потемнет црногорец-денешен славеник алијас милка чоколадо не ми глуми лудило дека ме сакаш, знам дека е тоа лага-сигурна во тоа сум 1 милион проценти, гарантирам со глава(којзнае со колку си се плеснал до сега таму) а на нет ми глумиш заљубен леле леле абе МЕНЕ ли најде да ме лажеш не главата да те боли, да експлодираш ко бомба од болка НЕ МИ Е ГАЈЛЕ , дали сум јасна НЕМОЈ ДА СИ СЕ ВРАТИЛ ВО МК, оти мислам дека ке те вратам пак назад
Момче, па ти си имал тело бе. Сега барем знам како e да се прави муабет со тебе кај тебе дома, ако може да се рече муабет тоа Еј душа си жими се!
Зборовите течат лесно низ голтки виски со неколку коцки мраз. А мојата затворена душа, прв пат пред тебе ја отварам. И не се каам. Ти си ми голема потпора. Утешните зборови доаѓаат по солзите што лесно се тркалаат по образот. Топла прегратка за да се почувствувам заштитена. Бакнеж полн со љубов, за да се почувствувам сакана. Понекогаш се прашувам дали реално постоиш. Толку си грижлив и несебичен, секогаш присутен кога си ми најпотребен. Се потсетувам на сите твои мани, за да сфатам дека не се совршен. Не сум ни јас. Ама правиме совршенство заедно двајцата.
велиш дека сакаш да дојдеш дури до тука само за да ме видиш .. да знаеш само колку би била среќна кога би ме изненадил и би дошол онака без мое знаење ц ц .. е дури тогаш ќе те изручкам како што не сум те видела толку време .. те сакаам најмил мој . ми фалиш премногу
Ајде уште недела и пол ќе се видиме Со душа чекам да дојдиш да те видам во очите и да ти кажам колку само те сакам.Ти си животот мој,ме промени за 360 степени за овие 5 години ти ме направи подобра личност која што ја научи да верува во љубовта,повторно да сака и да се предаде со целата душа и срце без ронка сомнеж и страв дека ќе бидам повредена.Ти цело време си мојата звезда водилка и патоказ кој што ме води низ животот.Да не беше ти јас ќе потонев во бездна од која што никогаш немаше да излезам.Те Сакам Најбескрајно Душле мое
Не знам што да мислам. Знам само едно. Барав знак од Господ, ми го даде очигледно. Малку касно е, скоро година помина, но битно ми го даде. Не си ти за мене... Го откриво ова вечерва седејќи на тарасата, во присуство на чаша вино, Coldplay и преубавата месечина. Не си, нее ... Можеби и подобро да ти кажам право..
Кај си бе сексилав еден? М, и тука ќе кажам, а и после ќе ти кажам тебе, да заврши ова мојов период на психофизичка промена, и јас и ти одиме заедно по бутици, да си се подновам (подновиме, ако сакаш ) , а така. Да знаеш дека ова ми дава сила да вртам на точакон, еве ти признавам. Бре, абе вакво си : Спојлер дојди си ајде, да ти кажам јас тебе убоо Знам дека сме биле и претходно вљубени, можеби љубени, со пеперутки во стомаците, сме сакале моментално да се жениме и мажиме за нашите партнери, се знам.. понекогаш ме фаќа паника оти ова е толку чисто, помина скоро година а јас и ти ниту во еден миг се немаме скарано, значи скарано, да си замериме, да си префрлиме. Чудно е, не сакам да заврши.
Сакам да се гушкаме под месечината и да слушаме http://www.youtube.com/watch?v=JGb5Iwei ... re=related Ајде утре.
Се видело колку ти значам Се надевам и мене да ми дојди паметот Не го заслужувам ова! Џабе и се што правев...Стварно ми е преку глава! Па и јас сакам да сум среќна! Нема поќе да правам шо ќе ти текни и само ти да си задоволен...
Се плашам дека ако и летово не ни испадне по планот, јас и ти ќе бидеме минато. И со право, не викам не. А потешко е кога вакво нешто се случува поради друг, а не директно поради мене или тебе. Но, тоа е. Те сакам премногу...