Срце не сакам да излегувам сега,па доволно ти беше прееска што се видовме и спремисе психички за утрешниот ден.
Ќе ги изедам тие твои мали невини очиња. А да.. Знам дека те мучев малце денес, ја заменуваше мама на саат време ! Уф ама те сакам!
мора секогаш да доцниш? лелееее заборавив... па секогаш кога доцниш има по некое убаво изненадување од тебеееее ама не и овој пат знам ајде одам се облекувам и доаѓај да не има абе ќе има вечер само бакнефчиња а боксефчињата на испраќање ќе ти ги дадам
има премногу работи кои би сакала да му ги кажам аа тоа кога ќе се видиме не се кажуваат такви ствари преку форум ми недостига и го сакам сакам да го бакнам и да го гушнам најсилно
муце утре полагам држи ми среќа мило....зошто ако положам знаеш што следува частовки во “ЕМА“...како и секој положен испит до сега
Ако само зафркниш тешко тебе, да знаеш дека во такво светло никогаш не си ме видел ! Ќе се покаеш ако само нешто з* ! Така да си знаеш да те предупредам ја на фемина , па ако треба и во живо, е тоа би му кажала.
Би му кажала-пукни свињо!!!!!! Ако ти е желба да се скршам , нема. Има сега друг кој е побитен од тебе и твоето детско однесување. Хахахахах па со кого ме правиш љубоморна , па тие две се гремлини, сам рече не ги сметаш за женски,заборави? Смесен си
Нема зборови што можат да ги опишат моите чувства кон тебе. Уживам во тоа што можам да ти кажам се, ама баш се што ќе ми текне. Те сакам. Просто и едноставно.
I ain't gotta die for me to get to heaven I get a glimpse of heaven, every time I feel your lovin My heaven's with you.