Не ми е гајле што се се случувало пред да се запознаеме. Не ми е гајле за сите тие луѓе, за сите тие глупави проценки, за сите тие трули нестабилни подвижни човечки машини кои само брборат и брборат. Јас те сакам.
кутричок ти, си немал кредит, гревче од саботата вечерта па се до денес немаше 100 денари, да ставиш кредит кого правиш ти будала бе на што ти личам јас бе на малоумна и уште ајде вечер да се видиме, ми велиш дека ме сакаш-лажеш, сушиш, не сакаш ни да се извиниш ке ми паднеш ти некогаш во мои раце, ама пердуви има да летаат од тебе бивши-запамти го ова
МИ НЕДОСТАСУВАШ! САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ! САКАМ....Чекам....чекамм....чекамм ЈАС те милувам море С-Т-О-К-О! Те сакам,те сакам!
Колку си ти паметен,мислеше дека нема да ти кренам на мобилен,па на домашен вртиш,а? Зошто бе не се сети да напрајш нешто? Или да ме пречекаш или да напраеше нешто за роденденот? Сам требаше да ти текни! A не само да ти текни дека така ќе ти кренам.Е неќам поќе само разочарувања и само јас да се трудам! ЌЕ видиш ти убаво,нема поќе ништо да правам! Ме интересира баш шо ќе кажиш ко ќе се јавиш
Полека, но сигурна оваа моја љубов ќе ја претвориш во омраза. Ако порано се грижев за нашата врска, верувај во иднина око нема да ми трепне ако ставиме крај на врската. Со ваквото твое однесување секоој човек на крај ќе попушти. Едноставно речено не ме заслужуваш, а и нема ни друга да заслужуваш.
Ми се допаѓа тоа што секое утро ме будиш со по една љубовна порака. И ми се допаѓа и тоа што се трудиш да ми е убаво и да бидам среќна. Многу те сакам кога си ваков мил. И овие неколку дена ми е прекрасно со тебе, се надевам ќе продолжи да биде така. Знаеш на почетокот на летото постојано се каравме, но и двајцата не се откажавме, се боревме. Сега сваќам дека тоа било правилна одлука, да не се откажуваме. Те сакам многу и ти благодарам што секој ден ми го правиш прекрасен.
If I had never let go, then only God knows where I would be now .. Среќна сум .. и покрај тоа што со секое твое доаѓање на сон ми носиш флешови од убавите моменти кои сме ги поминале заедно. Па, по толку долго .. се гледаме вечер.
зарем стварно ке ме оставиш и ќе идеш со другари на одмор? неееееееееееееееееее не може не сакам, фер ли е бе а, зарем нема да ти биде криво? ми ја уништи вечерта само да знаеш, ма не вечерта ми го уништи летото.....