Поминаа само 4 часа откако се разделивме, а веќе ми недостигаш премногу.Прекрасен викенд беше ова,ај да имаме уште многу вакви. Колку само ми зрачеше од среќа во саботата кога ќе те погледнев ми се јавуваше некое посебно чувство кое што не можам да го опишам со зборови.Ти си се за мене и како песната за која што се договоривме дека ќе ни ја отвори свадбата се што правам,правам за тебе ,а знам дека и ти за мене.Срце мое ти си совршениот за мене,битно те искасав :evil: и ти скубнав некое влакно .Ах шо ти спремам за 14-ти нашата годишница од 5 години ,само и ти ако не ми спремиш нешто ќе те тепкам .Фала ти за прекрасните моменти мило мое Те Сакам Најбескрајно
Абе дај биди секој ден сам дома. Или уште подобро дај да живееме некаде сами, без никого. Абе со мераци ги поминувам деновиве заедно со тебе, ако на моменти ме нервираш и ми доаѓа да те истепам, битно е послушен си, ме слушаш
Ух, веќе немам трпение за реприза од саботата вечер Никогаш не сме имале таква вечер Премногу и предобро ме изненади, срцко! Ајде да го срушиме сопствениот рекорд! Ѕверче мое, животинче едно p.s. Ај нека ти се оствари сонот, оној од таа вечер што си го сонувал
жал ми е но почна да стануваш посесивен,ич не те сакам таков, кога ме испрашуваш за една работа по сто прати кога од почеток ти кажав се од А до Ш.. ..и не те сакам, ти кажав дека убаво ми е со тебе но не можам да те сакам, не знам зашто кога ти си толку прекрасен но јас повторно не можам да те сакам! и за жал, нема никогаш да можам да те сакам на начинот на кој што ти ме сакаш ...
Било што и да се случи,каде и да не однесе животот...Ти ќе бидеш единствениот човек во мојот живот кој сум го сакала вистински и најискрено...
Чути брате...оној мојон (не е мој,ама така си го викам ),изгледа ќе си ја чува до Нова Година,ваЛда Дедо Мраз ќе изиграва
Фала што ми го лајкна линкот, се помачи. Немој случајно да пишеш. Да ти се плукнам во тврдоглавата глава.
Ми фалиш, те сакам премногу, со среќа нека ни се 4 месеци! http://www.youtube.com/watch?v=OglNPNPWvSo
море бивши шалабаајзериште едно како се осмелуваш да ми пишеш дека сум ти љубов ти мене гарант си ме видел или кај тебе на работа, или низ градов,или од киоскот ти кажале дека ме виделе не никнуваш ти од никаде никаде без причина, или гарант те откажиле сите женски, па ај сега на срце на глава да и се качувам-ПУКНИ
Сам си крив за ова. Јас кога пробав да ти ги отворам очите ти мислеше дека лошо ти мислам. Па сега сноси си ги последиците.