи можно е да не можам да излезам до надвор од срам да не ми се гледаат модриците...
    Тие машки што се осудиле да удрат девојче, не се машки за мене... Баш на таквите нека им даде Господ мноооогу ќерки, па да видат како е кога нивните ќерки ќе дојдат дома тепани од своите дечковци...

S.J.Parker and tessie like this.
  20. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Сега да ми залепи шамар додека сме во врска, а што би било понатаму :?: И јас би му вратила со шамар и би си заминала