Абе! Сите те гледаа кога отидовме накај школо! Ама мој си ! Леле како се истопив кога ме баци пред тие што те гледаа како да не виделе машко Значи најубав дечко имам,ХА!
ајде да си ја отворам душата .... Ми недостигаш ... толку проклето ми недостигаш што боли ... зарем е стварно крај ??? 5ти ден .... глумам глумам дека сум јака ... плачам,ми фалиш ....толку ме повреди а сепак ми фалиш и би дотрчала во твојата прегратка и се би ти простила... те сакам ... знам дека ме сакаш зошто е се олку комлицирано ??? ми фали се со тебе... ми фалат твоите очи допири насмевка твоето стомаче .. ми недостигаш .... проклето те сакам ама не попуштам .... и јас ќе бидам инает ... јас се менувам ... те здоболе кога ме виде пред некој ден дека излегувам ??? и кога дрско ти одговорив??? нека те боли нека те боли како што мене ме боли години уназад.... нека помине се те молам те преколнувам ... врати ми се ... моли пак и се ке ти простам .... те сакам ... сакам д ате гушнам сакам пак да ме изнервираш и да ме насмееш одма после тоа ... зошто само ми го бодеш срцето со ножеви идиоте. ... ???? ете тоа би му го кажала ама не му го кажувам затоа тука си го кажав ...
ооооооооооооо муце си дојдов од скопје,иди кај мене слободна сум за гушкање не ти зборам веќе за испите.те сакааааааааааааааааааааааааааааааам
Мојт еднаш за прв пат да ми кажиш нешто саглам? Ме сакаш? Не ме сакаш? Да те чекам? Да не те чекам? Да те сакам? Да не те сакам? ... Кажи веќе еднаш и не ме мачи!!!
Пак си ти вечерва мојот такси фраер бејби,цела ноќ би се возела во кола јас со тебе! Уз пат ќе застанеме ќе си завршиме работа и сите среќни и задоволни!
мило како може да си го облечам градникот наопаку за да неме оручуват ај не тропај глупости....или сакаш да се шалиш со мене а????на моја сметка ...лошко еден
Те сакам.Со сето мое срце... Многу! Никогаш.. Не сум го чувствувала ова.. Кога сум блиску до тебе, пеперутки, насмеана сум.. Позитивна енергија секогаш ми даваш... Те сака твојата малечка, мали!
Те сакам и сакам да си со мене. Со мене си знам, ама не си до мене. Ми недостигаш и не можам вака знај. Ај да е еден ден ама цела година??? НЕ МОЖАМ сфати ме!!!!!!!!
Уф како сакам да те видам!!!Се би ти правела..Тешко ми е што не можам да те гледам почесто. Ама ајде уште две долги недели од ова уште подолго лето.И пак ќе се гледаме секој ден