Ете исто. Почнувам да се мразам што почнувам нешто што знам дека ќе заврши исто. И тебе те мразам и него го мразам. Сите ги мразам . Е вака се чувствувам . МОже да легнеш мирно . Mission accomplished .
Знаеш ли колку ми недостигаше ваков разговор со тебе? Конечно си кажавме се што ни смета. Јас ветувам дека веќе ќе ти верувам затоа што без доверба не можеме да имаме убава врска. И знам дека ќе успееме. Верувам во тебе, верувам во нас.. Знам дека ние можеме. Како што кажа ти кога се сака се се може. Те сакам многу..
Лепото, или како што ти ми викаш душо, те запознав случајно, случајно ми влезе во животот, случајно и неочекувано почнАв да се заљубувам во тебе, затоа те молам немој ме заебиш, ако ме откачуваш откачи ме сега, немој те молам нема да можам да поднесам уште едно разочарување.....сакамдаа си до мене....се надевам сакаш и ти да сум до тебе.
Се сеќаваш ли кога ја слушавме песнава пред да заминеш? Иако и тогаш заплакав, немав појма дека волку ќе ми биде тешко без тебе! So let it out and let it in, hey Jude, begin You're waiting for someone to perform with And don't you know that it's just you, hey Jude, you'll do The movement you need is on your shoulder http://www.youtube.com/watch?v=DCazMqCJVMc
Не знам како да ти објаснам кратко и едноставно, веќе се потрошив крајно. Кога знаеше што точно сакам, зошто воопшто почна со сево ова? Разбери ме, душа нема веќе во мене...
Многу интересно и забавно ми беше и вчера и завчера. Уживам со тебе и пресреќна сум што те имам. И да, како и обично, ми фалиш многу моментално. Само да те гушнам.. само толку. love you.
Мислам дека најлошо што може да се случи на една врска, е еден од двајцата кои ја сочинуваат да престане да се чувствува вистински. Да се изгуби. Кога почна се, не ми беше целта да ме снема, и не дека се случи тоа, но нешто се менува. Јас се менувам. Не сакам да се плашиш, се што сум ти ветила ќе исполнам и си стојам на зборот, те сакам и секогаш ќе те сакам. Ме разбираш потполно, но само откако ќе ти објаснам детално за постапките,не константно и затоа имам чувство дека и после толку време не научи да ми веруваш. Само се прашувам, дали воопшто ме познаваш? Како и да е, Те сакам. http://www.youtube.com/watch?v=0uHsvLxu3GU А песнава,онака,ме потсеќа на почетокот. Или не...
Eдвај чекам да те гушнам, лелееее ми се смачи веќе. Aјде уште утре (дај Боже), и ти ветувам целосно ти се посветувам што на тебе, што на мојот психички одмор! Cве ќе ми биде рамно, од тука до Kосово поле што би се рекло нали. Aј лав ју бејби!
Искрено очекував дека ќе се појавиш. (Можеби и ти истото го очекуваш, а можеби не ни помислуваш на мене.) Но, место тебе се појави некој друг. Тоа е...
Што убаво ми дојде сабајлево на гости, па и чоколадо уште ми донесе. После спремај се треба да береме кајсии вечерва