1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    44.634
  2. angel95

angel95 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    76
    Твојата рака околу мојата половина.
    Солзи,илјадници луѓе околу нас.Небото горе.Нокаут со нивните песни.Нашата прошетка по една нова улица.
    Ти Алек и светот станува најубаво место.Она небо што го гледале многу заљубени пред нас,го гледаме и ние сега.
    Ти си она што ме тера да го земам најдоброто од животот.
    Твојот поглед,твоите усни,нашите соништа и нашата младост.Липите и тивкото ветре во нашите коси.
    Сега си тука.Таму кај што застанавме,пак продолжуваме.Бришеме лоши моменти и на ударот од животот враќаме со дупла среќа.Се имаме еден со друг.Не постојат граници..

На DeRose, Aleks96 и Libera им се допаѓа ова.
  3. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Ти благодарам за најпрекрасната вечер и најпрекрасниот ден. Овој пат нашата дата си ја прославивме најубаво. Кога се будам и кога те гледам тебе до мене, тоа ми е најубаво будење. И кога ќе ме пробуди твојот бакнеж, е тогаш уште поубаво.
    Те сакам многу, многу, најмногу. Нека ни се множат. :inlove:

На Adi888 и Libera им се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Добро беше што се потсетив колку е убаво да заспијам и да се разбудам покрај тебе.

Ах, ајде нека се среди тоа побрзо.... :doh:

:l: :l: :l: :l: :l:

5. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    44.634

Прикачени фајлови:

6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Се предавам така лесно без борба :D

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    25.834
    Фала. :l:

И извини, по не знам кој пат.

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    охоооо :D :D не можеш да го направиш компјутерот :lol: :lol: ихихихихихииии :lol: :P

9. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Посакувам барем еднаш кога ќе дојдеше кај мене, да го почувствуваше истото гостопримство ко јас кај тебе. Можеби на други не им се допаѓа таа блискост толку рано и со луѓе кои практично не им се ништо, но мене ми годи. Прави да се чувствувам важно. Кога ќе ме викнат на ручек или кога ќе ни купат нешто за јадење. Кога гледам дека не си баш и толкав мамин син и мајка ти некогаш застанува во моја одбрана, а против тебе. Знаат колку патеше поради мене, а сепак ме прифатија. Кога седиме со нив и сфаќам колку се различни од моите. Живеев во средина каде се е според некој ред, сите се принципиелни, се замараат само со работа без одмор, се грижат за мислењето на другите, без да уживаат. И сега некако... чувствувам дека кај тебе припаѓам. Меѓу такви луѓе. Мојата срамежливост, култура, манири, не видов дека досега ме однесоа далеку. А кај тебе е се` толку опуштено... Знаеш дека сабајле татко ти ме ослови со "ќерко"?

Зарем мора да е толку нефер? Живеам за денот кога моите ќе сфатат дека ти ме правиш среќна. Тоа што еднаш си ми викнал поминало и не се повторило. Знам дека се грижат за мене, ама не можат да формираат мислење за тебе само според една твоја лоша постапка. Сакам да доаѓаш и да не мрчат зошто е тоа доцна. Дали знаат колку ми е убаво кога заспивам покрај тебе? Сакам да се грижат за тебе како за свој, дали си најаден, наспан... Сакам да покажат жива заинтересираност.

Ти благодарам што овие месеци во нас вложи толкав труд и сега веќе не се караме. Всушност јас сум била таа што се карала за небитни работi. Веќе не сум ни љубоморна, ни имам желба да те контролирам, ни живеам во константен страв. Гледам дека ти е убаво со мене и можам само да го подобрувам тоа. Не се лутам ни ако загледуваш други и да бидам искрена, малку ми е чудно тоа. Не сум себична како што знаат луѓето во врска, не барам да бидеш со мене само. Сакам само да бидеш среќен. Ако било тоа со плакнење очи по други, со флертување, не се лутам. Нормално е да те интересираат други освен мене, се` додека не преминеш граница. Не се лутам зашто сфаќам дека некогаш сакаш и друга да ти обрне внимание и да ти го крева егото.

Откако ги расчистив овие работи со себеси, се` е полесно, Јас сум мирна, и да сакаш веќе не можеш да ме направиш љубоморна. Ти верувам. И сите ми велат дека многу те реметам. Штом дозволуваш да ти го рушам авторитетот пред други и да се правам паметна, без да ми кажеш збор, си се затрескал :D

Ќе те чувам,не толку себично, ами со голема доза на слобода. Ќе те чувам во ноќите кога го делиме креветот и кога си се оптегнуваш и мене ме истуркуваш :D Ќе те гушкам, гњавам, стискам, ќе те бакнувам нежно по вратот, ќе ти угодувам...

:l:

На DeRose, Aleks96, anuskaNESTLE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    Изгорев за тебе :rofl: :*

11. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Ако баш сакаш да знаеш ,Се чувствувам ужасно ,запоставено , несакано !! И тоа не само сега ,од поодамна веќе. Се надевам дека ќе размислиш убаво и ќе ме побараш. Сакам внимание, повеќе отколку што му даваш на другите. А не да се однесувам како исфрустрирана кучка и да држам драма и лутина, кога не е така.Не можам, не сакам. Сакам да ти кажам, грижи се за мене како што и јас го правам тоа за тебе!
    ..... Потруди се за да опстане ова,
    зошто Те сакам , толку едноставно и чисто Те сакам...

http://www.youtube.com/watch?v=0uREy_Hh ... re=related

Еве ти сега поздрав , направи и мене да ме растажи оваа песна !

12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Во нашата десетмесечна комуникација тоа вчера беше ден за паметење. Тоа беше еден разговор во кој мислам дека и ти се надмина себеси.

Сега сме во онаа фаза во која ти се нервираш а јас се ладам. Ситуација која мене многу ми одговара.

Многу ли се изнервира некни ? Леле душа тој,се изнервирал, ај да те јадам :D

Добар, ова е добар скоро одличен почеток. ;)

13. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Тиквичке моја а ти годеше сонцето денес на езера мм? :sun:
    Lots of love :*

14. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Идам душо, многуууууууууууууууу брзо!

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Немој да правеш повеќе глупости. Не лудувај. Те молам. :worried:

16. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Еднаш гад. Секогаш гад.

17. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Идната Недела ова време ќе заспивам покрај тебе :inlove:

18. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Ми требаш.. Само во твојата прегратка се чувствувам добро. А сега горам од температура и ми требаш ти, да ми кажеш дека се ќе помине. Но не сакам да се жалам, пак и пак и пак. Денес беше толку трпелив, толку добар и нежен.. Денес си ме засакал повеќе, вистина? Сега би заплакала од радост, затоа што премногу ме сакаш. И што беше тоа? Само што те испратив и почнав да се качувам по скалите, пак заѕвони ѕвончето. Кога видов дека си ти помислив дека си заборавил нешто, а ти се врати само да ме бакнеш и да ми кажеш дека ме сакаш.Душа моја.. колку те сакам не можам да ти опишам.. Уште еднаш ти благодарам за се што направи за мене денес.
    Те сакам.
    :l:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.845
    Не можам од тебе да оздравам.... сета љубов дур сум жива на тебе ја потрошив ;(

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Те мразам ,не ме барај повеќе ,доста ми е од тебе :@

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.