Хммм .. на некој убав дечко на некоја свадба, кој за да не ме гледа како тажно гледам наоколу за време на првиот танц, би бил доволно храбар да ме покани на подиумот да танцуваме, би му кажала само едно: - Да, со задоволство!!
Толку бев возбудена, среќна.. Ко лептирче трчкав низ дома чекајќи да дојде вечерта и да излеземе, се ми беше убаво преубаво испланирано. Од шетање до седнување, смеење, муабетење.. Затоашто беше нашиот ден. Ама после она што ми го кажа и после таквото уатевр однесување од типот ме боли к*р.. Навистина незнам што да ти кажам. Работата е што незнам што да мислам, прво јас неможам да си расчистам и да се свестам од твоите зборови со цел нели да се утешам и да се стекнам со некоја разумна причина и мислење, а не па на тебе нешто да ти кажам. И како да не сум седела тако немо и да те гледам? Да, лути бевме двајцата... Ама во ниту еден случај, колку и да бидам нервозна, колку и да кажувам работи што не ги мислам не би ти го кажала тоа. Без разлика дали си го мислел или не, немаше потреба. Едно големо благодарам, довербата во тебе отиде поново у минус. А знаеш дека јас не располагам со доверба, воопшто не се отварам пред луѓето и дека само ти и Таа ме знаете со целата моја животна сторија. Исто така не покажувам многу-многу што чувствувам, а кога ќе го направам тоа навистина го мислам. Па со среќа со повторното влегување под мојава кожа, ќе ти треба повеќе од овие две поминати години. Once you screw me over, you're screwed for a long time. киски, гушки и барем ќе имаш занимација летово.. А прашање е и дали ќе се потрудиш. A толку бев у филм ова ќе биде наше лето, ќе се љубиме под сонцето или ѕвездите, убаво ќе ни дојде со оглед на тоа што преку школската година одвај се гледавме.. Ќе се преродевме и ние и нашата врска. Ама мора некој да се кара и префрла од самиот почеток на распустот па до сега. Ме знаеш точно каква сум и ги користиш моите најслаби точки како контра аргументи? Ми се гадиш... own:
кога ке помислам на тебе душичке, и на твоето заминување на одмор, верувај ми се од тага ама ако навистина треба да бидеме заедно, судбината ке најде начин да не спои пак и до сега не сум запознала некој какв што си ти, мил, нежен-мислише дека со тоа јас ке завршев во твојата постела но не ти успеа тоа што си намислил те победив
Стани спанче мое да ми се јавиш и кажиш со то мило гласче добро утрооооо од кое јас се топам Чувствувам дека нема повеќе да има скар-смир,дека ќе бидиме сериозни и убаво ќе се договараме за се,ај да ни излези се како шо треба и за на одмор ајјјјјјјјј,ама мислам дека ќе излези и ќе си изнауживаме двајцата заедно,па и да се погоди ко ќе прајме 5 години на тој ден да сме на одмор,ахх шо те чека душле мое абе ѕврцките ќе ти ги извадам
Jас и мојот ПМС ,ајде де... Ама што правиме со твојов ПМС драги мој, што те удира среде месец и ме фаќа скроз неподготвена ...знам знам,и јас малку мелодраматизирам,но не можам веќе од тебе, ќе си го пореметам својот ПМС биоритам и чудно ми е,мака ми е...ах. Е*аго. Ќе помине. Ај гес.
Не знам што повеќе тежи- дали твоите грешки или нашите преубави заеднички мигови. Знам само дека сакам да те исфрлам од срцево. Посакувам никогаш да не те сретнев. Судбината те извади од мојот живот, а јас тебе од душата, не.
pa nekoj pisuvaat i poraki no sepak mislam deka taka ne se iskazuva ljubov najdobro kazi mu se vo lice i taka ke svati deka mu znacis