Спојлер Ме убииииииииии !!!!!те мразам од дното на душата ,никогаш повеќе не сакам да те видам ниту да те слушнам,можеш да ме плукаш и да ме мразиш колку сакаш сеедно ми е повеќе не ми е гајле ,не сакам ниту да те гледам ми се гади од тебе ,ги проколнувам сите денови поминати со тебе ,го проколнувам денот кога те запознав ништо од ова не требаше да биде,ништо Заради тебе изгубив се!заради тебе се чувствувам мизерно и понижено ,заради тебе со никој дома не зборувам ниту со мојата мајка, заради тебе се борев против целиот свет ...
Ти кажав дека е грдо и дај не ми се лути веќе, шо треба сеа да те молам како мало дете, значи ја кога се лутам тоа се глупости а ти кога се лутиш не се, е нема грешка. И немој да вдиш инат со мене оти знаеш дека сум поголем инат и не сакам да се инатиме и да се караме. Воа не е можно, немаме фб и пак фб може да не скара. Не ми се верува еј, фејсбуков до кај стаса. И да, не сум трофеј и не се секирај нема никој да ти се смее, не е толку страшно колку шо го правиш. Извини најмногу, те чекам да ми се јавиш и чувај се.
Знам дека е слатко да видиш колку сум вљубена во тебе некаде без јас лично да ти кажам. Е вљубена сум бе, бубачка една. Еве, може тука ќе си видиш. П.С. Сакам песна од Битлсииииии
бивши да расчистиме една работа ако си мртов лесна нека ти е земјата-пошто цел божји ден те нема ни да титнеш ни да пишеш,ниту на пораки одговараш ниту на повици-а вчера на глава ми се качи зошто се однесуваш вака не свакам ти пречи-кажи ми, си најде друга-кажи ми не те сакам ме се тргнам од твојот живот еднаш за секогаш и нема никогаш да чуеш за мене ако си жив-ти ја посакувам цела срека , љубов и се најубаво на светот, биди срекен, радувај и се на младоста од мене толку
Ај ај ќе те смирам тебе јас пак теле едно како се изнервирав преска, јас онака си влагам horny целата ово-оно у соба и глеам братучед ти. Е топ бе брат као ме израдува, немаш појма! Ништо од плановите,а? Ама затоа не ми е гајле, утре братучед ти лета надвор а ти и јас си се фрламе на работа хееехе. Е,нашето песниче, таман за в кревет. http://www.youtube.com/watch?v=ygw2zmEVsvc
Минатото е минато И нека се заборави Би сакал да ти кажам дека сега Панично те сакам,панично те сакам… И премногу ми значиш за да би те повредил повторно. Тоа само. ПАНИЧНО ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!!!!
Те немало цел ден затоа што моб не ти се уклучувал? Теле едно те нема затоа што немаш образ да се јавиш и затоа што ти реков дека не сакам повеќе да ме бараш! а не да ми смислуваш глупави изговори. Те мразам сфаќаш? сакам да исчезнеш од мојов живот и ти и твоите глупави извинувања, правдања и лаги... ми се се.е од нив лиглеееееееееееееееее!
Нема потреба ништо да ти кажувам, песнава се ќе ти каже... http://www.youtube.com/watch?v=Ra-Om7UMSJc
Ми се плачи... Ми рече дека сакаш да си дојдиш а не можиш, знајш дека срцето ме боли и предосадно ми е без тебе.. Ајде дојди сиии , доста ти беше... Денес 4 месеци ..Да ни се множат ..Те сакам Најмногуууу !
Ова веќе се навистина лоши знаци... Кога не сум со тебе воопшто не се фаќам како размислувам за тебе,мислам дури дека се друго ми е позабавно,дури и не ми недостигаш.Веќе незнам што треба да значи ова и незнам дали би се променило. А пак кога сум со тебе не можам да седам многу да те гушкам или бакнувам,брзо се тргам,некако како да те одбегнувам...да и самата се приметувам... Се прашувам што ли е ова што го чувствувам?Не можам ни самата на себе да си објаснам...
во моментов немам што да ти кажам ,би ти посветила само една песна http://www.youtube.com/watch?v=6pBAtdm4Xus и ако ова е крајот ,сакам само да ти кажам дека ти си најубавото нешто што ми се случило во животот ... никогаш нема да љубам како што те љубам тебе сакам само да бидеш срекен, тоа ми е најважно
Многу си ми сладок кога се обидуваш да ме убедиш дека секој друг дечко со кој разговарам ме лаже за нешто , и дека е никаков.