Не ми е гајле за мене, само ти биди среќен, макар и со друга го заслужуваш ти тоа а јас секогаш ќе стојам до тебе и ќе те потсетувам дека кога и да ти тргне лошо јас ќе бидам тука да те ислушам Спојлер Збогум
Разбуди сее! Ајде, ајде, ајде! Ми фалиш премногу. Среќна сум за плановиве за денеска. Многу е убаво заедно кога се радуваме и кога се гушкаме целите среќни. Нели? Едвај чекам. те сакам.
За тебе би научила да пливам и со тебе би се нурнала во океанските длабочини. За тебе би го пребродила стравот од висина и со тебе би се качила на Ајфеоловата кула. За тебе би научила да пржам компир и секој ден со љубов би ти послужувала полна чинија. За тебе би заборавила што е срам и со тебе би ги правела сите первезии на светот. А сега само сакам со тебе да го поминам роденденот
Денеска сум посебно горда на тебе Можеби секој завршува факултет во денешно време, но ти си далеку од секој и + си мој Честитки најмил ниеден и остани ми најпрекрасен на светов. http://www.youtube.com/watch?v=xUBYzpCNQ1I
Ми фалиш премногу да си овде,секоја вечер додека си таму без да се слушниме ми е цела вечност,ајде ке помине и ова,па потоа ќе си уживаме во секој момент заедно и ќе ја славиме љубовта, нашата среќа која што знам дека никогаш нема да престане.Преѓе ме изнасмеа кога ми пееше,фалш,ама битно пееше Пејачу мој,само треба да ти смислиме уметничко име и да не се опушташ многу со обожаваталките дека тешко тебе ќе е Те Сакам Најмногу на свет смешко еден
Абе маче шо се секираш, кешки да ми го снема мешево, после на газето ќе ти оставам колку сакаш мекичко, па лежи си...
Ми фалиш покрај мене! Премногу! Сакам веќе да те видам! Знам дека имаш цело време работа,ама не ме интересира,најди време! Треба време и за нас двајца,и онака нема да одиме никаде на одмор...Ми недостигаш премногу!!! А да,фала ти за честитките,се надевам и јас да ми се оствари желбата