Градина со цвеќе, среќно мало дете со очи ко твојте очи, градина со рози, насмевки и солзи е се што сакам јас да имам со тебе !
Мислев поќе ти значам И се продолжуваш поинаку,а јас никако да речам крај.И да речам крај,нема ни да се потрудиш да ме вратиш.Можи и заслужуваш да те оставам веќе...ЌЕ си размислам овие дена за тоа.Не оди вака и готово. Не можи тебе шо ќе ти текни само.Неможам поќе бе,биди сериозен! Не е ич во ред,ама неќам да те издавам пред моите,ко улава те бранам Ама ок,не планирам уште долго. Ако ти непрајш за мене,нема ни јас за тебе,ќе видиш. Те неќам ич вака,те неќам!!!
Уште само ден и пол само Со душа чекам да дојди моментот ИЗвини за вчера знам дека ти стапнав на нерва,ама и ти мене.Ај помина чича мича готова прича Срцка моја најуба те сакам најбескрајно,ти си ми се мене.Па уште да излези се како шо планиравме за давањето зборче,ќе нема ко нас
Врска која не функционирала уште од прв пат, голема е веројатноста да не функционира и вториот пат. Или третиот. Или петиот.
2 nights ago I said no to you like hundred times, now would you ask me again, cause I think I've changed my mind
Јас бев таа што отстапуваше од принципите за тебе, што остануваше секоја вечер да те ислуша, што ти праќаше километарски пораки за да ти кажам дека грешиш или дека не се согласувам со тебе. За да те натерам да сфатиш дека сé што кажуваш ми значи.
Пред тоа никогаш не би ти кажала нешто вакво ама сега да "Тебе би ти ја дала и средината од палачинката",сега би ти оставила половина од моето нес кафе,бидејќи секогаш сакаше да го допиеш моето,а јас водев инат,неможев секогаш да го допијам,ама сега само би го пробала и одма би ти го оставила без двоумење. Никогаш како таа ноќ не би ти ги изела сите компирчиња од хамбургерот Нема да ти преречам за скапиот поклон за роденден кој ми го подари. Сега ништо не би било исто како порано,јас многу,многу би се трудела. Многу сакам да те видам Давид. Не си ни свесен колку.
Знаев дека мојата среќа не може да трае повеќе. Таман почнам да се радувам, да се надевам, да ти верувам ти ми го задаваш најголемиот удар, најголемото разочарување. Во вакви ситуации како оваа мислам дека ни малку не ме сакаш и мислам дека се што сме поминале е лажно. Кој што сака прави вака, а ? Само оној што не сака би можел да се однесува вака како ти што се однесуваш сега. Но јас немам камен овде на левата страна, јас имам срце. Јас имам чувства. Моментално ти го повредуваш тоа срце и тие чувства. Знаеш љубовта е кога си среќен кога тој/таа што го сакаш е среќен/а. Каде е сега твојата среќа? Каде е твојата радост за мојот успех? Каде е твојата љубов.. Каде е ? Знаеш колку сакам да сум без чувства, да сум ладна и воопшто да не ми е грижа дали ме сакаш, дали ме повредуваш? Многу сакам да сум силна личност и еднаш да ти кажам НЕ и тоа да биде засекогаш. Ти ме правиш среќна точно, но после таа среќа ме повредуваш најмногу што можеш да успееш. И не знам дали ќе ми недостигаш овие 3 дена сега или убаво ми е што нема да те видам. Не знам дали кога ќе се вратам сакам да сме заедно или не сакам.Знам само дека многу ме повреди оваа што го направи и за жал нема лесно да го заборавам. Вака би пишувала цела вечер, но одсега веќе нема времето на тебе да си го трошам. Знам дека оваа нема да потрае, за жал.. И да знаеш дека боли, многу боли.. http://www.youtube.com/watch?v=7qH4qyi1-Ys
Муабетот на Цигарче со песната ме потсети на нас .. Знаеш, иако ти порадо би и‘ ја дал средината од палачинката на некоја девојка што сега брзо влегла во твојот живот .. јас сепак би ти ја дала тебе. Останувам на нашето. Всушност тоа беше твоја идеја, а само јас знам како задоволно се изнасмеав, затоа што и покрај хуморот во песната, имаше нешто што ме исполнува. Да ми ја пратеше друг ќе истерав некој мајтап, ама ти ми ја кажа, ти ме исполни со тоа и ти ме остави да не верувам. И .. не сум јас крива за ова. Убаво ми е вака без тебе, впрочем јас не ни сакам да те видам. Ама ете, ќе наидам на нешто кое ме потсеќа на нас и ќе се навратам на минатото. Blame our memories, not my need of you. I need to be loved, so what's the purpose of having you by my side when your love doesn't exist? Yet .. I appreciate you enough for telling me .. no matter how. We're over, I'm okay and my thoughts of you haven't changed ever since. Still, it's your fault. I'm happy as long as I'm sure that it ain't mine. And with that said .. I don't know if I will ever be unhappy again.