Мајмунче моеее знам дека ти е многу криво шо знам дека пуно ме сакаш Мене ич не ми е криво шо си го знам тоа
Златичко мое најсакано, неможам доволно да ти се извинам што бев слабак и поверував на други отколку на тебе. Ти ветувам дека никогаш повеќе нема да се посомневам во тебе, кученце мое најубаво ТЕ САКАМММММММММММММММ
Виде дека не се умира од зетување Ама ајдееееее, доста ме мачиш, ме фатила кризата, нејќе да ме пушти
Срце јас вечер не искачам, ќе се лајкнувам на фемина *шала на страна Те чекам, на прозорче. Да глумиме малце Ромео и Јулија
Нема да ти кажам ни злато,ни срце,ни мило ни ништо...Не заслужуваш! До сега не се покајав за ништо во врска со тебе,но сега се каам што воопшто некогаш те запознав и што сум била со тебе! Ми направи голем проблем за кој многу сум ти благодарна и никогаш нема да ти простам! Рече дека тоа не е од тебе,но да знаеш дека е од тебе и од никој друг!Но ако,јас ке преживеам и од ова,а тебе еден ден се ќе ти се врати.Не помислив да барам ништо од тебе,потребна ми беше само поддршка и разговор,но од тебе добив само викање и навреди. ТИ СИ НАЈГОЛЕМАТА ГРЕШКА ШТО СУМ ЈА НАПРАВИЛА ВО ЖИВОТОВ.ТИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈЛОШО И ПОСАКУВАМ ДА ДОЈДЕ ДЕНОТ КОГА ТИ ПОВТОРНО КЕ ПАДНЕШ НА КОЛЕНА ПРЕД МЕНЕ И ЌЕ МЕ МОЛИШ ДА ТИ ПРОСТАМ! А ТОГАШ ЌЕ БИДЕ ПРЕМНОГУ ДОЦНА!
Добро бе..... ќе ме умреш еден ден го губам трпението веќе....до кога???? Значи како што ти умееш да ме извадиш од такт никој друг неможе и после 5 мин смс ми праќаш да ми кажеш колку ме сакаш уфффффффф........само правдање и правдање, празни зборови, празни зборови, бла, бла, бла...најмногу мрзам празни муабети кога од утре пак и пак и пак истите работи....AМАН веќе не си мал созреј веќе еднаш