Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    1.417
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.280
    Допаѓања:
    168.241
    Па што знам...некако нема да ти противречам ако ми речеш ај да одиме во Крушево и да се спуштаме со падобран ради идеални услови. Нема да ти противречам ако ми речеш да одиме на планинарење. А таму што ти викале дека мрази комарци,мрази ова,мрази она...бејб...кој не мрази,ама животот би бил досаден.
    Да си желен,заедно би служеле војска!
    Ајт така!
    Мрси муда у погрешни комбинации до тогаш!

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    ако беше во право тогаш за што не се јави да кажеш дека е така??!!...

4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.929
    Извини, несакав да те повредам. Несакав да те заменам..

5. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    Не пробувам да го уништам твојот живот,само сакам да го разубавам мојот !!! :shake:

6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ах колку само ми недостигаш да си тука крај мене и до мене,да ме милуваш и почувствувам блиску до мене.Ми требаш ти и твојата блискост,да си уживаме заедно и сакаме до бескрај мило мое сонце кое што ме грее и е тука за мене и со мене секогаш. Ми подава рака и ме извлекува од бездната,секогаш успева да ме насмее,расположи,да ме направи најсаканата личност на светот. Секој пат кога ќе те видам пеперутки ми летаат во стомакот,ах душо моја мила колку само те сакам,не можам да се замислам без тебе. :* :*

На Aleks96, Lepaaa, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Покрај сите падови и сите воздигнувања, покрај сите расправии и сите прекрасни моменти, кога се расправаме, кога се смееме, кога се гушкаме, кога те штипам од нервоза кога ќе ме повредиш, кога ме стегаш само со една рака за половината, кога ме караш, кога се грижиш, кога ми спушташ слушалка, кога ми водиш инат, кога ме нарекуваш прасенце откако ќе изедам 565 хамбургери и уште толку помфрит.... Сето ова е нашата љубов. Сето ова не прави посебни.
    Јас сум посебна, ти си посебен...Ние, ние сме створени еден за друг!

На ines.h, Adi888, Aleks96 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.105
    Те сакам, ама не знаеш што сакаш.

И да е најстрашно се’, некако сум рамнодушна. Изгледа искуството си го прави своето.

Ама во случајов, моето.

9. Scrivanti

Scrivanti Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    ми го знаеш името,ми ги знаеш оценките,и дел од историјата , но не и чуставата. (штета) :)

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    иако си ми бивши, и некако се обидуваш да ме придобиеш, ама јас тврд орев, не попуштам бе брате :D
    ова ко јас да сум машко, а ти женско, можеби ти сакаш потсвесно со мене да се смириш ама јас не сакам
    зошто тоа морам да бидам јас, ожени се бе за некоја друга не мора со мене
    а кутричок ти , се само брак ти е во паметот, а јас па со тоа не се ми замарам-кога ке ти речам не за темата брак ти се стемнува пред очи знам, јасно ми е се гледа, а ти спасот го наогаш во алкохолот и така се вртиш во еден магепсан круг.
    не можеш да ја надминеш смртта на татко ти и на баба ти, и тоа се гледа, па само на умирање мислиш , само за тоа зборуваш, оф Господ нека ти е на помош душичке мила незнам што ке биде со тебе
    и ти ке одиш на одмор во Црна Гора, па кој знае можеби ке најдеш некоја црногорка таму
    кога те гледам како пропагаш, верувај дека срцево ми се крши ;( ама тоа не го покажувам(се правам многу силна :$)до скоро не можев да се кажам на Водно, а да не помислам на тебе-во близина живееш затоа

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    ТЕ САКАААААААААААААААМ! :inlove:
    Хух, полесно ми е сега.

