Знам дека понекогаш се однесувам како недорасната сакајќи да те зашититам од лигушкиве кои постојано трчаат како тебе, но ветувам дека нема повеќе! Не сакам да се чувствуваш понижено и неспособно, верувај дека тоа однесување не е намерно. Извини за вечерва
Ми фали љубов. И да ја чувствувам, да ја земам и да ја дадам. Ми фали некој во сонот да ме разбуди и да ми каже дека ме сака. Каде го изгубивме тоа?
Libero,вака касно ме расплачи...мислам,не е од тебе,од нервозава е,ама уште кога го прочитав ова,готова сум... Да,истото сакав да му го кажам.Уствари со кој јас одам,со тебе или со минатото? Пошто ти не си тој шо го сакав,се промени,ама место на подобро и да ме гледаш мене малце повеќе,ти се гледаш само себе нарцис еден и прекина да правиш било што за нас.НА моменти ми покажуваш дека ме сакаш,за во наредниот шамар да ми влепиш со постапките.Веќе неможам да те сфатам навистина.Можи сеуште ме сакаш ама јас нигде тоа неможам да го видам и препознаам. И ме боли.
Те сакам, се ова го правам само за нас,лутењето за најголеми глупости и љубомората е само знак дека те сакам и не сакам друга да биде на моето место,едноставно те сакам на секој начин....
Колку и да се охрабрував да започнам нешто невозможно, сфатив дека за малку ќе ја направев најголемата грешка и мило ми е што не попуштив ... Во очите те читам без да кажеш збор...
Јас сеуште сакам да го мирисам твојот парфем на перницава. И сеуште мислам дека најубаво за спиење е местото на кое претходно си лежел и си го загреал. Во креветов. И сеуште обожавам да ти легнам на градите и ти ги слушам отчукувањата. И обожавам да ме чешкаш по косата додека пробувам да ти го гризнам увото. И ќе продолжам да го барам романтичното во твоето ладно нес со многу чоколаден прелив, држењето за рака и испраќањето до дома, по моето убедување. И сеуште ќе верувам дека ме сакаш. Дека постои љубов. Тука некаде....
е црногорец бе, уште во 12 и нешто си ми честитал роденден значи дека мислиш на мене-како што јас мислам на тебе ти си моето мало и мило душиче без разлика каде си и кога повторно ке те видам, и ти благодарам на убавите желби и баш скоро размислував да ти одберам нешто од мене за спомен-нешто од фенг шуи(за срека во кариера, во љубов) и мислам да го сторам тоа во брзо време, и ти навистина го заслужуваш тоа-мал подарок но од срце
Сакам кога успеваш да ми украдеш бакнеж. И кога ми кажа 'Неможеш да замислиш колку најмногу те сакам'. Како да не те обожавам
Не сакам да те гледам во вакво издание.Те молам вети ми дека ке се чуваш.Зошто нема да си простам себеси ако ти се случи нешто. И запомни тебе никој не смее да те чепка освен јас де
Сакам да ми купиш сладолед од ванила. И сакам да те видам што е можно побрзо оти навистина ми се јаде сладолед
Направи да се чувствувам ко принцеза.Толку ми беше убаво што сакам пак. Едноставно летав.Горда сум и благословена што имам некој како тебе крај себе злато мое. Никогаш без разлика на се нема да се откажам од тебе.Те Сакам Повеќе од себе мило мое сонце
Љубов што не запира Мислам дека те сакав на милион начини, милион пати, во животот по животот, во годините по годините, засекогаш. Моето приврзано срце е направено и преправено од ѓердан од песни, кои ги земаш како подарок, ги носиш околу вратот на многу начини, во живот по животот, во години по години, засекогаш. Секогаш кога ќе чујам стари љубовни хроники, тоа е стара болка античка приказна за разделување или постоење заедно. И како што гледам во минатото, на крајот ти се појавуаш. доаѓаш како светла ѕвезда која свети во темнината на времето а ти стануваш слика на тоа на што се сеќавам отсекогаш. Јас и ти сме овде, пловиме заедно по реката на љубовта во срцето на времето, имаме љубов еден за друг. Ние игравме покрај милиони други љубовници, ги делевме истите срамежливи и слатки маки на состаноците, тешките солзи на збогувањето, ја делевме старата љубов која се возобновува повторно и засекогаш. -Тагоре
Поубав ден не можев да посакам. Ден кој ми пружи топлина на душава,каква што одамна немав осетено. Додека се возевме,ниту тие 50 степени у кола не ме спречија да уживам, и не не попречија двајцата да замислуваме сценарија од претходно гледани филмови. Секој ден сфаќам,се повеќе и повеќе, колку сме само исти...Ти си ми најдобар другар. Пред се'. Те сакам. Премногу.