није мени душо убило вино румено.... убила ме љубав твоја невера...нек си проклет... море наместо вака да му пеам сакам да го отерам упм...аеродромски казанова...зашто јас да бидам таа среќничка на вакви стално да налетувам
ТЕ САКАААААААААААААААААМ СРЦЕ И НЕ МИ ЧИТАЈ ШТО ИМ ПИШАМ НА ФЕМИНКИТЕ.....ПОЗАДИ МЕНЕ ЗНАМ ДЕКА МИ ЧИТАШШШШШШШ ХАХАХАХ
I'm crazy bout the way That you could make me say your name. And if I couldn't have you I would probably go insane ...
тоа е тоа нашето заврчи биди срекен понатака во животот,се надевам дека ке најдеш некоја што ке ја засакаш,знам дека пак ке сакаш ама никој нема да те сака како шо те сакав јас.....вака е подобро за двајцата ке боли ке боли ама ке помине ...секое лошо за добро е....се надевам дека нема да ме заборавиш нашите спомени ке бидат само наши барем се уште ке имаме нешо заедничко ,ако те неам јас до мене барем ке те имам во моиве мисли ....од таму никој нема да може а те отргне,самите сме си криви шо не ни успеа али како со ме викаше бебичкооо тоа е тоа коа незнаеше да ме разбираш и да бидеш тука коа требасе мораше да се деси ова..... оф леле ке пукнам...
Не си фер! Како можеш да се понашаш како се да е Ок меќу нас??Нели забележуваш дека во псоледно време се почесто се караме и тоа само за глупости??Алоооо тебе ти зборам,слушни ме, не можам вака, ќе пукнам еден ден.Од сите страни притисок,уште кавги со тебе ми фалт..Те сакам
Мајмуне е мн си комплициран...се ти знаеш е како да не ,не се прај најпаметен . Ај биди умен и признај дека не си секогаш у право ! Иначе сакам да те гушнаааааааааам силнооооооооооо коските да ги распукааааам
Нејчиш? НЕМОРАШ! Не те терам со сила, само те викнав зш стварно ми беше досадно. Али аку оди ти гледај формула и кошарка... А за женски ич да не му ја секираш секогаш ќе има некоја гуска како мене да трча по тебе! Плавууууш! Те сакам и сега?
морав да ти кажам што мислам за тебе и за твоите за да ми олесни на душичкава вистина е се што ти кажам а вистината боли па нека те боли
Љубов моја , фала ти на убавата вечер и на уште поубавите зборови . Сакам секогаш да си таков . Најдобар и најубав дечко си имам Одамна не си бил таков , сакам кога пазиш на мене , кога ме гушкаш .. кога ми кажуваш колкава е твојата љубов кон мене и што сум ти .
срцко не ми се лути неможе фемина да ми биде дечко,секако дека ти си ми,не се плаши те сакам и тебе,само сега ми е многу интересна,пак сум со тебе ...........љубоморко ниеден.....те сакам најмногу на цел свет и поширокоооо
Верувај премногу те сакам за тебе се би дала Ме чуваш ко да си ангел мој, ангел мој Иако ти ја посветив..... Морам пак да ти ја пеам