Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Did I really made that big mistake that you can`t even consider to talk to me or is it you this time?

Јас сеуште чекам на твојот одговор. И нема да ти се јавам, ц. Иако тоа го сакаш, нема. Нема шанси било како да ти покажам дека УСТВАРИ ми е гајле што ќе испадне од ситуацијава.

Ух, ќе почниш да ме нервираш, not so good ...

На Tenkai му/ѝ се допаѓа ова.
  2. aaleksaandraa

aaleksaandraa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    34
    Ми недостигаш мило мое, веќе два дена како се немаме видено. Па ми фали твоето муце и газе да го зграпчам

3. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам мир..Неколку дена... Сакам да одморам, не само од тебе туку од сите, па дури и од самата себе...

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    Абе шеќер мислиш незнам оти веднаш по раскинувањето со мене, се фати со неа само да ме направиш љубоморна? -Епа, мисли си. ;)
    Не и` сум љубоморна, туку ја сожалувам бидејки знам со каков кретен оди.
    Веќе не си ми шеќер :!: :shake: , туку квасец-ми се повраќа од тебе. МРШ! :devil:
    И ке му го кажам ова, сааааамо да го сретнам, во 4 очи,во фаца се ке му репнам! ]:)

Ај сега на другиот сакан:
    Море муце, ке биде од нас нешто? АЈ да биде! :smirk:
    Лепотанче мое :inlove: , мора да биде, ако не со тебе со другарти :D ! (ова за другарти се шалев, тееееебе ке те бакнам :D )

На n.a.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Дибек еден. Немој да мислиш дека си поголем инает од мене. И едно не заборавај со тој твој однос ништо не правиш...

6. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Фала ти за се вечерва меченце. Незаменлив си, знаеш? :wasntme:

7. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Се прашувам кој ке биде прв...дали јас или ти??

8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Знајш што?! Во состојба сум да дојдам,дома да те изгушкам толку силно,и да те згмечам! :D
    ТЕ САКАМ БЕ ТЕ САКАМ! :inlove: :inlove: :* :* :* :*

9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Те молам внимавај на себе на Exit, те молам. И среќен пат, чувај се.

Ќе пукнам од грижа...

10. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    11 месеци бе мило !!!
    аиии да не ми е ова на фемина како потсетник немаше ни да ми текне :tmi: :lol:

се надевам дека ке направиме 1 год и ке ја означиме нашава врска како моја најдолга врска :D
    те гушкам најсилно :hug:
    фала ти што ме правиш среќна и што ми го разубавуваш денот кога ке те видам... :l: :*

11. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.934
    Многумина ми рекоа да те заборавам,но зошто никој од нив не се обиде да ми каже како?

На Elenuskaa, L-enna, blueeparadise и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    O.. боже, што направив. Сеуште ништо не се случило, ама како што еден збор и тоа кажан од самиот себе си, може да направи да се почувствуваш валкано и искористено уште пред да направиш нешто.. ништо друго неможе да го долови тоа чувство. Па, искрено и јас да бев машко, можеби исто ќе помислев како тебе и исто ќе изреагирав. Да, избрзав знам со ова што ти го кажав и со тоа што планирам да го направам. Утре морам да те видам, за да си разјасниме се, и да позборуваме за ова.
    А покрај се, сеуште се чувствувам сигурно во себе, т.е на моменти ми доаѓаат некои слики од тебе и она што го правевме и неможам да се соземам, а во следниот момент летам во облаци, убаво ми е, сакам тоа да се случи, а потоа се сеќавам на твојата реакција и... Далеку од тоа дека сум ти прва, ова не ти е ништо посебно, нормално, ама замисли си на мене.. Тешко ми е, а сепак сакам да го направам тоа со тебе, ми значиш многу.. премногу.
    Што ќе правам без тебе, кажи ми?!

Доволно ми е тешко и вака, и ВЕ МОЛАМ да не ме напаѓате и слично, зашто се чувствувам дека ќе експлодирам, најискрено.

13. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Да знаев дека си ми бил толку блиску последниве неколку дена ;( ......

Бар оддалеку да те видев,да го почуствував твоето присуство блиску а сепак далеку од мене...

