Обожавам кога ми лежиш в скут, макар што после јас си знам како ги поднесувам последиците од типот „запаление на мускули“. Тежок си, мајке ми, ти тежат коските. И дај молим те кажи ѝ на мајка ти да не ти се секира дека си џгуљо - изглед вара, а богами и јадеш како кит, барем кога си со мене.
ти ме сакаш и сакаш да бидеш со мене добро бе бивши за каква будала ти мене ме сметаш а? кога јас бев ептен заљубена во тебе не успеа а не сега кога не те сакам животот што може да ти направи, никој не може, ама ете имаш прилика да ми покажеш дали твојата љубов е вистинска или се само празни зборови-немој после да речеш ти не ми даде шанса(знаеш на што мислам) зависи како ТИ како ке одиграш знаеш дека имаш и од секогаш си имал посебно место во моето срце, и пред малку ти титнав за да ти кажам дека ако се оди според планот, утре наутро до Недела навечер ке ме нема тука , и ке ми недостигаш да
Јас сум сигурна дека пак ќе те имам, ќе трчаш по мене верувај, и тоа време ќе дојде! А сега ќе те сакам, мислиш многу ми е гајле ако ти мене не ме сакаш! И другар ти све ми ископирал шо си пишал со него, да не ме спомнуваат мене пред тебе, така ли? Ах колку ми дојде мило, значи сепак ти значам, значи те боли ако ме спомнат! Ако ако... Абе ти велам јас - ќе ме бараш! Само прашање на време е. Мислам не е проблем, јас ќе си почекам, не се брзам. Никаде не одам! Помири се со тоа дека ќе бидеш мој . И џабе ми глумиш паклен недопирлив мафијаш, кога на мојот збор, поглед, и секаков контакт со мене - се збркуваш тотално. Мислев дека ни малку не те боли к** за мене ама после тоа што го видов во разговорот - го сватив она спротивното. Знам бе срце мое, и јас сум горделива, и двајцата сме горделиви, ама јас сум повеќе! Затоа или попушти, или no me, no happiness. Е сега ќе чекам времето да ми те донесе. Или пак ако не те донесе времето, јас идам по тебе. Кис.
Со душа чекам да дојди конечно утре,3 недели само за нас.Си ми купил сукња не се сомневам дека си ја погодил и дека е по мој вкус,баш ме изненади пријатно мило мое иако не очекував и не сакам да се трошиш за мене,не ми е убаво така ама и јас тебе ќе ти купам нешто и така ќе си сме квито ем ти подновен,ем јас подновена
незнам дали се сеќаваш на датумов ама јас многу добро се сеќавам.. 2години поминаа јас од ден на ден се повеќе и повеќе те сакам.. остани таков каков што си миличко
Јас те сакам ама знам дека не ти е добро сега и деновиве додека се средиш.. нервозен си ама ќе помине тука сум како и секогаш
ми фале многу да збориме за било што или да молчиме ....сеедно...несакам кога ме игнорираш...бтв ако утре одиш за солун среќен пат...а ако не одиш тогаш ке се видиме
Eдна ситница од тебе ќе ме направи среќна, чиниш авион си ми купил. Cад че све наше моменте да буде овековечени. Eдвај чекам, едвај . . .
Фала за прекрасната вечера вчера... Има нешто, има. Кога ќе се погледнеме, и светот во миг се растопува и се претвора во хоризонт споен, од небо и море. Синило. Ти си мојата сродна душа, најпатетично признавам.
Никогаш не го очекував ова , НИ-КО-ГАШШШШ Само да знаеш се се враќа. Дај боже да осетиш барем малку како ми е мене!!!!!!!!