сакам да ми те допрам на нежните обравчиња.....и да ти кажам: ох колку ми те сакам сонце мое мало,сакам да бидам цел живот со тебе мило...ајде сега нани те гушкам и те бакнувам на обравчето нежно нежно...најнежно
Знам дека вчера беше најубавиот роденден што си го имал... и тоа по моја заслуга. Не сакам да се гордеам со тоа, бидејќи се направив со задоволство и ќе продолжам да правам само за да ја гледам таа твоја насмевка и тој сјај во очите. Те сакам најмило!
Душичке знам дека денес направив да се чувствуваш напосакувано на целиот свет,и многу ми е мило поради тоа,и знам дека те сакам највеќе од се на светов.Убаво да спиеш мачорче мое.
добра ноќ најмило мое........се изнаспав кај тебе не ми се стануваше да си дојдам дома.сега неможам да спијам,сакаааааам кај тебе.кога ќе спијам кај тебе цела вечер.......те сакам,сонувај ме.....
Разбирам... Секој твој збор го разбирам! Да сакаше ќе напраеше ама НЕ САКАШ! Е не сакаш не мораш... Немат да имат уште една ваква прилика. А мене нозете ме болат од трчање по тебе. Да Те Сакам и ќе те сакам, ама ова што ми го правиш е неподносливо. Ја прочита пораката па што не врати? Туку ти од големото добро утро дан потрошиш 2 ден. за една порака. Се гледаме НЕКОГАШ!!! :'(