Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Ах бе маци... Ако не сакаш да се видиме не мора да се криеш. Не се секирај, нема да те терам по секоја цена. Јас па пукнав по тебе...
    Само те молам друг пат немој прв да даваш предлог па потоа нигде да те нема за да се договориме. Да знаеш дека нема да трчам по тебе.

2. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Тоа што ми го кажа Б. за тебе ми ја скамена душава. :|

Многу, премногу, најмногу ми е жал ако испадне тоа така .. не заслужуваш. Роден си за тоа, а знам колку те исполнува и колку го љубиш тоа што го правиш, и можам да замислам како ти е. Од самата помисла ме лазат морници и ми навираат солзи .. :doh:

Врати се или јави му се на некој .. за да не‘ израдуваш сите дека тие згрешиле. Мораш ..
    Ако не, сакам како другарка да сум тука за тебе, да те утешам иако не знам конкретно како и не сум добра на зборови. Но ете, за секој неискажан збор ќе те гушкам. Да знаеш дека сум тука само, дека можеш за промена да ми се довериш.
    Но проблемот е во тоа што не знам дали ќе ми дозволиш ..

Држам среќа да испадне како што сакаме сите, зашто ти навистина го не заслужуваш тоа што може да се случи. Ме нервираш, не сакам да те гледам и не сакам да те мислам .. но со ова само ти ќе ми си во умов дури не дојде посакуваната информација.
    Ќе му се молам на горниов по 50 пати на ден ако треба, само да знам дека тоа ќе се среди.
    Ух .. :sweat:

3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Немој уште еднаш да си рекол дека ќе врнит.
    Оти в крај го зезна времево ...... :@ :@ :@

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    Ги одбројувам деновите додека се вратиш. Деновиве и онака ќе бидам преокупирана со планирање и купување работи за мојов одмор, па се надевам дека овие 8 дена ќе поминат брзо додека се вратиш. Само немој да ме зафркаваш, да ми остануваш подолго. :( Па ич нема да се видиме после што се вика до септември, не е фер.
    Ми требаш љубов, ми требаш. :(

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Колку многу ми фалиш, и мајка ми примети зошто сум напната и не сакам тука да седам.

6. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Те чекам уште само 10 минути...

7. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Ако утре забораиш да ми ја дадеш маицата од Вардар нема да ти ја дадам картата! Ќе дремеш пред стадион како муле, додека ние ќе урламе „Напрет Вардаре“, така да си знаиш. :!:

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    ајајјјјајјјааа :wasntme: :wasntme:

9. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.012
    Абе со тебе би дошла и на крајот на светот :inlove:

10. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    3.748
    Преку глава ми е од сите твои глупости.. и јас сум жив човек, и јас сум суштество кое има потреба да се почувствува сакано. Ни јас самата не знам зошто сум сеуште со тебе ? Зошто дозволувам да бидам уште твоја марионета? Изгубив секаков авторитет пред тебе.. Ме пронајде онака наивно и ме воспита како што ти одговараше. Кога ќе се сетам на мојот живот пред тебе, сфакам колку многу ме промени твоето присуство, и тоа негативно. Како можев да дозволам?? Но помири се, пораснав, прогледав. На некој начин како да бев слепа кога ја почнав врската со тебе.
    И да, уште да имав храброст сето ова, и уште многу многу работи кои ми лежат на душата да ти ги кажам в лице и да продолжам со мојот живот понатаму, конечно без тебе. Проклето мразам што сум толку слаба на тебе!!!

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
    Не го очекував ова од тебе, пријатно сум изненадена :)
    Те сакам не можам да ти опишам колку многу , ми недостигаш секој ден се поќе и поќе :doh:

12. gicka

gicka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    149
    и јаас би го кажала истото Ади ;)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Ти ме правиш да сум среќна срценце мое.
    Инајџијо моја.Попуштам дека сум помала :$
    Добра ноќ,и да знаеш ТЕ САКАМ! :* :*

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.913
    Допаѓања:
    102.725
    Слободно напиј се уште една и за мене.Немој да се трезниш...тука сум јас на дното на чашата.Само таму ќе можеш да ме најдеш.....

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    а значи си тука а преваро црногорска :^) знам дека имам сретнато неколку пати иста како твојата кола низ градов, а чудно не те имам видено тебе, ме мислел тој само 2-3 дена не ми пишал компјутерот му бил на сервис КОГО МИСЛИШ ДЕКА ЛАЖЕШ мене или САМИОТ СЕБЕ :fubar: ај врати се во Улцињ не те сакаме во Македонија :devil:

16. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Сонце прости ми те молам,знаеш денес сум нервозна и за се ти викам.Не ми замерувај.
    Те сакам :*

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
  18. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ајде нека помини побрзо времето додека дојдиш тука и уживаме цели 3 недели заедно,а кога ќе дојдиш нека врви бавно,да се замрзни така и да останиме секогаш еден до друг,прегрнати и да се бакнуваме.Да ни се залепат усните и никогаш да не ни се одделат.Уф ќе ми недостигаш знам уште од сега кога ќе си заминиш,ќе биди тешко,но пак ќе си се гледаме знам.Се надевам дека секој ден ќе ни биди убав и исполнет со среќа и уште поголема љубов,а не со караници.

19. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    Уште сега ми фалиш,заедно сме уште 3 часа, после 2 недели шо ќе праиш без мене,и секако јас без тебе,нОн стоп ќе ми бидеш во мислите и да знаеш дека најмногу те Сакам душиче мое, П.с Пази шо праеш да не добијеш оно што не треба :D ТЕЕ ОБОЖАААВАМ ! :* :* :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

20. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Ма само ти мене освојувај ме, ама не очекувај дека ќе се предадам без борба!

На srcekrsacka и CIA им се допаѓа ова.