12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    Да се обидеш да ми ги извадиш наочарите, за мене е полошо отколку да се обидеш да ме соблечеш. :rofl:

13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Пак јас :$

Шест месеци, точно шест месеци. :inlove:

На Adi888, Miss.Ricci, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Мој погодок е дека животот ќе го поминам сама.Не затоа што така сум заслужила ами затоа што сум презаситена од машкото ѓубре кое прибира и удомува секаква мивка што ја наоѓа искористена по улици.И од неа прави дама,горда жена.Се собираат идиотите во мали заедницни наречени семејства и ќе се накотат до безброј со мали мали ефтини разгалени пуфли сморени во фаците и синдром мрзливо око и мрзлив 'рбетен мозок :| Со мали мали коцкари,идни пропалици, помочани пијаници кои ќе се влечкаат од курва на курва по улици како татко им.
    Не ми треба никој бре,сама ќе си бидам сама ќе останам.Не просам за покрив над главата, не страдам за парче леб.Не ми треба маж, ќе научам јас да бидам сама во животот, можеби незнам ама ќе научам.И никому нема да се покорам.Можеби и тоа е причината што сум сама, не би можел некој така едноставен како мажот да се снајде во мојот комплициран живот, да ми ја лечи психата.Ма јок само алкохол ги дезинфицира раните.Од оние направени од животот, до тие направени од љубовта и секое со ред разочарување.Ќе се затворам, ќе ги спуштам ролетните, ќе ги затворам прозорците,очите,ушите,душата.
    Незнам како оваа одлука ќе се одрази на тебе , дали ќе бидеш среќен или ќе ме жалиш кога ќе ме видиш сама.За некоја година ќе се сретнеме, во парк веројатно.Ти и твојата дебела накитена распуштена пуфла.Напатена од постпородилна депресија и дилеми на самоубиство.Изневерена и кревка.На изглед мутава и бедна.И ќе влечкате некое мало дебилче со вас кое ќе биде несреќно што се родило во ова мизерно поднебје,зачнато по грешка или случајност.Резултат на притисок од нормите поставени од општеството, дека си стар беќар ќе го истуриш во првата (салам разработена ) пештера што ќе ти никне на патото.Гајле ми е, идите у три лепе пичке материне , ти сосе неа !

На crazyinlove19, calliope, Aleks96 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.331
    Како е можно после 15 мин. ти веќе да ми фалиш и да се чувствувам како да не сум те видела цела недела?! Да можам би те фатила за рака и би те однела на некое место за да бидеме сами и заедно барем еден викенд. Ми треба тоа многу...

те сакам сонце :sun: :l:

гушка. :hug:

П.С. Убаво помини си. И мисли на мене :inlove:

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Начинот на кој повремено ми ги читаш мислите и ме прави сосем предвидлива за тебе е скокотливо и возбудливо чувство за мене, а истовремено - така нежно, романтично.
    Јас целосно ти припаѓам на тебе.
    Знаеш ли?

Подготвена сум да одам на крајот на светот со тебе под рака, да застанам пред матичар, пред олтар, да дадам се', да жртвувам се', да се љубиме и кога е светлина, а и мрак, и кога врне, и во тага и во среќа и во најголемо зло.

Те љубам со целото срце, со целата моја душа. Повеќе не ме плаши ништо.
    Ти си мој и јас сум твоја. И ништо повеќе не е важно.

На ljubam, tinkerbelll, Bozica1980 и 9 други им се допаѓа ова.
  17. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Знам дека си ти :P

18. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Потруди се и влези и барај душа во мене , ќе видиш можам јас без секого па ќе преживеам и без тебе..
    http://www.youtube.com/watch?v=0YlTecqJUWE

19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Колку само се чувствувам празно вака без тебе! Поминаа веќе два дена како сме на пораки, а јас се чувствувам како цела вечност да поминала! Лошо ми е вака кога незнам кај си, што правиш... Многу ми е мизерно и празно! Па јас не сум навикната вака, не сум навикната ден да помине, а да не ти го сшушнам гласчето што максимално ме исполнува со љубов и за дел од секундата ми поттикнува насмевка.
    Ајде уште утре, ама после само мој ќе си! :l:

На Miss.Ricci и pamelche им се допаѓа ова.
  20. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Помина и еден месец откако те немам видено. Сфаќам дека е сè навика, ама не можам да се одвикнам од тоа секојдневно да те гледам и да зборувам со тебе. Премногу ми фалиш, разбираш ли? Ми се кине срцето кога ќе помислам дека најверојатно пред еден месец беше и ќе биде последниот пат кога те имам видено.

На Libera, Butterfly77, Nymeria и 1 друга личност им се допаѓа ова.