Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    е што сум глупава
    уште и нов скајп отворив, за да мозам полесно да комуницирам со тебе, и за камери гледав :fubar:
    непобедлив факт е дека јас треба да исчезнам, едноставно да ме снема, апа ти бе ПУКНИ :@
    глупава, глупава, глупава
    абе, јас и љубвта не си одиме заедно, кој сака нека казе-за џабе трошење време, нерви
    се замарам со некој кретен, што дар-мар прави во Црна Гора
    изгори, испечиси, и ЦРКНИ-да не си се вратил веке НИКОГАШ :swear: племе твое ]:)

2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Сега ќе бидам малку лоша! :lol:

Секој обид да ме љубиш
    ќе ти се врати како казна,
    како горка измама.
    Јас сум човек кој живее во страв,
    кој се плаши да те допре.

Те сакам! :inlove: :*

3. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    44.634
    Уште само еден ден....

4. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Да има апче што ќе ми помогне да те заборавам , одма ќе го испијам!
    Супер си, но не сакам да бидам заљубена!!!! :@

На srcekrsacka и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  5. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Сакам...сакам...сакам...сакам...сакам...сакам...
    Да те видам!
    Да те гушнам!
    Да те бакнам!
    Да те штипнам!
    Да дојдиш вечер!
    .......да....да...да..да...да...МЕ САКАШ СЕКОГАШ И ВО ВЕЧНИ ВЕКОВИ! амин :bow:

6. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Мрш у пи*ку матер. Како ме изнервира сега значи...Ти ПРИНЦЕЗО мора да се чекаш секогаш! Како некоја жена си да ти се плукнам у тоа паметот

7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ај да си се надоврзам на претходниот пост како некоја будала што мења расположение, нормално заради ПМС
    Не само што ми мина нервозата, туку сега би те гушнала така цврсто. Абе не за џабе велам принцеза си, за се ти треба да се чекаш. Ако ти не ми ги споиш жичките за 1 секунда, кој друг? :*

8. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    значи невиден лажго си
    кого ке лажеш бе ти, на што ти личам јас на будала? како си ти на скајп?
    те најдов но не онака како што ми рече ти дека си, мизеријо една :swear:
    ке дојдеш ти кога-тогаш во ск, ама пази да ме сретнеш, фацата има да ти ја скршам ]:) или уште полошо гумите на колата ке ти ги дупнам :D

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Душо многу ми е жал што никогаш не сум сама дома :( Знаеш ли колку сакам да ми дојдеш нагости ќе ти го подготвам твоето омилено јадење ... ќе си имаме секс кај мене ,ќе се гушкаме,ќе се мазиме :$ .Тогаш ќе биде јас како ќе кажам ,ќе бидеш на мој терен ,нема каде да ми избегаш,нема да те пуштам да си одиш ,ќе се сториш домазет :lol:

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  10. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    Можи најубо е да те оставам да си пиеш и убаво да си пројдеш на Орбитал, вака се осеќам ко некоја досадна женска на која треба да и се јавиш. :$ :)

Не треба, да си знаеш, ама да не излезам па вообразена така.
    Да де, понекогаш цел свет ми стои на најтенкиот живец, го држам со сите сили :^)
    но, паѓа по нешто и на срце, мора да сум таква :?:

сега си давам еден аплауз :clap: :P

наЗдравје пијачка, полека да не надојде наеднаш :lol:

11. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Те сакам бе муцлееее :*

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не можам да ги избришам од мисли тие работи што ги видов.Не знам ни зошто ти верував.Јас не можам да ја сторам таа грешка повторно како што ја правев со бившиот.Не можам.Искористи ја таа дадена шанса од пред две недели зошто повеке нема да имаш.

13. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Знам бе знам па ти самиот ми рече, а сега се направи будала :D

