Те обожавам! Те обожавам! Те обожавам! Те обожавам! Те обожавам! Те обожавам! Те обожавам! И жал ми е за твоето увце...Но не можеш ни да си претпоставиш што ти следува....Ќе дојдам јас,да те просветлам малку.... И плус,затоа што си ми забранет....Не можам да се воздржам....
знам дека секогаш кажувам дека сакам животот да ми биде послан со ружи. е злато на ова знам дека ќе ми кажеш дека не би сакала да е така затоа што после овенувањето на ружите остануваат трња. е срце јас би ти кажала дека само ако ружите ги наводнуваш ќе останат свежи цел живот. ќе ти кажам сакам да е така и со нас секогаш да бидеме свежи, да се почитуваме и да не дозволиме никогаш да овенеме. те сакам
Мило извини што прееска ти заспав во кревет покрај тебе ама многу бев уморна битно ти се оддолжив после волим теее
иди накај мене порано,одвај чекам да те видам мило........и сакам праска вечер да ми дадеш а јас нема да ти дадам ништо хахахахахахаха
Лелее више у пм со тоа твое вежбање,само трчаш,пустиш праиш помина летото доста ти е!!!чоек неможе да те види!!!теретана ,курци палци ебаве тоа мушките!! али ипак те сакам
Хајде пробај сети се где би био без мене..јефтине забаве коцка,живот на улог ништа ил све...ЈА САМ СВЕ , СВЕ ШТО ТИ ТРЕБА ....ЈА САМ ТИ НАЈБОЉЕ ОД СВЕГА!!! Eте тоа би му кажала
Ти си топ за да те гледам,ти си топ за да ми вле.... ти си топ за да ме ....титттттттттттттт Срамота ама па недостигаш мииииииии
Каква пума што ти е тебе? Јас моето дете од мали нозе ќе го учам да носи конверс! Бунтуј се колку сакаш, џабе ти е