Не би се мачела да ги haunting другите луѓе како во филмовите Што би направиле доколку пред вас се појави вонземјанин?
Би се поздравила.Па ние сме нели културен народ ха ха. Што би направиле да дознаете дека и сопругот/та ви е на форумов а вие незнаете
Ќе ја прашам зошто не ми кажа порано и како го најде форумот, зошто се зачлени, каде има коментирано, дали се има со некој од форумот запознаено, можеби и друго. Што ако Тамара Грујеска победи на Детската Евровизија годинава?
Ех, невиден успех ќе имаше, како никој до сеа. Што ако се разбудиш и не го разбираш твојот мајчин јазик ниту било кој друг?
Уште поубаво, мозок на пасење ама па тогаш овертинкингот на појако ќе се уклучеше, така да ништо од мозок на пасење, нема спас од мислите. Што ако те киднапираат?
Ти сериозно имаш желба да глумиш во филм, да настапуваш во музички шоуа. Ако бе, ако имаш талент, желба и можност, слободно. Инаку не ми треба глумење, доста више од глумци у реален живот, неам ни желба искрено, така да, би одбила. Што ако снема струја?
Денари или евра? Ако се денари ќе идам на некој одмор полуксузен на недела-две ако стигне милионот, ако се евра се знае, џипче до 200.000 евра. Што ако го снема Сонцето, не изгрее веќе никогаш?
Ќе одбијам, јас сум само за балканско поднебје. Што ако утре се разбудите и сте единствениот човек што постои во вашиот град?