What goes around comes around И јас сакам да те видам , ама НЕМА! Ќе шетам, да, ќе уживам, ќе се дружам, ќе живеам по мое Ако помисли дека ме запозна и дека знаеш како со мене, помисли пак злато
http://www.youtube.com/watch?v=CpAjhRYD ... re=related Poljubi me, dotakni me usnama. Sa usnama ko zgazenim tresnjama...
Ќе се вратиш ти од одмор и пак мене ќе ме бараш. Без мене си никој и ништо, едно глупаво детенце без поим за животот. Жално е што сеуште не можеш да сфатиш дека без мене не можеш ни здив да земеш. Сите грешки во животот ги направи поради мене, продолжи така Те љубам
Maрко луда главо ! Не,не сакам да се приврзам а по твоите муабети не свесно ме наведуваш кон тоа. Не сакам ! Сакам да си уживам во периодов и воопшто не ми е потребен ниту еден до мене за да успеам во тоа. Лабаво Марче,само така.
Би ти кажала нежност, би ти дала храброст, сонувам да те шетам под липови дрвја,иако за мене е тивка смрт...нека биде. Ама би ти кажала дека си непотребно исплашен за појавата која ја имаш,што те чини уште еднаш да ми речеш? Реков ќе те побарам кога ќе дојде време,тоа доаѓа,а јас се повеќе бегам,знам дека сум крива, ама ти биди попаметен...Ќе заспиеме во својата несреќа, преќутно,на различни страни, со темна дамка на душа. Е не дека не можам да сакам друг...ама колку ќе е ти?!
како што ми се премотува филмот од вчера, јасно ми е зошто ти си толку чест гостин во тој кафич заради келнерката-а не си сакал јас како тоа да работам кој па тебе те прашува бе ова е МОЈ живот, каде ке најдам работа и како што , тоа ке работам ova nasa vrska moze ednaska da bide tajna nikoj da ne doznae -доказ дека се случува нешто сомнително, само не ми е јасно од каде дојде зборот врска-јас не ни помислив на тоа па логично нели, кога подобро ке размислам, симпатичен, згоден, културен, образован, сигурно шараш низ градов во слободно време каде ке стигнеш, а јас пак не мислам да трчам по тебе, си го живеам МОЈОТ живот, и ако еден ден ми прекипе-тоа зависи од твоето однесување има во лице СЕ да ти биде кажано без пардон и човечност
Ме исполнуваш фала ти...вреко една И не ми се прај многу паметен.Мораш да ме слушаш мене.Тоа е прво правило другите ке ти ги кажам следен пат. Ај мрш сега.
Можеби си во право кога велиш дека не сум задоволна од ништо.Понекогш се трудиш ти се да ми удоволиш, а на крајот јас пак се жалам. Денес ме стопи со тоа што го кажа. Кога кажа дека секаде ќе дојдеш со мене, па ако треба и пред хотелот да спиеш. Понекогаш си толку добар и мил што ми се иде да те изедам. Направивме многу грешки и двајцата, но едно е сигурно- се сакаме неизмерно многу. Дури понекогаш се плашам од оваа љубов затоа што е пре голема.Знам дека лесно се откажувам, лесно кревам раце од НАС, но ти никогаш не ми дозволуваш да се откажам. Ти си секогаш овде за кога ќе се откажам да ми кажеш да не се откажувам. Не знам што ќе биде со нас, но сакам сега да сум среќна во твојата прегратка. Друго ништо не сакам..
мора нешто да скршне малце д асе подналутиме така е тоа кај нас хм..ајде нека е добро а после јас малце ке скршнам да не се видиме памти па врати... ке биде ок
Ми фалишшш сакам да те видам Ми здосади да дремам секој ден над книга ајде нека доаѓа петок да те грицкам
Фаза на допаѓање и трае веќе подолг период, ќе ми дадеш ли повод за нешто повеќе тоа зависи од тебе и твоето однесување према мене.