14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    не заслужуваш ништо

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Aaaa ќе се караме! Не ми се занесвај по многу! ДА,сакам да знам кај си и со кој си,ич не ми е гајле! Не значи дека ако не сум таму не треба да знам! Многу ме нервираш да ти кажам право! Не ти реков ни да не излезиш ни ништо,ама не ми се понашај! Не сме деца па ќе си играме,ти вервам,не ти вервам.Јас секогаш сум ти кажала кај сум и шо сум,епа да,и јас сакам да знам. И да,гледам колку се секираш за мене,неќиш ни да звониш,еден ебан кредит не можош да ставиш,а јас можам секогаш да ти звонам. :devil: Епа ако продолжиш вака,ок,така ќе биди,нема да си ѕвониме.Место да ти е грижа,да се јавиш да сакаш да ме слушниш,да пишиш една порака дека сакаш побрзо да се слушниме и се,ти ми се правиш на незнам шо и си тераш ќеф! Епа не се понашај ко да си слободен пошто не си! Пошто немој јас да почнам да се понашам така,па ќе видиме,дали мене нема одма машки да ми се лепат,па да си најдам некој шо стварно ќе ме цени и после да се чудиш.НЕ сум веќе мало дете да си играм топло ладно.Биди сериозен,мисли за тоа шо ќе правиме ко ќе си дојдам,а не дали да си веруваме или не допрва.Абе будала еден,јас ако сакав да сум со друг мислиш досега немаше да сум и немаше да ти кажам чао? Ама јас како,само ти па ти,и уште и вака да враќаш? Аааа ќе видиме колку ќе се замарам и јас отсега. Како ти,така и јас! :devil: Па шознам,можи ќе ти текни да се јавиш. Ме нервирааааааааааааааааааааааааааш!!!!!!!!!!!!
    Би ти шлакнала таков шамар,ама да не прашваш зошто!

На Adi888 и Libera им се допаѓа ова.
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Колку си ми смешен со тие мали љубоморни испади што те фаќаат понекогаш, и како ги вртиш работите кога ме прашуваш божем да не приметам, а уствари цел си проѕирен ... ама убаво ми е, ах бе да знаеш колку ми значиш и колку те сакам, не ти бегам нигде, никогаш. Извини, и фала што се сносиш со цела моја несигурност и страв...

На AnaKarenina, cinderella5 и Libera им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    не ми мачкај очи дека ти недостигам
    и дека сакаш да ме бакнуваш
    оти не сакам да те видам :) :D

18. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Не сум јас по нежностите и не ми вели "Полека", зашто јас за полека не знам :D Знам дека сум ненаситна, би те бакнувала по цел ден, ама на мој начин, зашто бавно, срамежливо, ко детенце - не знам. Другпат не ми се сили и не ми се прави голем маж, зашто мене страстите повеќе ми вријат. :wasntme:

Малку ми е секој втор ден со тебе.

Настрана дивењеето на хормоните... Сакам со тебе под рака да го освојам светот. Кога ќе остварам некој мој сон, ти да бидеш првиот кој искрено ќе се радува на успехот. Да ме погледнеш во очи и да ми кажеш - "Секогаш верував во тебе." И без оглед на тоа што твоите соништа засега се од материјално значење, ќе ти помогнам да ги постигнеш. Јас не сакам луксузи, скапи автомобили, убави куќи. Посакувам засекогаш да научиме да бидеме скромни и малку да ни е доволно. Зашто колку повеќе остваруваме, уште повеќе ни треба. Да имаме сосема доволно за убав заеднички живот. Не сакам амбициите да не направат ненаситни. Не сакам да заборавиме да ја живееме сегашноста.
    Баш би било убаво некогаш да тргнеме автостоп, да живееме лудо, да одиме таму каде ќе не однесе ветрот. Да запознаваме луѓе, да се радуваме на леб и сиренце, навечер да уживаме во звездите, да гледаме како паѓаат и да замислиме дека никогаш нема да се разделиме.

Убав сон, зар не?

Ми треба да разбереш дека подрагоцено ми е кога ќе ги преплетеш твоите прсти со моите и ќе тргнеме накај парк и на + 40 степени отколку да заработуваш многу, да изгубиш години од твојот живот за да купиш некое си за тебе посакувано количе, во кое ќе ја немаме блискоста. И не, нема да си речам - вау, кој сељак беше кога го запознав, види што имаме сега. Знам дека се` ќе делиш со мене, ама мене богатство не ми треба. Жалам што не сум амбициозна, всушност мојата амбиција е едноставноста. Сакам животот да ни е попрост и да уживаме во мали нешта.
    Делува детски, незрело, ко да премногу сонувам нели? Ко да не сум го запознала животот. Чудно, јас баш мислам дека му ја сфатив суштината. Штета што не го делиме истото мислење. Ама ако, ќе те поддржувам во целите и кога ќе ги реализираш можеби ќе сфатиш дека не ти носат ни 50 % среќа од замисленото. И нема да ти речам - Во право бев, нели? Ќе ми биде доволно сам да сфатиш. Убавината е во невидливото за очите, ама ќе оставам да го
    почувствуваш сам.

Најдов едно писмо посветено на тебе. Говорам за тоа колку е тешко да те гледам со други очи и како жалам што не можеш да ми бидеш повеќе од другар. Зборувам за едно изгубено пријателство, за болката што морам да те закопам во спомените.
    А види каде сме сега - Бог не` спои на чуден начин. ^_^

На Aleks96, teddybear, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    88
  20. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011