Tи благодарам за сета поддршка и разбирање што го покажуваш кон мене. Никој до сега не бил толку зрел за да ме сфати , ни толку широкоград за да ме прифати со сите мои маани и детинести каприци , сум добивала само љубов , но од тебе - добивам и љубов и нежност и внимание и страст. Му благодарам на Бог што ми те даде во мојов живот и нека трае додека здивот не ни запре и душите ни заминат кон непознатото светло.
како ме нервираш самооооо лелееееее ама ајде ке се правам дека се е добро да видиме до каде и што ке е
Можеби не сум убава , згодна , паметна знам знам свесна сум за тоа не мора да ми кажуваш ништо или потсетуваш .. но те сакам, те сакам до смрт !
читам вчера си изгорел на сонце си бил ко патлиџан душичка ти-можам да замислам дека не користиш млеко за сончање сигурна сум дека ке најдеш жртва која ке те мачка со млеко или јогирт за да ти помине еве за побрзо да ти помине и да не те боли толку ти пракам
Сакам да викнам, грмогласно да кажам, ма сите нека знаат.. дека те сакам. Го сакам твојот глас, ги сакам твоите зборови, те сакам во целост. НО.. Don't tell me couse it hurts.. http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ
Си имаме ишјус ја и ти,у главите. Не да не,ама ај,ќе ми пропее пилето рано посабајле. Се мангупиш,ама те гледам, те гледаааам... ќе бидеме еден ден пар во кој јас ќе ги правам ручеците и тоа струшките ручеци,а ти ќе переш судови. Ај,ај,занесувај се! Па онда коа ќе си речеш оти мори не се зададе помене порано,шо ми е убаво! Е не може да не ти биде убаво кога одиш на одмор со мене! Па кога се будиш со мене, па кога се нервираш со мене, па кога плачеш по мене, па кога ме молиш мене. Ок забегав! Кога ме сакаш мене,а јас тебе,симбиоза од многу различности,но генералните црти,исти,копи,пејст! Не знам што се инаетиш, јас имам право да се инаетам,но не и ти! Ти мораш да ме сакаш за 10 посто поише,така викаат психолозите! Задади се по мене море машко,ќе те мавам со скапани праски! Не се противи на своите искрени желби,наспроти твоето глупо его! Јас неам проблем да ти кажам збор ил два,ама ти пошо си педерчина тешка ќе го кренеш тоа гардот глуп и ќе се десит куршлус,е тогаш,никој нема да те спаси! Да те поздравам и да ми ти кажам,дека ми се игра боса на песок! http://www.youtube.com/watch?v=RFaatpzqll0 Ч-ч-чаааао!
Ај престани да ми се курчиш ,не палат повеќе твоите игри и муабети кај мене ќе видиш ќе трчкаш ти по мене