Јас требаше да работам во ЦИА. Ништо не ми бега. A онаа што се замислува? Ем дечко има ем трча по тебе! Да и кажеш да си ги пушти ноџиштата колку што и е долга чергата, да не и ги скратам, па и таа што ја има ќе и биде долга! Некои не дозволуваат да се допира она што е нивно... ти може не си мој, ама јас за таков те сметам, и не те давам бе! ајде сега бац
Се прашував дали откако те добив тебе, се изгубив себеси. Сега знам, одговорот е не, напротив се пронајдов.
Баш ова истото. Дали ти тоа ме побара мене по 10 дена. Зар ?! Епа топче извини ама јас не сум 24/7 на располагање. Од сега па натаму навикни се на корпи. (саркастично смајли)
Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you I am afraid
Би сакала да беше сега тука, изморени да си гувеевме заедно во овие доцни саати, вака тесен ми е креветов вечерва некако. Ми недостигаш. Многу....
Toliko toga znamo ti I ja Med u nocima S tobom nikad ne razgovaram Pricamo ocima Necu ti kriti, sve znas Previse zelim te ja Sve si mi ti Reci da si moja, reci mi Samo da cujem iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja, reci mi I bicu zauvijek s tobom ili sam
Ма би ти ја пеела. Повторно. И повторно и уште милион пати. http://www.youtube.com/watch?v=2MSmEwkhOrQ И не ми е гајле дали сум клише!
http://www.youtube.com/watch?v=Y-IUB62zDlA Твојата.. Ја утепав од слушање сега кога те нема, и ужасно ме потсеќа на тебе и ми ги враќа спомените кога бевме заедно и се што правевме, додека ја слушавме песнава. А тоа беше пред неколку дена само, а ете, ко којзнае кога да било.. И сакам да знаеш дека те сакам бескрајно, и ми недостигаш ептен иако уште не си ни тргнат, и одвај чекам да поминат тие две недели за да те видам пак, се надевам дека ќе поминат брзо, уфф како ли ќе го дочекам денот кога пак ќе те видам, и гушнам најсилно.. а после да го завршиме она што го започнавме пред да си одиш. Да, би го направила тоа со тебе без воопшто да размислувам. Зашто неизмерно ти верувам и знам дека ќе биде преубаво и совршено само ако е со тебе. Штета што само ќе се видиме на неколку дена а после јас ќе одам на одмор, после септември, пак школо, леле. А јас деновиве ќе си вртам рок песнички, и нешто од метал, да ме потсеќаат на тебе. Колку само спомени ми враќа песнава, хах, се сеќаваш кога првпат се видовме после толку време годинава на 24 фебруари, петок. Не ни можев да замислам што се ќе се случи со тебе, и дека јас олку ќе се заљубам во тебе и ова ќе трае.. Со сите прекини и се тоа, немаме ни 5 месеци, ма какви 5, а сепак се приврзав за тебе толку ко со никој до сега.. http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E Ех...
А среќна сум. Знам дека сум среќна. И кога сум несреќна, среќна сум. Што те имам. Заедно сме, и тоа ме прави среќна. Знам дека пак ќе се караме, нема да се гледаме, нема да се слушаме, ќе тераме инает, знам дека пак ќе биде истото како што било. Знам дека пак ќе те мразам, на моменти. Ќе ме нервираш. Знам дека пак ќе се љубиме, ќе шириме љубов и ќе ни завидуваат. Ако. Сакам да ни завидуваат, имаат на што. Реалноста е таква, моменти на среќа и тага. Моменти поминати еден покрај друг. Моменти на болка. Ама убаво ми е бе. Сакам да те гушкам, сакам, бидејќи тогаш се чувствувам најсигурно. Сите несовршености те прават посебен. Сакам кога се смееме ко луди на глупостите мои. Сакам кога сум горда на тебе. Кога добивам комплимент од тебе. Кога ќе ме бакнеш во чело. Кога созревам со тебе. Кога ми исполнуваш желби. Сакам да ми посветуваш време. И те сакам кога ми посветуваш, ама не само тогаш... Те сакам и кога се караме. И знам дека боли. Чувствувам. Проклето многу боли...
Една недела не можеш да одвоиш време да ми се јавиш, да дојдеш да ме видиш? Една недела! Секој ден си излезен, а за мене немаш време. Ако не си покрај мене кога сум болна, кога ми е тешко, зошто би ми бил потребен кога ќе ми биде добро? Себичен си!
Можеби е до некаде и жалосно кога ќе се најдат две тела со потполно исти мисли, како одамна изгубени делчиња од себе си. Затоа што ќе дојде моментот кога ќе мора да се разделат и веќе ништо нема да е исто. Затоа што секој нареден ќе биде споредуван со тебе, со тоа како ме читаш и ми ги дополнуваш речениците, кога разговорот ни се базира на повторување исти реченици зошто исто мислиме. Има зборови кои никогаш нема да ги изговориме, но има допири кои врескаат посилно од се. Одиме против природата на своето постоење, знам дека си свесен. Имаме рок на траење, не заборавај.
Пичка ти материна, колку беше убав синоќа ... Гомно скапано. Вечер, вечер ќе ти кажам јас кај се раѓа лебот.