Ал ночас ДАЛЕКО СИ ДАЛЕКО СИ.... :u: :u: :u: :u:

http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    не ми е јасно како можев да ти напишам порака(навистина беше емотивна) ама твојот мобилен завршил во рацете на една девојка-што ми кажа дека ти е тебе девојка веке 1 година, а јас не можев да си дојдам на себе си, мислев :l: ке ми експлодира, рацете почнаа да ми се тресат
    како си можел со неа да си, а со мене да излезеш неколку пати, и уште да не ми дозволиш да си платам :o
    КАКО, што ти бев јас на тебе бе зелен во мозокот со его до облаци и згора на се во длабока депресија : :devil: наместо да ми кажеш-срце, јас си имам друга, тебе веке не те сакам, ке те сватев, и најискрено сум по храбра од тебе 1 милион пати, иако си машко и ми глумиш некој си мачо
    а не те свакам што толку до :l: те допре кога ти пишав да си уживаш со новата девојка во љубовта дека јас нема да ви пречам-е тогаш ЗБЕСНА , па дури и ми се закани ке ме палел мене и моето семејство :rofl:
    ко јас да ти се плашам на тебе, а кога ти пишав дека незнаев дека си бил толкав фраер што ке ме пали мене , да не го споменуваш моето семејство, и да уживаш во љубовта-не вракаш ти се крена егото
    баш размислував и вчера-НЕ ЗА ЏАБЕ СИ ТИ БИВШИ и тоа ке си останеш ЗАСЕКОГАШ само малку јас вчера се изглупирав со емотивната порака :fubar: кога ке ме фатат емоциите хехе а тој што ми беше последен, се правеше за да ми угоди, ама јас пак се оттргнав од него (да не речам му го скршив срцето) не бев до толку сурова, по еден ваков ли да се залетам :x што искрено кажано може вода да му носи
    знам дека понекогаш одам сама против себе, и дирекно со главата во зид, ама ДОСТА БЕШЕ со тоа, и мислам дека ке треба да си го заклучам :l: повторно, се додека не се појави некој што заслужува да биде дел од мојот живот-АКО се случи тоа(како што тргнала работава, мислам дека се ке ми биде во животот поважно од љубовта, за овој живот ПРЕДОСТА беа солзи и скршено срце -не е до мене така рекле трите наречници, така требало да биде

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
    Можи вака е подобро, но јас се уште не можам да прифатам....
    Не раскинавме ни поради друг, ни поради друга, раскинавме поради твоите здравствени причини, кој и да е чоек би го напрајл то нешто..
    Ми рече да ти ветам дека нема да мислам на лошо, дека нема да се затворам во себе и да продолжам понатаму, Како?? Како да продолжам понатаму? ;(
    Ми рече дека ко ќе си дојдиш пак ќе бидиме заедно, да знајш дека тука ќе бидам, истата таја шо те чекаше со раширени раце, за да ти дај една искрена топла прегратка, и еден врел бакнеж.
    Знам дека се чувствуваш ужасно лошо, исто така и јас ;(
    Се беше прекрасно...
    Знам дека не е твоја вина, знам дека и ти сакаше да си дојдиш толку колку шо сакав јас..
    Охх најмил мој, во моментот ронам солзи огромни, како никогаш досега..
    Секогаш можиш да рачунаш на мене за шо и да било, шо и да се деси јас ќе бидам покрај тебе..
    Морам да бидам силна и да продолжам понатаму, вервам во тебе, вервам во нас, Силен си ти :)
    Но, Болката не значи да се предадеш, ме имаш мене и гушни ме што и да е ќе помине. :)

ТЕ САКАМ И СЕКОГАШ САМО ТЕБЕ ЌЕ ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ! :l:

16. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ветувам дека ова е последно ви темава :!: ако ме видите пак тука да ме банирате :!:

последен пат имам нешто да му кажам...

Те прашав како идат работите со таа затоа што се надевав дека ќе речеш дека е готово, дека само си сакал малце да здивниш, не барав од тебе детали кај сте биле, што ти кажала, што сте правеле, стварно не си фер ама ајде нека ти биде... веќе не сакам да знам ништо ни за тебе ни за неа... и да лажев дека вечер излегувам со друг, мислев дека ќе ти биде криво а ти дури и ми посака среќа |( оф мори мукооо

17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Боже Петра....абе ти да не мислиш дека јас ќе ти речам за на кафе?!?!?!?!??!
    Не ми врти одоколу муабети,туку директно прашај ме,САКАШ ДА ИСПАДНЕМЕ?
    Јеботе,толку ли е тешкоооо |( |( |(

Едит:јаоо фала богу ти текна,јас изигравам тука глупача и ја ги вртам тие глупи муабети,и сеа ако не ме поканеше,веруј дека ќе беше свршено меѓу нас :rofl:

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Прекрасно си поминавме вчера :)
    Те сакам :l:

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.105
    11 месеци Љубов!

Те сакам, крокодилец мој. :inlove: :*

Прикачени фајлови:

На Adi888, Ammy.Lee и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  20. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Шо слушам бе? Си си купил нов велосипед а :D Ај нека ти е со среќа..... и ако кажеш нешто лошо за мене да ти пукне гумата :D