If the city's goin' up in flames then we oughta go down, down, down together.. http://www.youtube.com/watch?v=fizJq3TYnBg
Што да кажам? Дека сум една неблагодарна будала? Дека не знам да ценам? Дека заборавам колку пати се откажувам од тебе и исто толку пати доаѓаш да ми кажеш дека таква важна одлука не се носи без размислување? Или дека после моето детско однесување, само ќе ме гушнеш и ќе заборавиш што сум ти направила? Посакувам еднаш кога ќе ја преминев границата да седеше со скрстени раце. Да не беше ти оној кој се труди да ги исправи работите, зашто впрочем и не си ги расипал. Лесно е во лутина да исчезне од сеќавање моментот кога силно си ме гушкал додека сум се загушувала во плач од болка. Лесно е да се заборави дека после полагање и 48 саата неспиење, си го фаќал првиот автобус и си доаѓал кај мене. Да ги лажеш твоите дека си излезен негде во близина, а кои претходно ти забраниле да шеташ и да ги трпиш последиците ако дознаат дека всушност си кај мене. Може и да заборавам и дека кога се влечев по болници и немав никаква утеха, ниту пријател, ми ја држеше раката без да побарам. Кога ќе ти лепнев шамар, не ми возвраќаше. Кога си немал доволно пари, сон, одмор, ниеднаш не си ме одбил за било која услуга. Ако имав други обврски, не се лутеше што не си ми на прво место ко јас тебе. А знаеш ли што е најтешко? Кога без размислување решавам да те оставам и се појавуваш на врата. Само ќе ми укажеш на грешката, а потоа ми зборуваш да работиме во странство, да создадеме свој дом, да шетаме, да заработиме. И тогаш единствен мој одговор се солзите. Зашто оваа будала која може да те избрише од животот за 2 мин. не заслужила некој што ќе планира иднината со неа. И плачам да, зашто ти треба некоја што ќе е сигурна во тебе и ќе се труди, ќе ти докажува, за која нема да се нервираш пред полагање и која нема да себично да ти го уништи денот, без да размисли дали заслужуваш да бидеш повреден и дали е лош момент за карање. Уште повеќе боли кога ќе ми ги избришеш солзите и ќе ми кажеш дека си среќен со мене и покрај се`. Боли, зашто заслужуваш многу повеќе, а ти не сакаш да се тргнеш од ваква глупача. Џабе е да ветувам дека ќе се променам, џабе е да те убедувам дека не сум за тебе. Ниту јас ќе се сменам, ниту ти ќе дадеш шанса на друга. И кога те гледам, само сфаќам дека си правам филм дека ќе е лесно ако те нема. Кога ќе ме допреш, кога ќе ми легнеш на колениците, кога подголтнуваш ако си ја прифатам вината и патам, зашто и тебе те боли, сфаќам дека ти си ми се`. Ама секогаш доцна сфаќам. Невиден слабак сум и ти благодарам што ти имаш сила за двајцата. Што знаеш да простуваш, да веруваш, да се надеваш...
После секој ден кога се потешко се справувам со самата себе и кога незнам како да се извлечам од ова ситуација,тука некаде си и ти. Секогаш си бил тука. Да ми ги избришеш оние солзи кои ми тежат на очи,и да знаеш дека она што ми треба е некој да ме разбере.Не да ме советува.Само да знае како се чувстувам и совршено со мене да се вклопи во тишината. Да те држам за рака,да го мирисам твојот парфем,да го слушам твоето дишење. Радосна сум за нашиот заеднички одмор,за работите коа допрва доаѓаат.За животот.Затоа што кога јас самата се плашам,ти ми даваш позитивна енергија. Заедно ќе го поминеме ова. Ти и јас..
2 дена те нема на нет е да даде Господ да цркнеш во Црна Гора како што поминува времето свакам дека беше само една летна авантура и ништо повеке од тоа што си замислуваш ти бе, дека јас ке трчам по тебе? и да си последниот на светов НЕМА умри
Сакам да ти дојдам, на рамо, на меше, меѓуножно. Да те имам. Ете така. Ти си мој сон и јаве, ти си мое жирафче во базенТ, со Т! Драг мој, па јас сум скроз заљубена.
три дена ќе си добар и четвртиот ке си е...ш ма*ер па иди у пм бре со тебе ли ќе се замарам будала не видена ехее не знаеш колку вредам ѕствари знаеш ама от коа ќе оплескашработа ти текнува е немааааааааа BARBI не е на копче така да си знаеш,само проблеми ми правиш во животот од кај тр најдов беее ти нема да се смениш никогаш а јас за тебе да лупам глава у зид немааааа
ДУША ТОЈ! Ја правиш оваа девојка многу среќна со тоа што знам дека слушаш што имам да ти кажам за овој твој проблем да го решиме што е многу побрзо. И што всушност ти значи многу моето мислење. Многу би сакала да те видам среќен, што во твојата ситуација е малку утопија, но знаеш дека не поминуваш сам ни сето тоа.. Не знаеш колку сум ти благодарна за твојата доверба! Немам зборови, не знам, не знам како да го кажам тоа ... Чудно е како тоа за секунда ми се сменија чувствата за тебе и од една во друга секунда те гледав со други очи, многу поубави. Тука сум, јас не те напуштам, но не сум ни напорна, сум била и јас таму каде што си ти сега, многу многу не сакам луѓе да ме замараат, те оставам тебе, јас сум тука!
Не знаеш колку ќе ми фалиш деновиве ќе цркнам без тебе како ќе ги проживеам овие 5 дена Те сакам највеќе срце мое <3
I want to be your sexy doctor :evil: Оф оф колку ќе те мачамм само Ај доста ти беше, дојди си веќе ама стварно ми е многу досадно Те сакам.