Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    1.417
    Ееее па и ти многу се брзаш, чекај малку смири се . Има време, ако ни е судено ке бидиме заедно, а ми се свиѓаш многу,има некаква хемија меѓу нас.За џабе не сме двајцата Риби во хороскоп :)
    Не се предавам така лесно,прво ке си бидиме другарчиња ке си излегуваме како вчера :*

На JaneAusten му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    551
    Што правиме ?!?!!?

3. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Ме заборави ли??? ке дознаам за 3-4 дена :(

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Што ми стори за да се чуствувам вака?
    Не човек,најозбилно...ми се допага твојата грижа,твоето внимание,твојот труд да ме усрекиш ама навистина нема потреба од тоа.
    Не ме терај да се ставам на дистанца од тебе бидејки и двајцата ке бидеме повредени.Не само јас туку и ти,а тоа најмалку го сакам-да те повредам.
    И да ти кажам те сакам ништо нема да смени.
    Ние сме пријатели.Ништо помалку,ништо повеке.
    Така и ке остане.
    Ке ги кријам моите чувства без разлика на се.
    Не ми е гајле...што сака нека биде.
    Гордост јебига,ама не сакам да ги поФторувам грешките од минатото.

5. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Во еден момент се караме,се смируваме.И ние незнаеме што правиме,со еден збор зборуваме,а сами не се слушаме...
    Лутко еден! :rofl: :rofl:
    Те сакам! :*

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    На моменти се прашувам дали навистина е љубов ова што го чувствувам кон тебе? Дали тоа што ми го зборуваат сите е точно и не требаше да направам некои работи со тебе а и да направам некои други во иднина..? Дали ќе се каам некој ден за се ова?

Можеби само најдов некој со кој можам да си ги исполнам, грубо кажано, сексуалните желби кои одамна ми биле во умот, а не сум имала некој пред кој можам така да се отворам. Знам дека после тебе, барем некаде до 17, 18 години не би можела да ги направам овие работи со некој друг. А едно знам, дека неможам без тебе, и ако сум без тебе би полудела... Знам дека не те доживувам така ко некој секс објект, далеку од тоа, ги обожавам и нежностите со тебе, би можела само да лежам во твојата прегратка.. но, зашто да не се обидеме за нешто на подолги патеки? Искрено, би сакала да сум со тебе во врска, да трае ова подолго, и ти мене да ме засакаш и да бидеме среќни. Па дури потоа да се случи ова. Што ако уште сега ти дадам, искрено после нема да биде толку интересно отколку ако чекаме. Искрено, се двоумам. Ама, имам цели 2 недели повторно да размислам за тоа, и дали сум сигурна дека сакам ти да ми бидеш првиот.. Т.е не, сакам ТИ да ми бидеш првиот, ама дали баш сега, во овој момент?

Од сабајле си ја слушам песнава и навистина се прашувам...
    Is this love that I'm feeling..?!

http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E

7. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Не ми се верува милоо :o Цели 20 дена ќе имаме само за нас,ќе шетаме,уживаме,сакаме,бакнуваме,се ќе правиме заедно сонце мое.Одвај чекам да дојди петок за забавата да почне :D Мислев дека ќе ми пропадне летото,но изгледа дека и нас после дождот не огреа сонцето мило мое :* :inlove: Ах шо те чека,ќе те збрлам :devil: :rofl: сонцко понцко еден ни заеден :$ Те Сакам Најбескрајнооо е така да знајш д не после речиш вака така :!: :D

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Жал ми е што вака правам, ама сам си го бараше... не ми е битна причината и колку добра намера си имал, треба да си свесен колку мразам лажење... никогаш не сум те излажала, и го очекував истото за возврат без разлика колку ќе боли вистината, штета што згрешив ...
    А на крајот уште ми спушти слушалка... деца ли сме? еднаш да застанеше пред своите постапки и да се сносеше со последиците...
    И ова не е кавга од што ми недостигаш, ова е кавга од што си глупаво машко...
    И уште се караш пред другар ти, ало човече...
    Јас инаетот и гордоста ги потиснувам цело време, и верувај ми дека не сакаш да ги изнесам на површина ... тек тогаш нема да знаеш каде ти е главата а каде газот.

