Дај те молам со тоа дека не си вредел ништо.Вака повеке ме нервираш. За мене вредиш многу. И можеби ке ти изгледа чудно ама за некоја година се гледам како твоја сопруга и мајка на твоите деца. Затоа што неизмерно те сакам,сакам кога си до мене,сакам кога ме бушавиш. Ти си виновен за тоа што се смеам повторно. Ти си виновен за тоа што сум исполнета. И виновен за тоа што сум како порано.Безгрижна девојка со желба за живот. Ај таму оди цртај графити како претходниот кој беше наменет за мене Тикве едно
Дознав дека ме сакаш уште повеќе. На чудесен начин, кој само интуиција на една жена може да го фати тој миг. Измешаните чувства на вина, страв, страст, емоции како семки лубеница, паднати директ во моето деколте. Ти си сјаен мој синоок мачор. Сакам со тебе да сум секогаш. Само мораме да најдеме простор за идните гикчиња и поетеси да играат. Не сакам многу рабови низ куќи!
Замини, ако мислиш дека така треба. Ако покрај мене не ти е доволно добро. Замини и побарај ја светлината низ тунелот ако мојата ѕвезда не те осветлува доволно. Оди онаму каде што мислиш дека ќе бидеш среќен. Нека те чува некоја која мислиш дека ќе биде подобра од мене. Но таа нема да знае да те сака вечно, ќе живееш во сенка со неа. Замини, најди го светлото низ тунелот, полека оди до него, но кога ќе го достигнеш ќе видиш дека дека било лажно. Штом ја достигнеш лажната светлина остани таму. Остани со неа во мракот. Не враќај се низ тунелот и не труди се да ме најдеш повторно. Не барај ја ѕвездата која те осветлуваше, штом ќе решиш да заминеш таа ќе почне да се гаси, што повеќе ќе се оддалечуваш таа се послабо ќе грее и на крај кога ќе сватиш што изгуби, а што пронајде, вечно неа ќе ја нема. Тогаш кога ќе заминеш за тебе вечно ќе ме нема.
навистина не свакај која е причината за промена на планот-наместо во Сабота, во Понеделник (тоа ти си знаеш) и не гледам причина за лутењето дека нема да се видиме вечерва-мислам 2 пати ме виде неделава малку ти е ке ти недостигам и ти мене да , и тоа многу-ама само Фемина знае за ова ти не мораш да знаеш се, јас сум храбро и ке издржам до крај и знам дека неверојатно звучи за Хламидијата дека ја имам во мене-т.е. јас за сега сум излечена, во Јули пак ке треба да се тестирам, оти нели тешко се лекува, ама на некој начин тоа е заштита-никој не би си дозволил да има нешто со девојка која има проблеми со интимата
абе не можеш ти со мене ти се качив на глава и со духовност т.е. медитација, и со хламидија, ама нема да биде по твое на што ти личам јас бе, на крпче искористија и шутни ја, во Црна Гора најди си нова, а оваа нека чека, нека плаче и цело лето нека и отиде по гаволите, ЕПА НЕМА ти рак, јас рак, ај да видиме кој е потврдоглав п.с. да ти кажам дека хламидијата ми беше ДОЖИВОТНА лекција, и тоа од личност од која не ни очекував-најискрено-кога ке се изгориш на врело млеко, и на ладен јогурт ке дуваш и фала ти што КОНЕЧНО си ги откри своите намери-ке ми глумел заљубен тој кого правиш будала бе, не сум ни од вчера, ниту сум падната од круша, а за пиење нафта да не зборуваме
Живеам за денот кога конечно ке ми излезеш од глава... Ти дечко не заслужуваш ни едно здраво а камо ли да мислам по цел ден на тебе. Те мразам, ужасно копиле си! Само знам дека пак ќе затропаш ти на моја врата, но знаеш што ќе добиеш??? ДЕЧКО ОДЈЕБИИИИИИ!!!! Ти си најголемата грешка во мојот живот. ДЕГЕН
Само да ти кажам дека што и да одлучиш ќе бидам до тебе и ќе ја почитувам твојата одлука чим си ти среќен јас ќе бидам уште посреќна... ти си знајш голем си Нема потреба да ти кажам дека Те Сакам си знаеш нели
Одеби! *си заминува со језиво окезена фаца и вешт степденс* http://www.youtube.com/watch?v=L6MNx_Wv ... re=related
Леле брее..Се вози ли толку пред очите на чичко ми?Не не си салам,имаш бубачки во главата...Издуван еден,ама си знајш ти кога сум до тебе јас како треба да возиш Ама откако ќе слезам од кола....Значи си викам ах сеа да сум до тебе и еден
Аууу што не ! Епа маче сакам да ти кажам дека сакам да те видам мнооогу и некогаш да се сетиш и да ми речеш ајде слези пред зграда и сакам да ти кажам дека страшно се нервирам кога на секоја порака ми враќаш по 20 минути !