Никој не знае да ме разведри како тебе, ти си моето најдобро другарче. За целиот свет околу мене создаваш една симпатична, мила призма и така нежно ми ја наметнуваш на окото - се е толку прекрасно со тебе. И полесно. И вредно за борба. Твојата внимателност, твоето трпение, начинот на кој успеваш да ме успокоиш, се до твоите очиња и тоа усте нежно, се на тебе е прекрасно! Имаме ние уште многу пред нас, знам. Добро или лошо - ќе видиме. Најважно е да се држиме за раче, како сето ова време. Не ми се верува дека постои нешто толку внимателно и мило како тебе.
Не сакам веќе ни да те чујам ни да те видам. Додека јас овде се грижам како да ти ја намалам болката или што да направам за ти да не страдаш, а моето да не е битно, ти ми ја префрлаш вината. Епа почекај. Ајде сега, кога сум слободна да си најдам и јас едно другарче со бенефиции и после кога ќе се смириме јас и ти, да излегувам со него. Е тогаш ќе ти речам - Епа како душо не го разбираш нашиот чисто другарски однос? Ете така и јас нема никогаш да сфатам како можеш да си близок со сите дрољи кои те уловиле додека си бил пијан или те научиле дека не знаеш другарот да си го држиш во гаќи па те искористиле. И тогаш ќе велам - Ама љубави, не се секирај, па јас само тебе те сакам, минатото е минато. Не гледаш, па моите те оставаат да преспиваш кај мене. И ќе ти ги нафрлам сите работи кои покажуваат дека сакам сериозна врска со тебе, а ќе те терам да ги занемариш моите бивши љубови. Ма иди у триста!
It's like you're that cat that ran away, that doesn't want to stay, but I like so much, and I've fed and cried for when he'd run away and all that... I'm comparing you to a pet.. Love? I don't think so. More like an obsession..
Највеке на целиот свет те сакам и сакам 24/7 да сум со тебе,и дека никој не ми е побитен од тебе и да ги оставиш грешките од минатото .што сум ги правела пред да те запознаам позади нас .
Откога ја загубив личноста која најмногу ја сакав и сеуште кје ја сакам иако не е на овој свет ,ти срце мое си ми се и без тебе мојот живот би немал смисла .Те сакам премногу,најмногу...бесконечно
можеби си постар 2 години од мене , ама си многу сличен-па добро ракче си не свакам зошто не си излегол вчера од дома, ниту на плажа не си отишол или можеби сакаше да си до мене, да ме гушкаш и да бевме заедно можеби чуствуваш вина, што те снема ко да ке те изедам -дека си вкусен си, ама не сум по човечко месо а вака сега изончан како што се опиша те сватив јас тебе уште на самиот почеток миличок, се плашиш да не се заљубиш, затоа и не сакаш официјално да си во врска со мене, ама имам една вест за тебе-по однесувањето и по изразувањето ти се познава дека чуствуваш нешто а тоа е -па и два пати сам си призна само јас не сакам да те притискам, и се правам малку повеке на будала
Се надевам дека ќе те видам. И дека барем еден ден ќе бидам среќна............а за понатаму здравје! Хахаха а и да,фала за тоа што предвреме ми го честита роденденот, Спојлер ( море,море само прв за да бидиш,ц.ц.ц) Епа ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ПУФЛЕ! .........................Знаеш каде да ме најдеш па тоа сум само јас!
Срце мое денес правиме 3 години и 8 месеци па што да кажам нека ни се множат да сме здрави, живи, среќни, весели и заљубени. Те сакам најмногу
Колку и да се обидувам да те сфатам не можам. Колку самиот се порекнуваш не си свесен. Со некој со кој не сакаш да си во врска не планираш патувања, викенди после 2,3 месеца. Со тој некој не планираш ништо. И кога се караш секој ден ако не сакаш да си со некого едноставно прекинуваш. А ние се трпиме двајцата. Е така!
Ветив дека нема да пишувам на темава ама неможам посилно е од мене Ми фалиш, сакам да те видам, да ти го слушнам гласот, неможам и после се да те заборавам, спомените се тука, не ме напуштаат ни секунда,, ме потсетуваат што имав со тебе, која бев додека бев со тебе, а која сум сега... Еве ти ја посветувам песната... Те сакам... http://www.youtube.com/watch?v=jl28BmXtnIY