Мојот 500-ти пост сакам да ти го посветам тебе мило мое.Можеби претходните дена беше пекол,но знам дека тоа беше последно и дека повеќе никогаш нема да дојде до тоа. Од сега натаму како и претходно ќе ни биди многу убаво и ќе уживаме еден со друг во секој миг љубов моја.Никогаш не сакам да се разделам од тебе,а уште помалку да те повредам.Ќе се трудам,а знам дека и ти се да ни биди совршено цел живот и да биди рај за нас.Те Сакам мило мало лудо.Матуфче мое најубо
едвај чекам да дојде времето за да заминеме јас и ти сами во нашето мало љубовно гнездо ги бројам деновите искрено а и се надевам дека ќе одиме тројца.. јас ти и нашето мало во мешето ама сепак мислам дека ќе треба да поработиме на случајот... на одмор апел до жителите на рача ако почуствувате нешто не се плашете нема земјотрес, јас и сонцето мое сме
Погрешно ме сфати Не мразам изненадувања, мразам неизвесност. Кога ќе ми кажеш дека ќе ме изненадиш, ме правиш неизвесна, а ако ништо пред тоа не спомнеш и ме изненадиш, тогаш бакнежи и предгратки од тебе
Ми недостигаш. Многу. Како ли ќе поминат овие две недели без тебе, ни сама незнам.. Дај нека дојде веќе 3-4 август повторно да те видам, и да те гушнам силно најсилно и да те залапам еднаш така! Барем да ми пишеше или да се јавеше дека си стигнат, ми рече дека ќе се јавиш па! И не ми врати на пораката, па мајку му што правиш со кредитов, слабо ставаш или да? И не ме интересира, деновиве да си ставил, или укради од некој, само да ми пишеш или да те слушнам.. Те сакам.
Те молам прости ми за се иако не погрешив ништо. Само кога би имала уште една шанса би ти го подарила и светот. Никогаш не би те налутила, ни натажила. Само сакам да си до мене како некогаш, јас и ти заедно. Ти ветувам дека се ќе биде поинаку. Иако до сега скоро јас се трудев, ќе продолжам пак, за тебе вреди ! Те сакам најмногу иако во нашите караници го одрекував тоа.. Ми недостасуваш, неможам да си го замислам животот без тебе! Не ги слушај другите што ти зборуваат, слушај си го срцето. Немој да си толку горд и толкав инает бидејќи со тоа нема ништо да постигнеш. Те сакам... неможам да те заборавам, секој ден мислам на тебе и колку би ни било убаво да сме повторно заедно.. Врати се ..
Душоо мојаа нз што е работава почна ептен ептен да ми фалиш.Секој минута на тебе мислам.Те обожавам да си знаеш и да не забораваш!! .....