Разлигави се бе. Разлигави се. Кажи ми дека сум ти маче, дека сум ти срцка (колку и клише да звучи), дека сум ти пуканка (уште неиспукана ). Само јас ли да корнам души, се оддадов од галенки па и јас сакам па и јас сум дете
Јаааа мајката, ти тоа озбилно? Будалка си голема и моја. И ништо не ми е битно сѐ додека си мој. И баш ми е мило што на крај вака излезе, пак си се уверив во тоа, дека ако ни е пишано ќе биде сѐ и коцките ќе почнат да се редат сами по себе, па мајка Јана да е.
не ти беа потребни баш тие зборови... не ме остави да кажам се до крај па ми рече ако сакам сеа ќе ја повикам и ќе биде цела вечер со мене.... ме повредуваш свесен си за тоа и јас имам чувства...
Пак ке си играш топло-ладно? Ако, мене тоа ми оди во прилог Само да знаеш, ако не се видиме утре, ти губиш.
Извини, злато... Убаво ми беше со тебе.. Ми влезе во срцето. Но, вчера сватив дека сите наши планови, не можам да ги остварам. Многу ме заболе уште сега кога ништо од тоа не ни почнало... Изгледа не знам што сакам. Најтрагично е што не ни сакам да сум на местото на таа која утре ќе ти влезе во животот, а во исто време не можам ни да се помирам дека најубавите моменти ќе ги делиш со друга... До тука било. Не сакам веќе никогаш да те сретнам!!!!!!!!!!!!!
Додека и честитав роденден на една другарка денес, ми текна нешто... Уште предвреме се осигурав да имам доволно кредит за порака, иако не можев да ти честитам на фб, ја замолив другарка ми од кај мене да ти честита, и сето тоа додека не зборувавме... А таа по 2 дена мислам ти честита, и плус-извиинии, се надевам не е предоцнааа - повеќе од 24 часа поминаа ју идиот. Сега се мислам-сето тоа сум го направила.. за тебе?!
ти поставив едно многу едноставно прашање црногорец од твојот одговор, ке зависи моето понатамошно однесување незнам од каде ги најдов-пораки за добра нок на нет, ама одвоив пред малку време и ги запишав на ливче, има една што дури баш ко за тебе е екс
I feel it everyday, it's all the same, It brings me down, but I'm the one to blame I've tried everything to get away So here I go again Chasing you down again Why do I do this? Over and over, over and over I fall for you, Over and over, over and over I try not to. Over and over, over and over You make me fall for you, Over and over, over and over You don't even try to... -Three Days Grace
Секоја вечер ми велиш ај да одаме на јадење па сега велиш дека сум била здебелена Кој ли да те разбере.