1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Те сакам знаеш колку?
    Јас се изнајадов бурек за тебе, а ти си ми подготвувал изненадување. Фала што ми го разубави денот и фала за целиот труд, многу ми значи. :)

На Aleks96, Divinebutterfly, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Те сакам, ми недостасуваш толку многу што веќе не може да се опише со зборови. Копнеам по тебе секој ден се повеќе и повеќе. Не барам ништо повеќе од тоа да знам дека си добар, да те видам тебе наместо твоите другари, барем и од далеку.

3. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Има многу момци у градов,а јас се секирам и се трудам тебе да те изведам на прав пат,знаеш,тоа треба да го цениш!Се борам против сите муабети што ги слушам и верувам во тебе,зошто во очите ти се гледа колку си искрен и каква намера имаш.Ало,23 години имаш,значи 7 години си постар од мене.Не се ни потруди да ме бакнеш или да ми се приближиш.Но од се највеќе го ценам банкежот во чело.И знам дека е искрен,до тебе сум,со тебе сум.Тајно ке се гледаме,зошто знам дека се чувствуваш многу подобро кога ке ме видиш.Спиј убаво и не се нервирај за муабетите - рекла-казала.Тоа е наше секојдневие.Тоа е во крвта на нашите сограѓани..
    И не плаши се,нема да ме изгубиш!! :*
    Пред тебе е животот,а ти допрва ке го живееш.Ке се извлечеш од дрогата,ке стане човек од тебе!! :!:

4. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    Милам дека беше доста ...
    ахам, знам по кој пат ...
    уствари се знам, ти си си фин ама за друга, едноставно сфатив конечно, ти дечко стварно не си за мене, не те разбирам, барам нешто друго а ти тоа нема да ми го дадеш, ако ти се вратам пак ке те сакам на некој мој глупав начин али за кратко, ТИ НИКОГАШ НЕМА ДА МЕ УСРЕЌИШ ОНАКА КАКО ШТО ЈАС САКАМ ... епа после ова ајде како да ти се вратам, кога секој нов почеток смрди на крај ?!
    Твојата љубов онака како што ја даваш, мене не ми значи и нема никогаш да ми значи, утепавме неколку години заедно а од се има само едно : да, тој ме сакаше но јас никогаш не ја добив љубовта што ја барав... мислиш дека има нешто полошо од ова?????

5. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    сакам да се вратиш ти...сакам да се вратат нашите најубави денови, сакам да ме сакаш, да ме љубиш, да ме гушкаш...те сакам тебе, мии фалиш да ме допреш...

6. angel95

angel95 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    76
    Уште неколку дена..
    Реков дека сакам да ги преспијам,а го правам спротивното.Не ме фаќа сон,ми доаѓаат илјадници спомени,многу нежности и сакам да го замислувам денот кога ќе те чекам да дојдеш.Знам дека ќе разбереш.Можеби си мислел и кога ќе се вратиш да ме побараш.Сепак моето трпение е многу мало,ќе те побарам тој ден.Можам да изгубам,можам и да те вратам пак.
    Сонцето овде пече немилосрдно,луѓето ги гледам низ прозор,брзаат,нема ни една крива линија на нивното лице.Без насмевка се.Свирев вчера и на гитара.И да свирев лошо немаше кој да ми даде критика.Ги чекам моите да се вратат,те чекам тебе.Моето постоење овој пат е сведено на зборот чекам.
    Имам многу работи да ти кажувам.Чудно е како се менувам рапидно,но тоа делче од мене што е за тебе останува исто.Кога помислувам на тебе го имам истото чувство,повторно и повторно.
    Те чекам да дојдеш,да ми кажуваш за нови искуства,да ми кажеш што се сменило во тебе за овие три месеци,дали ти недостигав.Знаеш,јас и ти не бевме разделени никогаш толку време.Од мали нозе па до пред 3 месеци секогаш беше тука негде.
    Улиците преку ноќ се толку осамени и пусти.Чекаат на нас.
    Не сакам да звучам патетично,ама незнам друг начин како да ти опишам колку ми фалиш.
    Проклето многу.
    Открив една многу добра песна.Да можев вчера би ти ја пеела на скалите покрај кејот,покрај онаа река која сеуште мириса на ѓубриште,покрај оној ладен воздух.Нема да ти кажам дека те сакам,доста е од тоа веќе.Сакам да ти го докажам тоа Алек.Повеќе од се на свет.
    http://www.youtube.com/watch?v=i6dn3hNQycM

На DeRose и Aleks96 им се допаѓа ова.
  7. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
  8. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    Ти си најпрекрасното суштество на светот. :)

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Ми фалиш премногу, кога ли ќе поминат овие 10 дена за повторно да те гушнам :(

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.105
    Кико мој! Мачорец! Едвај чекам да те видам вечер, да си одморам срце...

Прикачени фајлови:

• kiko.jpg
      kiko.jpg
      Големина на фајлот:
      50,1 KB
      Прегледи:
      215
  11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Ти у бизнис аутфит и мојов мозок прснува на милион парчиња.

И не само мозокот :D

Не знам кој кого бејб, така да, не ме предупредувај многу многу ]:)

Отидов да купам затки за ушите на комшиите, за нивно добро 8)

На CIA и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Уште колку време ќе се лутиш? :?:

13. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.934
    Пред еден месец некаде ова време си реков "Готово е јас нема да преживеам,нема да го преболам"
    Сакаш да знаеш како се чувствувам денес? ете жива сум уште,поубаво ми е од било кога, уствари јас и ти воопшто не сме биле еден за друг,а тоа еве го сваќам откако сме раскинати,е зошто не го сватив ова порано бе? Пу !

На thelittle17, anngelique, something и 2 други им се допаѓа ова.
  14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    http://www.youtube.com/watch?v=-zzP29emgpg

I’ve asked about you and they told me things, but my mind didn’t change and I still feel the same.

Ах,зошто не ги послушав сите кога ми зборуваа арно,да се тргнам од тебе на време,а не сега тука крајот неможам да си го најдам.

Пичка ти мајчина,сакам да те видам!
    (минатиот пат овака пишав во темата,па одма вечерта те видов,ајде да видиме дали вечерва ќе се исполни) :D

На Aleks96 и Adi888 им се допаѓа ова.
  15. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.302

Прикачени фајлови:

• need.jpg
      need.jpg
      Големина на фајлот:
      147,8 KB
      Прегледи:
      111
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ти си тука секогаш кога јас ќе посакам но тоа така не оди. Посебно не сека кога се е комплицирано. Одлучи се веќе.

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    ај нека дојде Сабота-да си одиш за Црна гора-ти ке си уживаш, ама и јас на мој начин :lol:
    како што поминува секој ден, свакам дека ти не си она што го барам од еден партнер, па токму затоа и не сакам да го споменуваш зборот врска-јас не споменувам ти ми споменуваш, абе со кое право :fubar:
    сватив јас каков си уште првиот ден кога те видов-таквите ко тебе НЕ се менуваат(волкот влакното го менува, ама карактерот не) па додека трае ок, после секој на своја страна-ништо сериозно :)

18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
  19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ме вадиш од памет , ме загрижуваш зошто знам што си способен да направиш и после ќе се насмееш ааааааахахахахха а јас веќе сум мртва :)

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.532
    Допаѓања:
    92.255
    Ништо од нашиот план :worried: Ќе биде некогаш ... ептен сме малери и двајцата ццц...