Ex пред 10тина дена можевме да си прославуваме годишнина. Ама затоа што си ти едно глупаво детиште, оди си по патот, ти посакувам само среќа. А јас конечно сум повеќе од сигурна дека е многу подобро што нашето не продолжи
Колку и да не ти се верува, постојано мислам на тебе.. Знам дека не треба, знам дека требаше да продолжам после тебе, дека треба да се посветам на прекрасниот човек што е со мене и што ме сака.. Но, никогаш нема да можам да сакам повторно така.. И криво ми е, што еднаш во мојот живот сакам да бидам безгрешна, сакам да биде исправно, меѓутоа не можам.. Посакувам се да беше различно којзнае можеби ке беше подобро за двајцата иако бевме премногу различни за да функционираме.. Како и да е http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 790xBeAWSc you don't know what it's like..
Пиев бе. Никогаш немам пиено у живот,ама денес пиев.Незнам дали уопште мојата замисла дека све ќе заборавиш ќе успее.Ти треба да простиш.Ја се покајав 1000 пати до сега. За секој збор таа вечер.Ги анализирав тие проклети зборови.Како можев да ги кажам само.Незнам да ценам.Незнам. И ако одлучиш да биде крај,кажи ми.Само ја знам како ќе преболам све.Нели животов не е сјаен.Епа не е .Воопшто не е .Глупави чувства,би сакала некогаш да ги немам.Ко да ме јадат од внатре.Ти прават солзи на очи,и тивко плачење. Незнам што уште да ти кажам,чекам и чекам.Овие глупи ноќи се ужасни. Алек ако нешто чувствуваш спрема мене,дојди и немора ништо да кажуваш,само дај ми до знаење дека си тука бе.Ни еден глупав,проклет збор немора да кажеш. Биди тука.Сакам да си тука.Со тебе и ова глупава тишина беше убава.А јас сум ти една патетична будала,дозволив и чувства да ме водат,разумот остана у сенка.
И конечно, ќе те видам. Си мислиш преку свет сме, а нѐ делат само 2-3 улици. Што ти прави матура, еј - sad but true. И пак ќе јадеме чоколади со цимет и ќе седиме „дома“ под липите и ќе се гушкаме и ќе се давиме во мирисот на липите. И пак ќе бидеш мој, а јас твоја. И ем-Ма-ем-ке-ем-дон...овај, ем-на-ем-ши. Јао, оток сум, отупев. Ај со_здравје.
Поради тебе сум ваква станата. Неможам еден нормален муабет да направам ни со другарка ни со мајка ми ни татко ми. Нема со секој да се сретнам, да започнам муабет и на крај да не се скарам. Не сум јас таква, ти ме направи да бидам. О Д Е Б И од мојов живот и од мисливе и од срцево.
Око зелено штом ме погледна, срце веќе друг не посака, Никој ме нема така љубено, срцево бие ко полудено Ти, само ти, ме имаш искрено , Душа и тело давам за тебе ТЕ САКАМММММММ!
Колаченце мое, мафин. Како би те кркнала во еден залак, и кога ме нервираш и кога не ме нервираш. Нека ни е среќна вторава годишнинава, да си траеме уште долго и да не ме замараш толку, бејбе( ј).
Ако некогаш сфатиш и се свртиш, јас повеќе нема да бидам зад тебе. Пустошот кој го остави тогаш ќе биде една стара трага која пополека се срамнува. Сега, а и тогаш, живеј го животот кој самиот го одбра....без мене во него...
незнаев дека сакаш да изненадуваш-ти благодарам за усб-то уникатно е , признавам и така значи, не се задоволуваш со една, а пред тоа ми велиш те сакамкоја ти е логикава -и си сакал и јас да ти го кажам остото ЕПАНЕМА, да пукнеш на 1 милион парчиња НЕМА да ти кажам, затоа што не те сакам, а тоа дека си можел со која сакаш,а не си, па кој ти брани бе-не те врзав јас за мене со лисици и катанци симтаичен, мил, нежен ама не сум заљубена во тебе, а како што се одвиваат работиве, нема ни да бидам пази да не добиеш недај боже сида или некоја друга пренослива инфекција/болест од Црнокорките незаситен еден и дај боже да не се вратиш од Улцињ едно 2-3 месеци