Чекам да се возам! YES,YESSS!! ОВА ГО ЧЕКАВ! Е ќе фатам гага за брзо време Иначе пази ти ова : http://www.youtube.com/watch?v=I4W8dGvH ... re=related Kao nekad poljubi me nježno Za ona dobra, dobra, dobra stara vremena Te vojo bene assai !!!
Сакам кога во прегратка сме стиснати еден до друг – како едно, со мислите исти, чувствата, мирисот на душата и телото. Моите очи се предаваат на твојата насмевка која е мелем за мојата душа, ти си јас, а јас сум ти, и никогаш, никој и ништо нема да не раздели!
Денес е денот. Ќе биде добро. Се‘ ќе мине во најдобар ред, ќе се оправиш и ќе бидеш добро. И не сакам да слушнам дека нема повеќе никогаш да се видеме. Ќе се видеме, на 3 месеци од сега, а ти ќе бидеш добро. Ќе успееш. Ти ја посакувам целата среќа. Мисли позитивно и ќе биде подобро.
Ти си нашиот ангел чувар. Да не си ти ништо од ова не би постоело. Неизмерно ти се заблагодаруавам, знам некогаш претерувам. Ах не можам без тебе, а некогаш ни со тебе. Но знам можеме да се избориме за нас за нашата љубов, за се што било и ке биде, за секој бунт, за секоја кавга, за секој жар страст и секоја искра љубов, за сите ноки непроспиени и сите солзи прелеани, и многуте празни ветувања.. да, тука оставаш една празнина, е тука јас се предавам, но ти пак ме воздигнуваш.. И покрај се ништо не можи да не уништи тоа се тие синџири нескршливи. Ноква бев љубена, посебна, заносена Тоа се моите зборови едноставни и искрени. Ти блаодарам што постоиш.
Веке не сакам да те видам...Ти си една арогантна личност..Ме залажуваше и ми даваше надеж, а јас си се надевав и зоштоо?? За сега да бидам повредена...Ти веке си имаш со кој да споделуваш убави и лоши моменти...Толку од мене бај
Јас сум глупача,јас не те заслужувам во мојот живот...јас не заслужувам ништо. Не го заслужувам твоето внимание. Извини навистина,многу ми значиш ама не сакам да ти кажам.
И кога очајно сакам да те видам, ти излегува да останеш подоцна и ми е незгодно да ти кажам дека навистина премногу сакам да те видам.
http://www.youtube.com/watch?v=G-64YcHUnRI Долго чекав да те сретнам верувај, знаев дека тебе ноќва ќе те освојам. Долго чекав да те сретнам верувај, меѓу сите сенки ти си мојот зрак. Јас и ти сме очи во очи, не ни треба збор со секој стих сме еден до друг подлабоко, тешко ми е да се средам, да одолеам, кој да знае дека вака ќе полудам..
Ах лелеееееееееееее се однесувам ко некоја тинејџерка... Ти не си како бившиот.Ти си подобар од него. Среко моја,фала ти што ми попушти по не знам кој пат
па разбериме бе оти си таков ако ако ке бидеш некогаш слично како јас па ке видиш тогаш и јас ке ти се смеам само