sakam da ti kazam da si dojdes ovoj vikend....sakam da se mazime..... ....dosta bese po sel den so mobilniot vo raka........
Види срце Денес е одличен ден за прошетка со вашиот сакан. Издвојте си повеќе време и слушајте го внимателно партнерот додека зборува. Така ќе го дознаете неговото гледиште за работите и полесно ќе ви биде да ги надминете недоразбирањата. Хороскоп, бреј! За тоа болдираното, не верувам да ќе биде
Златушко моја колку ми беше изморен....ама за другото никогаш не си нели?1Лошко еден ме нервира кога без причина започнуваш кавга!
Мило бе......па сеа па......па несакам бе вака..не сакам, не смеам, не можам да се заљубам во тебе........ама сепак ми недостигаш...иако си пишуваме секој ден, се слушаме чат пат,што е со нас..што се случува ?????????
И лесно ти е да ме оставиш и без мене ти пак ќе постоиш, а мојто срце шестар црта кругови околу твојот лик... И барам начин да те премислам, НО УБАВИНА СО СИЛА НЕ БИВА!!! Само еден кога сака малку е, а ти мене веќе НЕ!
Мило ај жити се нека ти текне да ми се јавиш сеа во моментов,ми требаш нешто многу хитно а ме мрзи да идам до у дневна да го земам телефонот Чекам
ти мое мало слатко мажуле кое те сакам најмногу на свет сакам утре да ми се појавиш со машничка да ми бидеш поклонче. нежно како секогаш да ме гушнеш и кажеш те сакам бебе. само да знаеш ке ме направиш најсреќна, само ти знаеш за кого чука ова мало срце и со кого сака да се гушка твоето бебе. те сакам мажулценце