Се случуваат многу работи, со причина без причина. Не прават поблиски и поцврсти. Ти благодарам што ме прифати со моето темпо, со сето мое минато, сегашност...
Душо кај беше до сега да ми кажиш дека ме сакаш најмногу на цел свет и да ми кажуваш убави работи, сега да не е малку доцна за тоа?!
Значи вие господиме Тешко Ебачиште Што Не Знам Веќе Кај Да Се Обратам сте од клошар,поклошар,најклошар. И тоа не е се. Како Шоп Топ си. Или Топ Шоп. Како сакаш. Три у едно,четири,пет.. Специјалка без цензура, неиживеан морон кој не гледа подалеку од својот нос, а дали и гледа уопште. Мозок, тоа не се знае, не е научно докажано, тој научник уште не е ни планиран а не пак да се роди што ќе докаже дека ти имаш нешто друго во таа главата освен едно големо НИШТО. Секој пат кога те гледам си мислам - СЕРИОЗНО? Од сите сперматозоиди, ти беше најуспешен? И веќе јас тука сум завршена.
Снегови стојат меѓу нас,со бакнеж можеш да ги растопиш. Ќе се борам до крај и не се предавам...Ќе се борам,ако треба и во оган ќе влезам.Само да бидеме повторно заедно,да бидеме среќни како некогаш.Сакам да се видиме,сакам да те гушнам најсилно а и во ова сум сигурна : Знаеш....ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ',и се додека сум жива ќе ТЕ САКАМ!!!!
A kako veče bliži se, bitka naša prestaje u krevetu počinje naše noćno primirje Tada mi se ljubimo, cele noći mazimo ljubav onda vodimo, za ratove ne marimo... Да, да баш така
Знаеш дека да бев на твое место одма ќе избувнев. Ебате газдата што го имате. Волкаво работно време не е дозволено,бре!! Уште првиот ден. Ух... Мило ми е што не си материјалист, не си обоен у партиски бои ниту пак сакаш да бидеш. Знам колку е тешко да се функционира така, особено кога си личност која допрва се оформува, ама јебешга, слобода е бесценета ствар у секој случај. Ова је планета бедна, кад се родимо сви смо криви и покварени.. те љубам.Ајт.
Уфффффф ме нервираш. Не знам веќе што да мислам, само знам дека не си тој што беше http://www.youtube.com/watch?v=oR68oAtW ... re=related
Аман веќе од таа твоја работа, да не може човек асално да те види и изгњави како што треба Дај жити се' најди утре време да се видиме, зашто знаеш дека деновиве се затвара сезоната
Ми недостигаш. Сакам да те видам, силно да ме гушнеш, да ме погледнеш со тоа очињата и да ми се насмееш како порано.. Ако има Господ... ќе ми те врати.
Доживеа вистинска магија, за потоа да ми речеш дека јас сум твојата магија. Те замислував како пиеме црвено вино, седнати на перници на твојата тераса. Косата ми е мокра и ја носам твојата сина кошула.
Зошто така правиш? Зошто така се однесуваш? Преќини со таа љубомора. Нема никој да ме земе не грижи се. Твоја сум, на никој не се давам. Не можам сега пак да се карам.. не можам. Вчера се спростивме и сега пак? Ох леле, до кога вака?
Ми рече дека ме сакаш мн мн мн мн Епа си знајш дека и јас те сакам тебе мн мн мн Денес на кратко те ѕирнав, ама битно ги видов тие зелени очиња најубај Знајш бе дека ќе те силувам ко ќе си дојдиш?? Ти го немам кажано то, Е не ти кажвам изненадување ќе ти биди Те сакам
Знаеш, јас тешко се разделувам и од кесичката од сончогледот ако сум ја држела во раце цела вечер. Со секоја изговорена реченица сфаќам колку сме само исти. Ѕвезди паѓаа над заборавениот мост, а не се сетивме на ниту една желба. Твоите совети и животни приказни помешани со мирисот на свежо косена трева. Светлината од свеќата додека телата ни се претопуваат и звукот на твојата екстаза. Морници од задоволство.