Знаеш, кога не се караме - зошто не се караме? Кога се караме - пак зошто? Зошто? Зошто? Зошто? Преку глава ми е од овие „зоштиња“, ма би го искоренила зборов од речникот, аман. Не знам зошто толку ме погодуваат глупости. Периодов ми е тапа, на прагот сум на депресија и само ти си ми единствено убаво нешто кое ми се случило и уште ми се случува. Сакам да си бидеме вечни. Колку и да звучи клише, нападно или себично, ама те сакам само за мене и засекогаш. Ни повеќе, ни помалку. Впрочем, да не ми чинеше одамна ќе бевме минато. Среќна сум што овој горе не ме заборавил и ми пратил таков човек каков што си ти. Ми требаш и ќе ми требаш уште долго. И одвај чекам да ти се втурнам во прегратка и да ти се мушнам под врат. Со тебе се чувстувам сигурно, знаеш?
Денес е уште едно наше јубилејче, 4 години и 11 месеци поминати заедно,уште еден месец и ќе биде година. Кога помина толку време не ми се верува,ко да беше вчера кога срамежливо ме бакнуваше во челото и ме прегрнуваше плашејќи се да не ме повредиш и да не направиш нешто од кое што ќе се чувствувам лошо и како да ме присилуваш на нешто што не сакам.Колку само беше нежен кон мене и сеуште си,со секој твој поглед,милување,бакнеж јас се чувствувам како најсаканата личност на светот и нема зборови кои што се доволно за да опишам како се чувствувам. Јас некогаш ја претервам признавам,но ти ветувам дека нема повеќе да те нервирам и нема да ризикувам да те изгубам заради моите каприци.Денес не си до мене,но си со мене во срцето мое како што и секогаш си.Се надевам дека викендов ќе го поминиме заедно и дека ќе уживаме во моментите поминати заедно.Но,најмногу од се е следниот месец на овај ден да сме негде сами како што планираме и цел ден да си го посветиме еден на друг.Те Сакам Најбескрајно мило мое
хм пак вака нешто мора да бидне ми се смачи-иако не е нешто кој знае што али за мене е ilent: без зборови сум...незнам веќе што да кажам
Ми фалиш бре!! Врати се веке од кај вујко ти! Само 2 и пол дена поминаа а ти веке ми фалиш, па неможам да те дочекам веке. И срам да ти е, ми рече дека ке ми се јавиш а не ми се јави ни еднаш до сега Е, да знаеш, јас прва не ти се јавувам а ни пораче не ти пишувам.
имаш право, не важно каде сме, важно заедно да сме-да се гушкаме блазеси ти ке си уживаш на одмор, а што ке правам јас без тебе, си помислил на тоа епа така е кога и јас сум рак и ти си рак-и знак и подзнак-ме влече нешто кон тебе, некоја ненергија, знам дека и тебе кон мене ама сега за сега јас на таа тема, рано е да се зборува, ама од кога те запознав, од глава не ми излегуваш бе -само фемина знае за ова почнувам да те засакувам, ама и да умрам на лице место не ти кажувам па добро де, не мора се да знаеш храбро те молам не ме издавај, за прв пат во животот решив женски да издражам
Da se nadjemo na pola puta... За помалку од два дена... ме израдува кога ми кажа дека ќе долеташ и ти. Средба и љубов на неутрален терен. Ни овде, ни таму кај тебе. Седум дена ми се малку, многу малку, ама сепак е подобро од тоа фактот дека ако не испаднеше вака ќе те видев кој знае кога. Може зимава а? Те сакам... биди подготвен за љубовна "тортура"
Ме следиш а? Вратот ќе го искршиш полека...полека. Да ти се плукнам во таа гордост твоја! ТЕ САКАМ ЗАЈАК,ТЕ САКАМ!
Никогаш немој да си ми отежнал да те сакам, нека секогаш биде вака, лесно, едноставно, страсно а истовремено нежно, брзо и бавно...како никогаш.
Ме сакаш ли барем половина од тоа колку ШТО ЈАС ТЕ САКАМ ТЕБЕ? Честита годишнина злато мое........... 5 годиинииии....
I ne znam zašto se posle svega uvek vraćam tvojoj nesavršenosti... Valjda je to ljubav ... Balasevic.
Godine su prošle mnoge, brojio ih nitko nije. Kad za ruku tebe uzmem, ja sam sretna kao prije. Jer volim te život cijeli, to ne želim nikad kriti. U ljubavi s’ tobom živit, i sa tobom ostariti…
за глупости се расправеме нека идат сите УПМ ТЕ САКАМ!..остави се те нолам и јас и ти како што си зборуваме и сакаме