Секоја тага моја ја знаеш, секоја солза моја ја примаш, и секоја болка ти со мене траеш, јас тебе те пеам ти мене ме имаш . . .
кај ти текна да ме прашаш за камера, мислев си заборавил епа сега , ке чекаш да присоберам пари-ниту на дрво ги собирам, ниту од земја ми никнуваат фала ти тебе што ти се понуди да ми купиш, ама ти реков, не и си останувам на тоа
Ова сме јас и ти кога ме лутиш и кога сакам да те оставам еднаш засекогаш а ти не ми дозволуваш да заминам и секогаш ме задржуваш покрај себе и ме поткупуваш со слатки зборови .Те сакам . Верувам дека ќе успееме да изградиме стабилна врска .
Се ќе направам за тебе многу добро знаеш .. но да ми стапнеш на малото прсте си одам без збогум за крај Те сакам
Амориии девојкоо...Не ти терам решенија..тоа би му го кажалааа......Прво свани после збориии....уууффф Лелеееееее....ботка PP И не ни мислев дека мене ми пишувате....
Колку добро ме познаваш. Молчиш, се криеш и на крај туп, ќе ме изненадиш со нешто вакво. Порано можеби ќе ми беше мило, ама сега, гледано од оваа страна, се чудам како можеше така да се однесуваш а да ме знаеш толку добро? Или се беше игра на случајност/судбина/како и да е? Онака само, коцките ненадејно се наместија, односно растурија? И јас те знам, подобро отколку што се познавам себеси, и не можам да поверувам дека си до толку мизерија. Не сакам да верувам. Тој ти, што јас го знам никогаш немаше да направи нешто вакво, или да дозволи до олку да се влошат работите. Или јас преувеличувам и снимам филмови, или ти се смени целосно. Дај боже да сум јас во прашање, барем знам дека можам да се поправам. Ама овој пат изгледа навистина е предоцна.
Она што ми го шепна на уво, ме стопи . Сакам да го слушам уште милион пати, во такви моменти, на таков начин.
некој да ми кажеше дека толку многу ке се поврзам со некоја личност за толку кратко време-од истиот хороскопски знак, ке му кажев дека е будала ама ете се случи најмиличко мое, со зборови не можам да ти опишам колку ми недостигаш зошто не си тука , да се гушкаме и да бидеме заедно еден покрај друг пополека ми го крадеш срцето, ми ги будиш дури и најзаспаните емоции во мене, правиш со нежност да се заљубам во тебе а тоа дека постојано си ми тука некаде во мислите, (само фемина знае ) знам дека ако дознаеш ти, ке си ги кренеш акциите- ама жеби незнаеш дека следува распродажба па затоа нема да дознаеш и ТЕ САКАМ -миличко, па не мораш ти да знаеш се