Сакам да те заборавам ! не знам како смеев да те засакам и после 4 месеци ме боли кога ке те видам ме боли кога ке застанеш со друга убаво ми рече не си играј со оган...јас не сакав да си играм но ти прв ја почна таа игра ми стана навика потајно да плачам секоја вечер по тебе ... ми стана навика и да глумам ладна кога ке те видам
Толку почна да ми се врткаш низ мисливе, што штом видам женско насмеано одма мислам дека е заљубена и мисли на тебе!!
-Soy feliz. Jamás me he sentido tan bien, ¿y tú? -¿Yo? Estoy de maravilla -¿Hasta el punto de llegar a tocar el cielo con un dedo? -No, así no. -¿Ah, no? -Mucho más. Al menos tres metros sobre el cielo. И како само се грижиш за мене.А да не набљудува некој нас двајца којзнае што би си помислил
ДА знаеш дека премногу ме разочара,никогаш не ни сонував дека и покрај тоа што ќе ти кажам ако заминиш да ме заборавиш,ти пак си решен да заминиш.Не можам да ја издржам оваа болка,ме боли помислата дека некни можи да беше последен пат што те видов,бакнав,прегрнав.Ако заминиш јас нема да бидам со тебе,но нема да бидам ни со некој друг.Вечно ќе те сакам .Овие 5 години беа најубави во мојот живот,зар за тебе не беа? Зарем ќе заминиш и ќе оставиш и работата за која што се трудеше толку,а и мене поради некој твој каприц и се ќе оди во вода?? Сите наши планој за иднината,сите зброви,моменти,сето тоа туку така ќе го оставиш?Искрено не ни имам желба повеќе да мислам на нашата иднина,ми го сруше тој сон и ништо не можи да ми го смени тоа.Јас го кажав моето мислење и чувства,сега ти си на потег.Или ќе останиш тука и ќе бидиме заедно или ќе заминиш,а ние ќе се разделиме.
Се надевам дека ти направиле магија и дека не си психички оштетен.Дека тоа што вака се однесуваш нема логично објаснување, дека е некое сторение ( на помош нека е ) , црно сторение што не ти дава да слушаш што зборуваш.Затоа што верувај ми јас слушав и се трудам да заборавам што побрзо.Срамота е ова.Срамота.Немам зборови.
Убаво ми е, убав си ми, убави сме си. И сакам да сме си ние. Уште и уште. И засекогаш. Уште една чкртка во календарот, со надеж за уште милион такви, уште поубави и позаљубени. И горда сум што баш ти си мојот човек, да. Биди секогаш. МОЈОТ човек - колку убаво звучи.
Колку ти само знаеш да ме омекнеш и да ме разведриш ни сам не знаеш. Уствари, знаеш. затоа така правиш. шо си ти бреееее
Не биди толку срамежлив бе човече.. Опушти се малце, биди страсен, храбар! Ништо не праиме со твојата срамежливост, мора тоа да се смени под итно!
да бе срценце, за 1 минута минува црвенило од депилација аха да да ако ме ти можеби колку ми недостигаат твоите бакнежи само да знаеш а за да видиш колку брзо поминува црвенилото од депилација, да пробам еднаш на тебе, што велиш :wasntme, ама нема да дувам ниту бакнежи, што велиш дека минувало за 1 минута до еден минлив вчера беше трет пат како те видов низ градов изгледаше замислен во каква беља си се вплеткал сега-таквите ко тебе НЕ СЕ МЕНУВААТ, тоа го знам и затоа се тргнав од тебе, и мило ми е што така постапив незнам ти дали мене ме позна, ама јас тебе да-иако сега имаш брада, истиот си