Ти мислиш јас незнам дека не идеш со другарите радии тоа што знаеш дека јас ќе сум со нив. Па и ја не идам више нигде со твое друштво пошто знам дека ти ќе си таму. Знаеш при секој бакнеш се случува мала хемија,која што кај нас ја немаше. Знам да осетам кога некој сака а кога некој нејќе да биде со мене,и не можеш ти сеа да ми го викаш спротивното. Па уште собираш лице и ме прашуваш да дојдам со тебе за викенд.Што е работата фуфата ти откажа? Или да те држам под око да не завршиш со некоја моја другарка. Гнасо една.Ми се гади од тебе и од такви како тебе
http://www.youtube.com/watch?v=0JVUaHJc ... re=related Thank you for loving me For being my eyes When I couldn´t see For parting my lips When I couldn´t breathe Thank you for loving me..
Некогаш многу те сакам, а некогаш ми доаѓа да те фрлам под шлепер. Денеска за малце се спаси. Не знам само зошто ли не ги слушам сите кога ми викаат дека заслужувам некој подобар и поубав. Многу често излегуваш најголем кретен и мочко. До негде ова се` ти го имам кажано, ама на малку поинаков начин. http://www.youtube.com/watch?v=hbaPZ3Ddtjs It's hard to believe I ever laughed at anything you said Cos you're just not funny Who would believe I'd let you do all those things Oh I guess the joke was on me I've tried to be zen I've even asked all my friends To help my let it slide But all I see is your face In my favorite place And I can't help but wonder why Why did I ever like you What did I see Whatever it was must have been some kind of illusion A Magic trick on me
Сакам да те видам.Да те бакнам,да те гушнам знаеш? Чекам и твоја ќе бидам! Не се откажувам. Те љубам најмило! Премногу те сакам!
Само сакав да ме сакаш како јас тебе и да се потрудиш Како што можеше порано и како што ме сакаше. А сега како да се трудиш да го растуриш и она што останало Незнам веќе што да мислам,навистина Ми се кини срцето на парченца...
Ми недостигашш и то многу.. Сега најде да немаш интернет, да не можам да те видам,, ах ова далечината, ајде уште 1 месецц Те љубамм милооо
Премногу те сакам и одвај чекам да те видам утре и да те изгушкам најсилноо! После 10 дена без тебе, ќе си цркнам.. Ама за тебе би издржала и многу повеќе... Како и да е.. ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ!
нешто те нема во последно време...што е работата? ме игнорираш или готово е ти здодеав? проклето ми требаш
Во последно време чувствувам дека ме одбегнуваш се чувствувам отфрлено..ти здодеав веќе?? што се случува?
живеам за денот кога ќе се разбудам и нема да помислам на тебе, нема да ми текне дека ноќта сум те сонувала, за денот во кој секоја работа ќе ја правам без да мислам на тебе, секоја песна ќе ја слушам без да ме потсетува на тебе, секој проблем ќе го решавам без да сакам да си тука до мене да ме утешиш и поддржиш, за денот кога ќе излезам од дома и нема да сакам да те видам и конечно живеам за денот кога ќе легнам да спијам без солзи во очите и нема да се молам да те сонувам барем уште еднаш...
Се чувствувам многу убаво после два максимално исполнети денови. Посакувам цело лето да ни е вакво. Те сакам. Фала ти за прекрасната вечер. Фала за подароците, преубави се ww. love you.
Наочара олкаа на му ја опнал, мисли си не знам дека се ѕвериш во мене. Фала што мажот во тебе го вивна и ми ги покажа очите, копнаа прво во мојте де. Од сега секој ден во 18:10 пред куќа ќе бида.