Ми недостигаш... ти и твоите зборови со кои ми го вртиш светот. Не постои време кога го поминувам со тебе....
Веќе му кажав, ама еве пак ова би му го кажала: што убаво ми е кога така ќе ме гушнеш, се чувствувам како дете, заштитено, и секогаш покрај тебе ми е топло.
Касно ти е да ме бараш, кога јас сакав да сум со тебе ти уживаше да бидеш со некои Х особи е сега уживај со нив не ме замарај П.С. Душа не ми дава да му се јавам или да му го пишам ова, ме фати инат, идиотче мало ќе виде со кој си фатил работа он...
bi mu kazala deka neznam sto bi pravela bez nego. deka go sakam poveke do zivotot moj i deka sakam da ostane pokraj mene zasekogas... i ne sakam da go pocuvstvuvam povtorno istoto od nekogas... http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ
Навистина е добро кога седиш на некоја летна тераса, пиеш вода или кафе - сеедно, седиш и се гледаш, се посакуваш а не смееш ништо да направиш. Нема врска, мене и така ми е убаво. Те гледам. Ме гледаш. И велиме заедно: колку е убаво времево.. Нема врска, пак ќе речам, ноќта е тука, ќе не скрие...
Колку беше убав денес кога те видов на мотор.Вистински фраер.Многу сакам кога си толку мил со мене.Биди секогаш таков.И пак ќе ти речам не заборавај ме.ТЕ САКАМ
И кога те нема, наоколу те барам, во туѓата си сенка, во сечии си очи, кога те нема, најприсутен си тогаш, и те нема и секаде те има, неизбежно те има, во себеси те носам!
Доволен ми е само еден краток поглед на твојата сегашна девојка за да исчезне сиот гнев,прекор или било која негативна емоција што ја чуствувам за тебе. Одеднаш ми стануваш дури мил,а мене ме исполнува некој микс на горделиви и победоносни чувства. :mrgreen:
Mi trebas bre.........mi falis mnogu i tocka.....sakam da si tuka pa makar i da se ispokarame samo vazno da si tuka........ama nema da bides uste 2 meseca Nekna me upropasti pak po kojznae koj pat se zateknav kakva sum edna tvrdoglava i impulsivna......koja sekogas izbrzuva so odluki i karanici bez da slusne objasnuvanje......ama pomina i toa se sredi.......samo sto mislev deka nema da mi falis tolku,mislev ubavo ke mi dojdat ovie meseci da si gi sredam mislite i se.......ama ne bre mi falis uzasno mnogu pa sto ke pravam jas uste 2 meseca bez tebe sto
.........Kада падне ноч ја зовем у помоч јер тебе нема ту.....и сваки нови дан ко смрт је досадан..јер тебе нема туууу.... Многу ми фалиш тука....ама споро ми поминува времево....а само што отиде.....а едвај чекам да се вратиш.....ај нека помине времево брзо нека дојде лето...па тогаш и ти.... иииии сонце и јас и ти убавини....ама што до тогаш
Бејбе, вен ај тинк абаут ју, ај тинк абаут лав.... :mrgreen: :mrgreen: (транскриптирано од Feel like makin' love)