На DeRose и cinderella5 им се допаѓа ова.
  9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.787
    Допаѓања:
    83.024
    Не е нервозата лекот за сè, мил мој.
    Не е ниту молчењето.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Знаеш што? Намерно не земам ништо за преспивање кај тебе. Најудобна ми е твојата прегратка и твојата маичка :inlove: :*

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    бивши 2
    навистина не ми е јасно зошто ми се јави утринава
    да си ми го чуел гласот :D
    не ти поверував да знаеш

бивши 1
    колку е мал градов,
    го видов другар ти со точак, и верувај дека не можев да поверувам на очите :!:

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
  13. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Не се чуди пред огледало :wasntme: ;)

Прикачени фајлови:

На DeRose, Miss.Ricci, Mimi123 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
  15. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    ма рамењата да видиш какви ми се :tmi: :rofl: мама ме гледа и се праи на тошо и ми вика абе што ти е :lol:

На DeRose, martinuska и cinderella5 им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Животот не би ми бил ниту приближно ист да не те познавав.
    Сега знам, и посигурна сум од било кога, дека те сакам. Повеќе не се срамам да признаам, имав несигурност дека би се срамел од мене.
    Ти благодарам што постоиш и што си тука, и покрај тоа што сме тотално различни, ги пополнуваш оние делови кои во мене недостасуваат, а јас кај тебе. :)
    Ептен си ми мил и срам да ти е што го ја извади лигавата Вајлд во мене. :D

На La.Reina.Del.Sur, thelittle17, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Зарем хоби ти е да ме повредуваш?
    Толку силно те љубам...а исто толку гадно ми враќаш.
    Се жртвував за тебе. Ме уништи бе човек на овие години!!!
    Зошто ова ми го правиш? Секој има право да греши. Но, ти таа една грешка преку глава ми ја качи.
    Зарем не ти покажав доволно љубов...да не ти фалеше нешто??? - Баш затоа, поради големото внимание што ти го давам вака ми враќаш.
    Па и самиот знаеш дека не заслужувам!! Кога ќе се свестиш веќе еднаш.......................... а? а?

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Не можам да ти објаснам колку си ми само најубав..
    Те гледав преес, дур лежеше на каучов, и би те глеала уште 100 години.

Ми го должеше ова денес, и фала ти :)

19. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Како така сме се нашле јас и ти. Толку си спонтан ,а јас сакам се да ми е испланирано и утврдено со денови однапред. Ама ако јас ти носам хармонија тебе, ти мал посакуван неред мене. Се надополнуваме, а за се друго сме толку слични.

Свесна сум дека со текот на времето избива монотонијата,ама мило ми е што и јас и ти се трудиме да ја смачкаме. :) Од една страна знам дека тие денови кога нема да бидеш тука добро ќе ни дојдат, ќе се одмориме, освежиме и зажелеме еден за друг. Ама пак , ќе ми фалиш.

Не сакам да не одвојат ни луѓето,ни животните одлуки. Сакам заедно да сме. Во се. И зошто си толку мамин и не сакаш да се одвоиш, без разлика на твојата одлука јас ќе ги зграпчам приликите за студирање надвор и стварно ќе е жално што таков капацитет како тебе ќе остане тука и единствен показател за успехот ќе му биде бравото од комшиите.

Те сакам и колку и понекогаш да сум како кучето што ни ја глода ни ја дава коската, длабоко во себе знам дека будењето со тебе ми е најубаво, најгрозниот пијалак пиво најсладок и кршењето правила најбезбедно.

Зошто не може да се повтори Охрид лани или неколкуте Божиќни дена , да те гледам , да пробувам да поспијам уште малку додека те ѕиркам како истовремено пушиш цигара, ни правиш доручек и пазиш да не ме разбудиш додека се не е спремно. :*

На DeRose и Libera им се допаѓа ова.
  20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Знаеш да бидеш екстра напорен ,ама ептен ...