Колку што сум пијана толку и би ти напраила убави работи. Едно нешто до помалиов, до многу помалиов ... ЌЕ ТЕ ЛАПАМ ЈАС ТЕБЕ. ТОЧКА.
Ти фатив еден разговор прееска со некој твој другар... Баш и не ми се допаѓаше,му кажуваш дека ме сакаш дека не можеш без мене,сум ти го сменила животот,тоа е се во ред...но кога си спомнал дека колку и да се караме јас никогаш нема да можам да те оставам бидејќи премногу те сакам,тука малку си се преценил... Ти навистина си ме сватил здраво за готово и мислиш цел живот ќе ти бидам на тацна... Се плашам дека ако така си продолжиш да мислиш би те повредила.Но препочитам јас да сум среќна...
Сакам те највише на свет злато мое ке ми фалиш много ама знај свак дн ке мислу на тебе куде и да сам.Сакам те срце.
Само еден ден си отсутен, а веќе се чувствува тоа... толку проклето ми фалиш, не знаеш ни самиот колку... а ова е само почеток. Знам дека и ти истото го чувствуваш, гласот те издава... само се надевам дека оваа жртва ќе вреди, мора да вреди!
Не можам бе, не можам да те заборавам поради многу работи. Какви спомени, лесно се заборава тоа. Криво ми е за многу работи. Многу работи не сфаќам. Значи ете, доби некакво искуство со мене, и ај сеа ме остави за друга. Ама таја не ја фати! Е шо прајш бе? Не знаеш како да ми се вратиш оти ја сјеба работата, и сега ко глуп прашуваш што имаме да учиме? Се правиш дека не ме приметуваш, а пак се двоумиш во другарот твој што има женска, прашуваш да не сака он да се фати со мене? Е стварно си глуп !
Билдер еден низаеден........... Туку се чудам дали сите билдери имаат воолкав , инат како ти ....тука на чудо останав .Точак еден ,точак на месецот си ако не и на годината
ако уште еднаш направиш фаца кога ке ти споменам deka NE сакам да се мажам екс, не , има во лице да добиеш иако не беше баш најтрезен вчера, ама сепак покажуваше знаци на љубов-ме зачуди, а јас така ладна си бев, и кажав некои работи што не треба ако толку ти се умира умри, ама ти ме испровоцира со умирачките бе, мене сите баби, дедовци ми испоумреа па што да правам долга коса-краток ум женско и ти се извинив, што мислам дека е фер, ке почекам неколку дена за да го видам твојот фид бек-ако стварно вчера не си се убил таквите ко тебе не умираат така лесно незнам дали ти се верува ама цела нок потсвеста не ми даваше да заспијам за тоа што го кажав, ако сакаш прогласи ми за луда, ама таква сум се чуствувам ко во шпанска теле новела -и да знаеш една работа-да ги тргнеме на страна недостатоците, јас и ти супер би си одговарале
И тогаш кога полека другите почнуваат да се сомневаат-јас стојам до тебе. Зашто си мој, зашто те знам. Добро те познавам, добро знам што сакаш и што не сакаш во животот. Јасно беше дека промената не може да се случи за само еден месец....мене ми беше јасно, ним не. И нема да им биде, зашто така им одговара. Ги разбирам и нив, само сакаат јас да бидам среќна.....Но не знаат дека мојата среќа е само со тебе до мене. Во било која варијанта. Не сакаат да се потсетат на тоа што значи да бидеш со љубовта на својот живот, заборавиле на тоа дека понекогаш и по некој компромис треба да се направи за да успее нешто..... Кажав многу пати, и уште сто пати ќе кажам: се' додека јас чувствувам и гледам дека ме сакаш, ти си само мој и јас сум само твоја. Другите веќе не се битни. Ако ним им е важно јас да бидам среќна, епа ќе си го исполнам тоа и без да се бара тоа од мене
1.Само што ќе дојдеш,ќе одам нема да те видам,па добро можда така е најдобро 2.Знам дека ти е убаво и дека нема да ти текне на мене,тоа не ми дава мир..
Aх.. колку ли брзо ни замина времете од кога сме заедно.Еве година ипол веке помина а како вчера да беше почетокот.Да ни се множат срцее мое најсакано
Tи благодарам за се што правиш за мене, ти благодарам за изненадувањето ни на крај памет не ми беше дека ќе биде тоа, среќна сум затоа што мислиш дека го заслужувам, знаеш дека ми беше моја дамнешна желба и едвај чекам утре да си го добијам. Tи благодарам што си покрај мене, и што ми докажа дека сепак некогаш и негде ќе осетам како е некој да ме сака, да ме љуби, да ми пружа задоволства од кои `доџе ми да вриснем`. Tе сакам денес, те сакав вчера, деновите и месеците пред овој ден, а и веќе во години се броиме. Hе е мало времето поминато со тебе, скапоцено е . . . Tе сакам многу. Tи благодарам на љубовта. Aко не беше таа, пола од мене немаше да постои, ми даваш сила да продолжам и да докажувам на светот дека вредам. 3атоа што знам дека ти веруваш во мене. Me направи и посилна личност. Tе сакам.