Удирањето шамар е низок степен на однесување , не се знае во кој момент личноста која ви удрила шамар може да стане девијантна личност , затоа подобро , разговарајте навреме и сами увидете си каков профил на личност имате крај себе , ако е потребно ќе се направи мала пауза , ќе се разговара детално , ама немојте да подлегнувате на тепање никако, па зошто да се решава се со ќотек , кога имаме уста , очи се разумно да се каже или реши
ако ве удрат и вие ке удрите некој ке кажат ама тој е машко пак ке не повради ,ама тој е ова... ама тој е она... едноставно борете се за тоа што е ваше и возвратете на ударот.Никогаш не се дескриминирајте! а вие што напишавте дека сте го удриле и дека ви вратил а вие што очекувавте аплауз па потоа и вие пак вратете и така цела нок
Ако партнерот ми залепи шамар ќе се возбудам хахах али ако ми удри шамар некој кој не ми се свиѓа, џоа брус ли трењер да ми бил
Нема тоа да се случи затоа што е добро воспитан. Никогаш не би направил такво нешто. Но ете да бев со некој друг, ако тоа ми го направеше, ќе си заминев и веќе немаше да ме види.
Ako partnerot se osmeli da mi udri shamar bez ogled na situacijata go ostavam vednash i oko ne mi trepnuva. Kolku i da go sakam, taa ljubov ne e do tolku kako sto se veli "bez ogled na se" Shamarot kako prv pat e samo prag na podocnezhno mlatenje. Imav prijatelka koja prosti edna shlakanica koga bea decko i devojka.Sega tie se zemeni i imaat dete.Ponekogash ja gledam so dzigerici i se pravda deka se sopnuvala na igrachki po doma. Koga mi prizna so placenje sto se trpi od maz i, kaza deka trpi radi deteto. Jas toa ne mozam da go razberam. Da trebalo da trpite nasilstvo sigurno ke ste bile rodeni kako mrzlivo magare vo nekoe zatucano selo so luge so zatvoren um! (...kao na primer)
Мојот не би ми удрил никогаш но доколку на пример бев со некој кој би го строрил ќе му ја скинев раката. Шала на страна, најверојатно ќе му возвратам, ќе го откачам а потоа ако ми се пружи прилика може да му спремам и некоја фина одмазда.
Da udram zensko! Uste pa da mi e devojka, ili zena! Edinstveno ne bi mozel, bez razlika kakva i da e situacijata. Prvo znam deka kako masko imam teska raka pa taka da znam deka ako ja aknam garant ima da ja uspijam momentalno, ne daj boze trajni posledici moze da i nanesam. Vtoro ne lici ednostano masko da udri zensko, za mene e toa nesvatlivo. So verenicata sme mnogu godini zaedno, sme imale raspravii i karanici. Ponekogas onaka kvalitetni so vikanje, no nikogas ne sum ni pomislil da i vlepam edna. Dodeka pak taa mi ima plesnato samar, no posle nekoe vreme ke dojde i ke mi se izvinuva, a i realno kolkava sila ima devojka pa za da vizicki povredi masko? Zatoa devojki ako vasiot decko, soprug i tn fizicki ve napadne na bilo kakov nacin. Togas trgajte se sto podaleku od taa licnost. Stom ednas se slucilo toa veruvajte tuka ne e krajot
Ако се случило еднаш ќесе случи повторно ...затоа сум за крај на таква врска без разлика дали женското плеснува шамар или машкото
Ако се осмели да ме удри, јас враќам назад. Незнам како би изреагирала баш во тој момент, ама за враќање ќе му вратам. Порано или подоцна Не сум се нашла во ваква ситуација, скраја да е Ама никој не треба да остане во врска после физички удар. Ако се случи еднаш ќе се случи пак..
Веднаш би ставила крај на врската бидејќи штом се осмелил еднаш да ме удре се знае дека ќе го направи пак тоа.
Ако се осмели да ми залепи шамар, нареден ден него плакати на бандера ќе му залепат...Толку од мене за ова
Првин се почнува од шамар, па после тоа бокс, па после тоа и нешто повеќе насилно измачување. Најдобро е ако некој ви залепи шамар, одма да прекинете оти не се знае што е следно. Мојот до сега ме нема удрено, а ниту пак ќе ме удри оти нивна фамилија се добро воспитани.
Ако се осмели на такво нешто, толку од нашата врска. Од шамар се почнува... Мојот никогаш не ни помислил на такво нешто, камоли па да направи.
Se zapocnuva so shamar, potoa sleduva nesto drugo. Ne bi prostila takvo nesto, a i sum sigurna deka ne bi go napravil toa, bevme vo dolga vrska sega vo brak. Tie sto prostuvaat potoa stignuvat do maltretiranje pa i domasno nasilstvo.