Абе оти не учиш? Мака имаш шо колешката нејќе да излезе со тебе? Епаа, ќе мора да ја молиш сеа, нема. Нема врска тоа шо ич не е по твој вкус, дури повисока, и постара од тебе. Од друга страна, сама ти се пушта. Трагикомедија еејј...
преморен, со главоболка не ме ни прашуваш како сум јас така ти треба, малку ти е -ти посакувам цел одмор така да ти биде, да си останеш таму ЗАСЕКОГАШ ке купувам камера, да се те аднам на скајп да се гледаме памет бе, понекогаш си се чудам на самата себеси пукни само незнам што ли јас видов во тебе-ај тоа да си го одговорасм, не ке биде лошо беше-помина, толку останува времето да ме излечи(се надевам успешно)
Море Палестинец,нетуку соли памет,не ти пишиме тебе во темава,пишиме на некој друг! За решенија на проблеми има други теми. А и пиши ако имаш што да кажиш на некоја си таму твоја,не пиши без врска,само за оффтопик. Најмило мое,одвај чекам да ѕвониш и да ти го слушнам после гласчето,да се расположам малце,па да продолжам со учење...ДА знаеш само колку ми фалиш! Ама само уште 11 дена и ќе смислиме план да се видиме ТЕ САКАМ!!!
Колку каснат операториве Лошата енергија од вчера ти ја префрлив денес Извини ако ти го упропастив малце денов, сеа ми е криво, зашто денес мене ми е супер
Се е добро кога добро ќе се заврши Понекогаш и си размислувам алал да ти е како ме трпиш, ама одма се премислувам: блазеси ти што ме имаш Не ми е цел да се караме за глупости, само... ЖЕНСКО СУМ! Thank you for understand me свиња дебела навистина многу те сакам!
Вечерва ќе си средам и ќе си излезам ,ќе пијам коктели и ќе флертувам со машки па дури и со твои другари за инает твој ,има живците да ти ги искинам
вријам, да знаеш... е не може бе. Ти под клима се жалиш топло ти било, што да кажам јас бе???? Со отоциве и притисоков??? Ама ако после ќе се гушкаме заедно под клима...ке си гледаме фудбал...ама затоа за 2 недели ќе ме однесеш малце во Охрид да се избањам неколку пати.....
значи само што сакав да ти кажам убави работи расипа се ако одиш некаде тие денови да знаеш зими се нема да има свадба не ми е гајле веке за никој,од сега ке гледам за сеебе.. ако направиш нешто од тоа не ме интересира ништо од тоа што за 1 месец и неколку дена треба да се земеме...ништо нема да ми е гајле-ИДЕТЕ СИТЕ УПМ
Злато мое.. Кога те видам тебе веднаш сум здрава. И баш сакам кога ме лигавиш така, веќе се ќе се разболувам. Те сакам душичко.