Признавам дека понекогаш мислев дека нема да го издржиш сето тоа. Сите мои проблеми,мои лоши моменти,и ред други глупости. Мислев дека тоа е премногу за нашите години,дека ќе те разберам ако отидеш,дека ќе разберам ако побараш да имаш слобода,или пак некоја девојка која нема толку проблеми. Знаеш,мојот живот е поврзан со твојот.Моите први спомени се некако поврзани со твоите. Изгледа,каде што застанувам јас,тука си да продолжиш ти. Како помала ме држеше за рака зошто имав огромен страв од рингишпил.Ме храбреше и ми велеше дека можам да го направам тоа. Го следев менувањето на силата на тие раце.Сега ме држиш цврсто и сеуште си тука. Веќе немам страв.Страв од твое заминување,или пак заминување од моја страна. Не е навика ова. Незнам како да го објаснам и самата,зошто мислев дека не постои такво нешто.Толку наше,а совршено. Како да се откажам сега.Болна е и помислата. Но мојот мозок некогаш сака да предвидува лоши сценарија.Ете вечер иако не љубиме многу датуми,ќе си прославиме самите 3 години откако сме заедно.А 18 години откако си го следиме чекорот.Од мали бебиња,деца,до ова што сме сега. Јас секогаш ќе бидам тука до тебе да те држам за рака кога ќе ти биде тешко,да те бакнувам по очите кога ќе ме заболат твоите солзи,да те прегрнувам со сета моја сила. Секогаш ќе планирам заедно со тебе,ќе фантазирам , ќе напредуваме заедно и ќе си го исполниме сонот. Ќе се смееме додека си ги кажуваме шегите што ние си ги разбираме,со сок од портокал и по некоја цигара ќе одиме уште по сите улици што не сме ги запознале. Ќе ме сликаш целосно,зошто ти го знаеш секој дел од моето тело. Ќе филозофираме заедно,и ќе те љубам секој ден се посилно и посилно. Зошто сега неможам поинаку. Ти си тој дел што совршено ме надополнува. Порано не ги сакав зборовите,мислев дека одат во недоглед,а сега ти ги ветувам само тебе. Затоа што ќе го чуваме ова што го имаме.
Те сакамм, и не можам да ти кажам колку ми е тешко, има ли потешко од то? Знам дека двајцата го чувствуваме истото
кога почнавме да се допишуваме јас и ти на нет, се беше онака спонатано-прашања и одговори, јас те прашував, ти ми одговараше а по нешто ти ме прашуваше, јас ти одговарав, се се случи толку брзо-излеговме , се запознавме, приметив дека СИ поразличен од другите(манири, начин на однесување) но подоцна ја видов истата вечер и онаа другата страна-како и што ти кажав ке бидеме во комуникација и си заминав, после пак се видовме на кафе(кога ми подари усб во картичка) следуваше знаеш што -кога ке ми текне колку треперев ко ливче, а ти ме праша па зошто така и си обиде да ме смириш, ме смееше ко мало девојченце, трепкајки со очите и неколку часа потоа , ми се јави да ми кажеш дека си одиш за Црна Гора ама ете, херојски издржав, ни солза не пролеав, ниту те молев да не одиш, ти си знаеш-ми кажа дека ако не купам камера, нема да ми се налутиш(се уште се допишуваме, и вчера ми пиша уште колку дена ти е роденденот(само еднаш случајно ти кажав кога ми е роденден, и ти на мене исто) значи си запаметил дека ми се ближи роденденот секако јас ти го честитав твојот роденден заборавив да споменам дека ми изјави љубов, секако ни јас не бев рамнодушна-иако ова не може да се нарече баш врска(гледам дека тебе некако ти е страв од тоа, а и јас не сакам да бидам во врска) напишав мини реферат зборот ми беше дека случајно се појави, во мојот живот, и сакам да останеш таму, бидејки си многу ретко камченце што на некој начин го чуствувам ко моја сродна душичка-нешто што до сега го немам сретнато
Забавно е кога бројам калории со тебе. Ти си ми најголема мотивација, да знаеш. П.С. Глеј зазјапај ми некоја друга жена некогаш, прво ќе те тепам, после ќе ме снема.
Сакам еден ден и ние да бидеме вакви And if you go...I wanna go with you... And if you die... I wanna die with you ... !!!
Што да ти кажам? Можеби на крај секој си го добива она што го заслужува... Кој знае. Само ќе ти кажам фала ти што замина, да не си отидеше јас немаше да бидам она што сум денес.
..And i don't think I can look at this the same but all the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face.. I'm here without you baby but you're still with me in my dreams, and tonight it's only you and me.. Everything I know and anywhere I go, it gets hard but it won't take away my love, and when the last one falls, when it's all said and done it gets hard but it won't take away my love..
Deka me nerviras i nekam da mi se pojavuvas pred oci stom ne mozis da najdis za mene vreme,a za pivofest mozis i to jas koga nemozam! Posle napnuvam a? Nekam ni da te slusnam poke!
Се прашував како толку можеш да си толку добар кон мене иако многупати ја преминав границата. Мислам дека го најдов одговорот. Човек кој е чист и прави се` за една личност, кога истото тоа не го добива за возврат, станува гневен. Е сега, веројатно твоето `гзе не седи мирно, како што и претпоставувам. Не се лутиш и не ми префрлаш кога почнувам караници, зашто твојата совест не е чиста. Она во што се сомневам е вистина. Кога си со мене, не погледнуваш на страна, иако ти е дозволено. А кога си сам Бог те знае што правиш. Велиш во контакт си со бившите, т.е. во добар однос од што премногу си бил добар. Јас пак, читајќи ги твоите разговори, можам само да кажам дека си со нив само да си го билдаш егото. Сакаш да флертуваш и потоа мене да ме правиш будала. Не дека јас тоа нема да го разберам, нормална е таа човечка потреба да се биде посакуван и од други, само не сакам да ме лажат, туку искрено да ми се каже. И сега веројатно ја користиш шансата, одиш, се забавуваш, а јас лупам глава дека те повредувам и размислувам како да се жртвувам за твое добро. Се молам на Господ само да ми го покаже твоето вистинско лице. Мене ме гризе совеста за многу поситни работи, ама ти мислам и дека ја немаш.
Еве душоо значи поминати 8 часа заедноо и пак не ни беа доволноо , поминаа како 1 час.Само да знаеш многу многу убаво си поминав со тебе и ни во еден миг не ми беше здодевно.Те Сакам Вистинскии !
Навистина се плашам дека те изгубив засекогаш. Навистина верувам дека нема да има повеќе шанси за нас. И сè е поради мене. Сè е поради тоа што многу доцна сфаќам дека треба да го ценам на време тоа што го имам, а не откако ќе го изгубам. И не знам кога ќе ми дојде памет.
би му ја посветила песната Кад жена заволи... Можеби и ке свати.. зошто ме натера да се заинтересирам за тебе сега кога веке се разделивме