Знаеш, без оглед на сè, сакам да си останеме заедно. И да, на моменти помислувам дека си дури и позрел од мене, иако сум ти дадичка. Не дека наближува кризен период, или дека не се согласуваме, ами мислава ми доаѓа така од внатре и чувствувам потреба да ти повторам, дека сакам да си бидеме вечни - а знам колку проклето го посакуваш истото, чувствувам. Ма и двајцата знаеме. Ми требаш, многу. Те љубам.
Не верував дека ќе ми фалиш толку многу ако отидеш на пат, ма макар и на 3 дена. Ама ако, прошетај се и купи ми некое сувенирче и друго подароче Во градот на Ромео и Јулија, а без мене си
Ништо не знаеш, или можеби грешам. Претеруваш и можно е еден ден да ме загубиш, или јас тебе. Знаеш да си напорен и да се глупираш безпотреба, ама и јас знам да речам доста е! Не ме притискај, не ме терај, до сега не сум рекла што значи дека кога ќе го речам тоа, ќе биде вистина и ќе нема назад!
Уф незнам како можеш толку да бидеш суров, ладен. Како не се стрпиш самиот себеси. Ќе ме изгубиш ако продолжиш да се однесуваш вака. Јас веќе немам сили да те трпам тебе да си знаеш...
на тој што ми се допаѓа hi i miss our talks i miss how we spent time together i miss how you always made me smile i miss how i waited for hours just for you to оклучаш се на фб and пишаш ми actually i miss everything about you can you just miss me too?
Уфф ко ќе дојдиш ќе биди..... Сад смо сами ти и ја у твојим колимаа Ќе се изнајадиме панцероти, хот дог, пици, и ќе надокнадиме се. Само ти дојди сиии. Те обожавамм лепото мојааа
Хахаха колку си ми само,смешен! хахахааххахаха Прво не ме позна,па после цело време очите од мене не ги тргна,и вратот го искриви.Полека бе срц,полека! Еј и фала за убавите насмевки,срценце си најголемоо!! Слушни ја песнава http://www.youtube.com/watch?v=UiZkr9ESeFc - гледај ме во очи ако сакаш нешто,сакај ме ти тоа не е ТЕШКО! ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има една песна која и да ти ја испеам нема да ја доживееш како јас. Може ако ти напишам ќе сватиш,но мене ми е доволно повторно да се почувствувам како будала,со секој збор упатен кон тебе,со секој сон поврзан за тебе. Не сакам да знам дали е ова праведно,не не сакам !!! Не ме интересира ни што се случило и што ќе дојде допрва. Ако некогаш сакаш да дознаеш колку солзи исплакав за тебе погледни во некоја река,море,но знај повеќе се. Немој да го вртиш погледот и немој со раката да одмавнеш бидејќи само јас знам што ти носиш во себе,ме разбираш? Ти преку мене ја запозна љубовта,преку мене научи што значи целосно да припаѓаш некому,поради мене пиеше и плачеше,поради мене се претвори во ладнокрвен дечко,но знај поради мене ќе ги проголташ и сите тие зборови. Јас знам,разбирам,но ти не знаеш!!!! Ти не знаеш !!! Зошто би знаел? Кажи ми како е кога некој ти недостасува? Кажи ми го тоа чувство кога си личел на будала и кога пак би се вратил назад? Не го знаеш? Епа дојди јас ќе ти ги изрецитирам,јас го знам напамет ! Секое лето,секоја зима... Секој миг ме потсеќа на тебе.... Нека помине аман неможам.. Неможам ! Доста ми е веќе. Ти еднаш ми вети знаеш? Не се сеќаваш? Ќе те потсетам. Ми кажа "Никогаш нема да се разделиме" ! Каде си сега? Разделени сме? Ти се заборави,а еднаш си кажавме... Еднаш... Кога ќе го оставиш некој остави го засекогаш,не се навраќај ! Но ти неможеше.. Ме уништи. После тебе станав личност без емоции и чувства,после тебе никој никогаш нема да ја има мојата љубов,пробав неможам !!!! Никогаш повеќе не сакам да те видам,оди каде сакаш,немој овде,не немој... Доволно е. Нека помине аман!
до сега сите што ги имам запознаено од твојот вид, се исти се забавуваат, менуваат девојки-ко чорапи да се, и ако јас се прашувам не требало ти да се вцрвиш ко домат, туку да изгориш од сонце за да не и бидеш привлечен на нитуедна, ама мил си, фин си, така да секогаш ке има девојки околу тебе, а јас не мислам да ти бидам златна резерва во Македонија , додека ти си уживаш во Црна Гора-ако си навистина таму, и да знаеш дека на таквите како тебе т.е. од твојата сорта,ке налетаат на девојка што ке ги направи торта не се замарам со таквите ко тебе ,веке ептен ми се ДЕЖА ВУ
Никогаш не сум била романтична, ниту сум приредувала изненадувања ниту пак сум сакала да ми ги приредуваат, а сега се спремам да поминам толку мн километри за да дојдам и да ти го честитам роденденот.Среќен Роденден мече мое
Не ми се верува, не ми се верува... Какви се тие луѓе, што прават тие од тебе ?! Сонце мое! Ах, оти не сум покрај тебе сега, да те гушнам.. Секогаш, секогаш ќе ти го држам рачето, нема да дозволам никој повеќе да те повреди така
Посветено на некој друг де, без гајле Таман на време дојде. Таман кога се решив да го оставам него во минатото. Ќе биде самр лов, а?
Имам само една работа да му кажам. Многу ми е драго што ми се отвори, што ме ставаш во ист круг со двајца твои најдобри другари за доверба. Знаев дека ти се дешава нешто. А неможев да претпоставам дека е вакво нешто. Многу ми е жал ова што ти се дешава, очигледно е дека девојката многу ти значи, али многу е болно што не зависи од вас ситуацијата уопште. Ти праќам една гушка од мене! Не се откажувај!
Досаден си бе, ама јас пак те сакам, мендо еден (иако не сакаш вакви прекари, за инает ќе те викам вака).